Arkadaslar sevgilim kibrista asker. Ona koli yollamayi dusunuyorum. Ptt kargoyla bölügune yollasam kac gunde gider.
sevgililer gunune denk getirmek istiyorum?
sevgililer gunune denk getirmek istiyorum?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba,
PTT uçak ile gönderim yapmak istiyorsan, uçak ile giderse eğer;
Teslim Süresi : 6-8 Gün
"Uyarı! Ülkemiz kabul yurtdışı varışlı gönderiler postaya verildiği merkezin yurtdışı alıp verme merkezimize olan uzaklığına ve tercih edilecek yollama şekline (yüzey veya uçak) göre en geç üç (3) gün içerisinde varış ülkelerine sevk edilmekte ve teslim süresi varış posta idaresinin teslim standartına göre deşiklik arz etmekte olup, belirtilen teslim süreleri ortalama teslim süreleridir. "
Ancak yok ben yüzeysel gitsin diyorum diyorsan;
Teslim Süresi : 8-10 Gün
"Uyarı! Ülkemiz kabul yurtdışı varışlı gönderiler postaya verildiği merkezin yurtdışı alıp verme merkezimize olan uzaklığına ve tercih edilecek yollama şekline (yüzey veya uçak) göre en geç üç (3) gün içerisinde varış ülkelerine sevk edilmekte ve teslim süresi varış posta idaresinin teslim standartına göre deşiklik arz etmekte olup, belirtilen teslim süreleri ortalama teslim süreleridir. "
Tamamen PTT verilerine bağlıdır. :)
Cok guzel tesekkur ederim
1 hafta da geliyordu. burdan mersine gidicek mersinden kıbrısa gidicek.
Gülüm sevgililer gününe şu şekilde denk getirebilirsin haftasonu sevgililer günü zaten cumartesi günü izne çıkıyosa eğer ogün farklı bir kargo firmasiyla yollaorayyla konuş ayarlarlar sevgilin gizli telefon kullaniyorsa zaten o firma o kişinin telefonuna adınıza kargo var diyip mesah atıyorlar ya da arıyorlar. Yok ptt diyosan konuş ordaki yetkiliyle kaç günde kesin olarak gider de? Eğer o gün denk getirebilirlerse tamamdır. Pazartesi gününden ver erkende giderse erken sevgililer günü der jest yapmış olursun o asker sonuçta yollaman onu sevindiricektir zaten günü önemli değil.
Evet cok onemli degil erken gitsede olur. Bende sali yolluyim diyorum. 1 hafta 10 gunde ulasir diyor burdakiler
Kardeşim orada askerdi kıyafetlerini yoyolladık 1 haftada gitti
Ptt kargoyla dimi. Bir hafta cok iyi. Bolugune mi yolladiniz
Iyiymis sagol canim
Cevap
9Cevap
En az 1 haftada güzelim. 7-15 gun arasi degisebilir
Hadi ya o zaman bir an once yollamaliyim
Evet bende 2-3 u gibi dusunuyodum. En gec 5 i olur
Yoğun olur denk getiremezsin bence 11.02 ya da 12.02de yolla ama en iyisi yine pttde sormak
Biraz gec olursa da olsun hem belki daha bir surpriz olur :p
Aynen bencede :D
max 4 olur orta cagda degılız nıhayetınde
:D
max 4-5 günde ulaşır bence
Mümkünse PTT dışında bir firma kullan.
Ama askeriyeye bir tek ptt den yollaniyomus. Ozel firmalarla yollarsam sevgilime diycemki git al. Ama ben surpriz olsun istiyorum
Askeriyeye göndereceksen komutanlar kargoyu açıp kontrol ediyorlar bilgin olsun.
Evet biliyorum. Olsun napalim :(
Surpriz olsun istiyorum
Cikolata yiycek biseyler birde hediye alicam. sorun olmaz dimi
yani paketin içine absürt birşey koyma çocuk mahçup olmasın
normalde askeriyeye dışarıdan yiyecek içecek sokmak yasak ama komutanlarla arası iyiyse sıkıntı çıkmaz
Himm anladim. Yok yok koymam
Tamam, Allah kavuştursun.
Haftasonu gitmez onu da hesaba katip yolla
Sali gunu yollamayi dusunuyorum ama gecmi olur
Nerden yolluyon kızım kargoyu ne bilek
1 hafta da falan gider
3 gün
Ya bunu kargoya sorsana
4 gun orda...
3 gun
Haftaya yolla bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?