Yakın erkek arkadaşıma açılmayı düşünüyorum?

25 yaşındayım ve 8 yıldır tanıdığım çok sevdiğim bir arkadaşım var, kendisiyle her konuda birbirimize destek oluruz 8 yıldır hiç iletişimimiz kopmadı ve hiç kavga etmedik çok sık görüşmüyoruz ama görüşünce çok keyifli vakit geçiriyoruz yani hayat görüşü müdür nedir bilmiyorum ama bu hayatta kendime en yakın gördüğüm insan o ve ben onu kaybetmeyi hiç istemiyorum, şimdi belki saçma gelecek size ama artık evlilik yaşımız geliyor yani ve ben ona bunu söylemezsem ve başkasıyla olursa zaten bizim iletişimimiz yine bitecek ama ben ona bu şekilde hislerimi söylersem belki bi ihtimal olabilir diye düşündüm çünkü yani ilerisini düşündüğüm de gerçekten yanımda görmek istediğim insan o, aramız bozulur diye çok korkuyorum söylemeye çekiniyorum ama dediğim gibi söylemezsem ve başkasıyla olursa yine zaten kopucaz tamamen bende bu yüzden ona hislerimi söylemeye karar verdim yani en azından deneyebilir miyiz diye soracağım sonuç ne olursa olsun söylemem gerektiğini düşünüyorum çünkü söylemeden ne olacağını bilemem bence yani sizce erkeklere soruyorum özellikle bunu çok çok sevdiğiniz yanında çok eğlendiğiniz her anlamda size çok benzeyen bi kız arkadaşınız gelip size sizden hoşlandığını söylese ne hisseder ne yapardınız?

Yakın erkek arkadaşıma açılmayı düşünüyorum?