Kolyemi sevgilimin kızına verdim? Yapmasa mıydım bu kadarını?

Hiç bir bağı yok cocuklariyla benden sonra yavaş yavaş almaya görüşmeye başladı kızınla bağını sağlam tut diye diye diye arada gidip alıyor ailesiyle gorusturuyor. Biraz kafası açıldı gibi önceden 6 ayda bir kere yarım saat görüyormuş. Neyse 6 yaşında falan babanesi dedesi amcası falan hep orada yanıma geldi. Sen çok güzelsin dedi. Saçların çok güzel dedi. Bende sende çok güzelsin dedim. Kolyende çok güzel kalpli dedi. Bende hediye edersem yanlış anlarlar şimdi diye babana bir göster bakalım belki bir yerde aynisini görüp sana hediye alabilir dedim. Hayır sakın söyleme dedi. Neden dedim. Ayıp utanirim dedi. Bende bence söylemelisin çok seviyor seni dedim. Babasına kolyemi gösterip bana alır mısın bundan dedi. Baktık ama bulamadık aynısından aldığım yerden Benden kutuya koydum bunu kızına vermelisin dedim. Artık gerçekten bağ kurman gerek onlarla dedim. Verdim eminim çok sevindi. Bundan sonra ben olurum veya olmam baba kız onlar. Cocuklara çok üzüldüm yardım etmek istedim. Ama ailesi ve kendisi yanlış anlar diye de düşünüyorum. Bu kadar umursamasam mi ya?

Kolyemi sevgilimin kızına verdim? Yapmasa mıydım bu kadarını?