Merhaba lar arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

10 aylık sevgilim beni her konuda kandırdı arkamdan iş çevirdi ihanet etti açık resim istedi on ay ugrasti yollamadim diye terketti beni arkadaş kalalım dedi arada konuşur işleri yoluna koyunca gelirim dedi olmaz dedim neyse arkadaş ligi ma layık değilsin diyip kufur etti k. lllll tak diye engelle di WhatsApp dan ayrilali bir yıl oldu ama arkadaş lari ile beraber benimle ugrasiyi lar bana almadıkları iftira kalmadı onun pesindeymisim belaliymisim takıntılı ymisim benimle sevgili iken baskasi ile de sevgiliymis o kıza ve arkadaş çevremize benim hayal dünyasında yaşadığı mi beni hayallerimle bas basa bıraktım onu demis hayal aleminde yasiyo o demis benim yani ma gelerek arkadaş larinin yanjnda bana benden uzak dur diyo bergen gibi yapmakla tehtit etti sizce terketyi halde aldattı halde sevgilisi oldu halde bu neden böyle yapiyo karaktersiz orası doğru ona köle olmadim hayatı ma baktim diyemi hayatım da biri var mı arastiriyo soranlara da dermiskk kendine birini bulsun istiyorum bu ne demek oluyo arkadaşlar ona ne hayatımdan
Merhaba lar arkadaşlar yardımcı olur musunuz?