Güncellemeler
1 yıl
Olum bişey yazınsanıza sanki cbye sövün dedik şurada tanıdığınız çevrenizden kızları yorumlayın demek istedim hiç mi fikriniz zikriniz yok
Güncellemeler
1 yıl
Ha şöyle ne güzel baya bir görüş geldi trip atınca etki etti herhalde sjsjsjaja
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kalmıştır elbette
açıkcası bı kız olarka haklısınız ben kendımı korudum ama herkes böyle değil 12-13 yasındaki çocuklar bile cinsellik yaşamış yanı kımıne göre yobaz gelebılır benım bu fıkrım ama bence bu cinsellik olayları karı koca arasında yaşanmalı yanı bunu dıs görünüşümü görseniz bumu bunu diyor dersiniz ama gercekten ben karı koca arasındakını doğru buluyorum
Dış görünüşünle alakası ne ki
yani bakımlı bi insanım herşeyim böyle kıyafet konusunda istediğimi giyerim karşı taraf genelde böyle süslü güzel bakımlı ınsanlara ya bu biriyle yatmıstır diye düşünüyor normal konusutuklarım bıle nasıl ya sen nasıl yapmazsın cok güzelsin diyen insanlar yani tiple alakası bu
Resmin fake ama güzel olduğuna emin misin
Güzel kızlara değil de açık giyinen kızlara ön yargı evet var
Burdan yazar mısın
Kızım yalan kesiyorsun o kadar belli ki yeminle
Allahın varsa yemin etsene güzel ve düzgün kız kaldığına yönelik
Yalan kesiyorsun işine bak senin gibilere inanılmaz
anlıyorum özgüvensiz ve büyük ihtimalle yakışıklı biri değilsin senin yaşında kendini toplum tarafından yakışıklı bulan biri direk ınstagrmanı verirdi neyse ztn çok takipçim var ama az yakışıklıları takip ediyorum sana fazla gelirdi eminim
Ksden Instagram vermiyorum hesabım mı çalınsın sonrada
ınstagram hesabı kullanıcı ismi ile mı çalınıyor zekana hayran kaldım gerçekten o na bakarsan o zmn ınstada gördüğün her hangı bi reelsede yorum yapma hesabın çalınır sonra
Evet kullanıcı ismimi burada verirsem illa bi görüp çalan olur
Yorum yapmıyorum zaten akıllı ergen
anlıyorum uzaya bakan
tamam sözde "düzgün kız"
eğer burdan dm fılan atılırsa bir gün kesin yaz ınstagramını yakışıklı uzaya bakan çocuk
Atmam daha doğrusu sana atmam
Şansına küs by
ya bencede gece korkudan rüyalarıma girersin teşekkür ederimm :)
Yav he o yüzden fake hesaplar açıp peşime düştün ona buna beni sordurdun sürekli bunları çirkin biri için yaptın aynen aynen
tamam uzaycım senı görmedim ki SWPLKODE ne bilim tipin fiziğin nasılll neyse çok uzadı bu konu hadi bayyyy
Beto senin burada yüzlerce hesabın var bilmiyorum sanki o da bu hesaplarından birisi
hesabı bugün yeni açtım ama teşekkür ederim sağol çok uzadı konu senden verim alamıyorum çünkü ınstagramını vermiyonn
Vermem anam vermem
tamam canım hbr edersın SŞAĞWDLPWEKOF
Ne haberi lan
Vermicem ağlama
tamam ask
Düzgün erkek kaldıysa, kız da kalmıştır. Sonucta erkekler birbirleriyle sevgili olmuyor diye biliyorum
Sevgilisi olmuş olan herkes bozuksa vay halimize çünkü ben hiç manit yapmamış birini pek görmedim
Yok dostum kimin eli kimin... de belli değil
Tukendi tukenecek risk almaya degmez
Herkes birbirini bozdu
Karşısına çıkana ayak uyduruyor millet artık sap kalmamak için dimi
Düzgün kız var ama adam var mı sorsak çıkmaz
Düzgün kızlar çirkin oluyor be
Sen kendine bak angaval
Ben çirkin değilim Allah'a şükür ama adam olup olmadığım tartışılır ama çirkin olsaydım kesin iyi bir adam olurdum
alakası yok bu arada
@ecrinnnnnnnnnnnnart düzgün kızlar valla billa çok çirkin ya genelde
Benim çevremde ne kadar güzel hatun varsa namussuz genelde. Çevrem dediğim okul ortamı falan
ya açıkcası hepsi değil belli bi ortamım var sana yemın ederim taş gibiler yanı güzeller anladın mı ve çoğu temız
Evt haklısın
ya biz açıgız açık normal etek mini etek giyen kürk giyen sosyete kız tipi benım ortam bu kapalı fılan da değilim
laf anlamıyor PLSWKODE
Olum yorum silmeyin lan
Zaten hakkınız sınırlı
Hadi gel bunları da sil lan
Hahahahaa durmadan yazarım silseniz de
Neye gore duzgun.
İslam'a göre?
Islami bu kadar önemsiyorsan kizlar söylemi diye bu platforma sorman hata bence.
Kendin niye burdasın o zaman
Benim burada olmamla ne alakasi var acaba?
gevşeklik baş gösterdi.
Hemde nasıl