Geçen soru sorduk izmiri su bastı diye bütün izmirliler bana saldırdı ne oldu peki? Ertesigün izmiri su bastı😂
Kesin akpliler bilerek yapmıştır yağmur duasını çıkmışızdır😂
Bu konuda fikirlerinizi nedir? Özellikle @suburb-goddess in 😂

zmirdede kaldım yıllarca ama izmirlileri çözemedim. Eğer tepki verecekleri olayda Chp li parmağı varsa susarlar, kuzu olurlar. ama Chp li yoksa işin içinde vay onun haline ayvayı yedi. Şimdi sel baskınında Chp parmağı varsa susarlar, yoksa kim olursa bulaşırlar.
İzmir yıllardır yatırım almayan bir bölge nedenini zaten herkes biliyor. inanın bugün konyaya kayseriye antalyaya felan bakıyorum da birkaç dönem akp kazansa ne güzel olur bu şehir diyorum
Biz alt yapımız var, İzmir mega kent demiyoruz. Yağmur yağdığında birçok şehri su basıyor. En azından kalkıp bizi kıskanıyorsunuz demiyoruz :)
Akkoyunlara sataşmam ki ben :D
Yetersiz evet ama dünya bizi kıskanıyor triplerine de girmiyorum :) Tayyeap öyle diyor :)
İzmir ve İzmirli olmak Yaradanın en büyük torpili ;)
Ne kadar şükretsek azdır. :D
İyi ki verdin yoksa kahrımdan ölecektim :D
Al senin olsun %5i de :D
Başlığa katılıyorum, hep bunu derim büyük bir köyden farksız
Cevap
8Cevap
Köyü neden alcaltiyorsun. İzmir de yeter. Köyleri su basmaz yukarilarda olduklari icin. Büyük venedik deseydin :-)
Mega kent dediğiniz istanbulu da su basıyor hala başkent ankarada aynı keza o zaman bunlar mega köy mü oluyor?
Klasik akçı kafası işte jhkhkj yağmur yağdığında haliçin halini görmedin sanırım arat bak bakalım ne olmuş bu kadar moloz olmayın
Oturduğun yere iyi bak o zaman yağmur suyu ile denizin su seviyesi aynı duruma geldi
https://i.hizliresim.com/WYVGaP.jpg
Gerçeklerin ortaya çıkma gibi kötü bir huyu vardır moloz arkadaşım gerçi bunada şimdi şantaj bunlar montaj dersin 😂😂😂😂
Su basma olayına olağn birşey lafı eveleyip geveleyip durma yazdığımda gülüyordun resmi gördün ne oldu bidenesi?
Güldürme beni diyen bendim zaten size laf anlatmak isteyende kabahat ak HE HE HE deyip geçeceksin
#tayyoşişbaşında
Kesin Tayyoş yaptı panpa beklerim 😀
Akp yalakaligi ise amacın en büyük kalesi Ankaraya gelde sel gör her yağmurda olan. Metroyu bile sek basıyor.
Abicim kıçınızı boşuna yırtmayın İzmir i alamazsınız ben chp li değilim mesele chp değil İzmir atatürk karşıtı siyasal islama teslim olmaz
Merak etme bize bir şey olmaz onurlu duruşumuzla ya siz tayyibin kıçında boğulucaksınız bu yalamalıkla
Kıçta boğulup oksijensiz kalınca böyle oluyor. 7 haziran a kadar memleketi zaten pkk ye her tür eyvallahı çeken kimdi ha baktınız halk gömüyor sizi sandığa taktik değiştirdiniz sizden her şey beklenir bukalemun ibneleri çıkarınız olsun saniyede satarsınız doğuyu güneydoğuyu. Chp en azından böyle şerefsiz değil
İzmir belediyesi chp ye ait onlar yapmıştır kesin.
Zaten sadece izmiri su basıyor sizin yıllardır oy verdiğiniz partinin yönettiği ankarayı izmiri de gördük kör cahil konuşmada üstünüze yok a. k cahilleri
Hem zeka hemde espiri seviyeni geliştir ondan sonra münakaşa yapalım
Ankara'ya su altı dalgıçı gönderelim istersen😂😂😂
bunudamı tayyoş ve tayfasına kakalıyonuz
hiç umurumda değil artık takmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar