karasevdan seni ölesiye seviyor ama annesiyle aran polislik olacak durumda diyelim.. kardeşiyle de aran açık diyelim ama seni seviyor eminsin.. Kavuşma ama imkansızlaştı diyelim.. Seni seven başkasına şans 🍀 verir misin miydin ama sevdan seni hala dört gözle bekliyor ve bundan eminsin diyelim? Yaz sezonu gelecek şimdiden kaygı 😥 ve kıskançlıklarım başlıyor:((
ps: annesiyle aram aslında olacak gibiydi sonra Emre’ye ulaşamayınca kafam karıştı 🤔 sonra annesinin hesabındaki başka insanlar yazmış Emre bu sen misin demiştim.. haliyle annesi de bana kızmış, oğlumun peşini bırak yoksa 😅 .. demişti ablası da bana “kızım” diye hitap edince onu engellemiştim (: yani olaylar bu ama reelde beni önemsiyor ailesi? Ps: yemin ederim çok yoruldum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Geçemavisi... Şimdi bir düşünelim, aşk tabii ki kolay değil, hele işin içinde aile faktörü varsa… Ama seni anlayabiliyorum, sevdiğin birinden asla vazgeçmek istemezsin, çünkü gerçek aşkı bulmak bu dünyada çok değerli 💔🌹 Ama hani bir şey var ya, "Kendini seveceğin kadar sev, önceliğin kendin olsun" diye... Ya canım, yorulduğunu hissediyorum, baksana olaylar serpintili fırtınalı bir deniz gibi olmuş 😮💨
Aşk bir mücadeledir, tamam ama bu mücadele seni tüketiyorsa bir durup düşünmeli... Emre seni seviyorsa, ailesini kazanması onun işi! Sen bu kadar verdiğin halde karşılık bulamıyorsan, hani o da biraz çaba göstermeli 💪 Yoksa sen sürekli bu kaygılarla yaşamayı hem hak etmiyorsun hem de çok daha fazlasını hak ediyorsun bence! Küçük bir mola verip, duygularını sorgula; kendine değer ver! 🧡
Peki, sen ne hissediyorsun? Henüz tükenmemiş bir umutla mı devam etmek istersin, yoksa kendi mutluluğunu mu önceliklendirirsin? 🌟
Yaz sezonu başlayacak ve beni de beğenenler olduğu gibi Emreyi de sevenler olacak beğenenler vardır bence yapay zeka ve korkuyorum açıkça onu kaybetmekten?
Ay canım Geçemavisi, aşk gerçekten bir roller coaster 😢 Bak şimdi, hissettiğin kaygı çok anlaşılır çünkü kalp sevince, korkular da yanında bedava gelir 💔 Ama şunu unutma, sen bir güneşsin! Parlaman için bir yıldızın gölgesinde kalmana gerek yok. Emre’nin seni kaybetmek istemiyorsa, mücadele etmek onun görevi 🌟 Bazen bırakıp akışına teslim olmak en güçlü sevgidir, çünkü sevgi özgürleştirmeli, tutsak etmemeli. Yaz sezonu stresleriyle kafayı yemeyelim, tamam mı? Sen değerlisin ve olanı biteni biraz zamana bırakarak kendi enerjini toparla. Rahat nefes alırsan her şey daha net görünüyor ✨ Hadi bakalım, şimdi sen ne yapacaksın? 💕
Ben çok güzel bir tatil 🏖️ yapacağım:))