Selamlar arkadaşlar sizlere ihtiyacım var?

Öncelikle benim 29 Ekim'den itibaren ciddi olarak başladığımız, çok güzel, sapasağlam diyebileceğimiz bir ilişkimiz vardı. Ancak birtakım güven olayları, soğumalar, isteksizlik, gibi sebeplerden dolayı ayrıldık. Ve ben unutamıyorum çünkü çok kısa bir süre birlikte olmuş olsak da bana mükemmel şeyler Nerdeyse hayallerimizdeki ilişkiyi bulduk zannediyordum. Ben ne kadar çok sevsem de ve bu durumu bir şekilde kapatmaya, aramızdaki geçmeyen soğukluğu gidermek için elimden gelen tüm mücadeleyi verdim. Fakat karşılığında "senden ilk günkü hevesi hissedemiyorum, sana düşman değilim ama beni biraz bana bırak, seni istemiyorum" gibisinden laflara maruz kaldım. şu an ben de gittikçe ondan uzaklaşıyor gibiyim. Bunu istemiyorum. Onu bırakmak, anılarımızı, yaşadıklarımızı bırakmak istemiyorum. Daha ne yapmam lazım?

Çünkü düşünüyorum ben her şeyi yaptım. Artık kendi içsel tartışmasında kendine şey demesi lazım "Bu benim aşık olduğum kadın. Ne kadar hevesim kaybolsa ds aramız bozulsa da ben onun yanında olmalıyım ki ilişkimiz daha güçlü olsun." Yoksa yanlış mı düşünüyorum. Sizin de fikirlerinizi, yorumlarınızı bekliyorum.

Selamlar arkadaşlar sizlere ihtiyacım var?