Bir erkek neden hiç konuşmadığı sessiz bir kıza yardım eder?

Arkadaşlar dün gece gece aklıma bir şey geldi. Bizim lise sonda bir kız vardı sessiz, sakin, kimseyle konuşmayan, çevresi olmayan biriydi galiba ailevi problemleri falan vardı. Üstüne baya geliyorlardı kızın sessiz diye neyse işte bir tanede erkek vardı ama böyle popüler derler ya ilk başta kızı ezince onunda sesi çıkmıyordu oturup izliyodu. Takıldığı kızlar falan kendisi gibi kızlardı (çocuk yakışıklıydı bu arada) bir gün sınav oluyorduk sınav bitti falan kız en önde erkek en arkada oturuyordu. Ses çoktu sınıfta uğultu falan. Kız kelemiyle ucuyla oynuyordu ucu yere düştü ama öyle herkes duyup görmedi ses çoktu zaten. Bizim bu çocuk çöp atmaya kalktı attı sonra dönerken kızın ayağına kadar eğildi yerdeki ucunu masasına koydu ama böyle atar gibi hani istemem yan cebime gibi. Sizce bunu yapmasının nedeni neydi çocuğu tanıyoduk yani az çapkın gibi yakışıklı falan yani pek işi olmaz sessizlerle. Neden böyle yaptı sizce dün gece gece kaç yıl önceki olay geldi aklıma merak ettim özellikle erkeklerr neden sizce

Bir erkek neden hiç konuşmadığı sessiz bir kıza yardım eder?