Eşimin bir tatışmamızda söylediklerini unutamıyorum?

Geçen gün bir konuda beni kırdı ve ben konuştukça anlatmaya çalıştıkça beni anlamadığını görünce bende tamamen susmaya karar verdim. 1 saat onunla konuşmadım konuşmam için ısrar etti ama konuşmadım evde bir şey yoktu, dışarı markete çıktık ve dışarıda herkesi içinde bana bağırmaya aptal olduğumu söylemeye başladı ben sakince daha sesiz olmasını söyledim, herkesin içinde yürü eve gidyoruz dedi bağırmaktan kastım sesini yükseltti. Eve geldiğimizde benim saygısız, aptal, canım biri olduğumu söyledi. sen zaten beni hiçbir zaman sevmedin benimle öylesine evlendin diye beni suçladı. Bende bu evden gideceğimi söyledim. Ama boşanmak amaçlı değildi sadece kafamı toplamak için oda boşanmak istiyorsan boşan dedi ayrıca bu evden gidersen asla dönmeyeceğimi beni istemediğini söyledi, ben ne zaman istersem o zaman konuşur ne zaman istersem o zaman susarsın dedi.. bende eşyalarımı toplama başladım beni durdurup blörf olduğunu söylediklerinin yalan olduğunu söylemeye başladı. Ama ben artık ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum hergün işten gelip uyuyor zaten günde 1 saat vakit geçiriyoruz oda sohbet yaptığı hiçbir şey hiöbir söz inandırıcı gelmiyor. Sizce ne yapmalıyım? (hiç arkadaşım akrabam hiçbir ailem yok. gideceğim kimsem yok) kendimi tutsak gibi hissediyorum.
Eşimin bir tatışmamızda söylediklerini unutamıyorum?