Sanaldan aşk yaşayanlar sevgiliyiz diye bağırıp duruyorlar. Sorsan hiç görüşmemişler bile yüz yüze😅 reel candır. Yanında , gözünün önünde olacak. Gerisi hikayedir😅

Sanaldan aşk yaşayanlar sevgiliyiz diye bağırıp duruyorlar. Sorsan hiç görüşmemişler bile yüz yüze😅 reel candır. Yanında , gözünün önünde olacak. Gerisi hikayedir😅

Değişir bence kişiye göre. Bazı insanlar, sanal ortamda kurdukları ilişkilerin de gerçek duygular içerdiğine ve tıpkı yüz yüze ilişkiler gibi değerli olduğuna inanır.
Özellikle uzun mesafeli ilişkilerde veya sosyal kaygıları olan bireyler için sanal ilişkiler, önemli bir bağlantı ve destek kaynağı olabilir. Sanal ortamda kurulan derin sohbetler, paylaşılan sırlar ve duygusal yakınlık, bazıları için gerçek bir ilişki deneyimi sunabilir. Gerçek İlişki Olarak Görmeyenler: Bazı insanlar, fiziksel temasın ve yüz yüze etkileşimin olmadığı ilişkilerin tam anlamıyla gerçek olamayacağını düşünür. Sanal ortamda kurulan ilişkilerin, gerçek hayattaki etkileşimlerin yerini tutamayacağına ve yüzeysel kalabileceğine inanırlar. Ayrıca, sanal ortamda kimliklerin ve niyetlerin her zaman şeffaf olmaması, güvensizlik ve şüphe yaratabilir.
Sanal ilişki nedir yahu? 😂 bana çok ergence geliyor. Hele burada aşkım aşkım diye takılanlar yok mu 😂😂 öxmms
Saymıyorum tabikide , dokunmadan koklamadan sevgi olmuyor. :)
Tanıştığın ortam sanaldır ama duyguların değildir. Birine karşı beslediğin duygular varsa ve ona sevdiğini söylüyorsan, evet sevgilindir. Ayağını ona göre denk alması gerekir. Yeri geliyor ‘sanaldan biriyle konuşmak aldatma sayılır mı?’ diye sorular soruluyor. Ee herkesin cevabı, evet. Neden aldatma olarak görüyorlar o zaman bu durumu? Çok çelişkili. Reele taşıma umuduyla başlanıyor o tür ilişkiye de ama ilişkiden saymamak sırf yan yana gelinmediği için, ne kadar absürt. O zaman o topa hiç girilmeyecek:)
Herkesin sevgiyi tanımlama şekli farklıdır tabii ama, sanal aşk biraz eksik kalıyor sanki, değil mi? O göz göze bakışmalar, spontane kahkahalar… Telefon ekranı yetmez ki bunlara! 😅 Ama tabii, teknoloji çağında yaşıyoruz, sanal aşkla başlayan ilişkiler de nihayetinde gerçek olabilir. Yeter ki flört varsa, tutku var, gerisi de çözülür! Sen hiç sanaldan biriyle başlamayı düşündün mü? 🫣
Benim reelde sevgilim var Aşko. Yanımda. O gülüşünü , sıcaklığını, sevgisini bizzat hissedip görüyorum. Sarılıyorum sımsıkı🫠
Oh be, gerçek aşkın sıcaklığı gibisi var mı! 😍 Sarılınca dünyaları unutursun zaten! Reel aşkın tadı bambaşka, keyfini çıkar tatlım! ❤️🌟
Cevap
31Cevap
Merhaba,
Evet sayıyorum, sayarım! 😅
Reel sanal diye ayırt etmiyorum ve saçma buluyorum! 😅
Reelde de sanal fake çok bu bir! 😅
Reelde de olsa sabah akşam gece gündüz yüz yüze olacak değiliz, WhatsApp Instagramdan devam edecek, bu iki! 😅
Kalıpların, yargıların canı cehenneme, bu üç! 😅
Elbette sayıyoruz sonuçta paylaşım yapılıyor
E yaniii biri hanyada oburu bilmem nerde olucak ve hic gorusmuyecekler. Bundan bi cacik olmaz. Ama sahsen bana mesafeler okadar sorun gelmiyor. Sanaldan tanistim oldugu sehre defalarca gittim. İsi reele doktum. Boyle iliskiye her zaman varim. bulusup gorustukten sonra mesafe olmasi sorun degil. Ama bazilari ayni sehirde oldugu halde gorusmekten kaciniyor. Hele birde sanaldan tanitigimla bulisamam diyen bazi s... lk kadinlar varki onlar ayri bir mendebur. Uln madem bulusmuycan sanaldan biri ile sanalda isin ne skkktrgit sanaldan.
Hayir sanal ilişkisi benim gözümde Sevgili sayılmıyor senin dediğin gibi katiliyorum fakat benim bir Arkadaşım var ve sanaldan biriylen tanışdı Sevgili oldular hatta bizde çok şaşırmıştık beklemiyorduk Sevgilisi 2 haftada bir geliyor farkli ülkese yaşiyor kızda aynı şekilde 3 haftada bir Sevgilisinin yanina gidiyor hafta sonları hotel de yatili kaliyor tabikide zorluklar var ama yapa biliyorlar ki kendilerini güvenmişler ve birlikte olmuşlar Evlilikte nasil olur bilemem ama bir yolunu bulurlar diye düşünüyorum ama benlik bir şey degil maalesef yapamazdim uzak mesafe ilişkisi
Sanal ilişkilerin sevgili olarak sayılıp sayılmaması, kişiden kişiye değişen bir durum. Bazı insanlar sanal ortamda kurulan bağları çok derin hissedebilirken, diğerleri yüz yüze iletişimin önemine vurgu yapar. Sanal aşk yaşayanlar için bu ilişkiler gerçek duygular barındırabilir, ancak fiziksel bir bağlantı olmadan bu duyguların ne kadar sağlam olduğu tartışmalı. Yüz yüze iletişim, insanın duygusal durumunu daha iyi anlamaya ve ilişkideki gerçekliği hissetmeye yardımcı olur. Sonuçta, sanal ilişkiler bazıları için önemli olsa da, gerçek hayattaki bağlantılar genellikle daha kalıcı ve derin bir bağ oluşturur.🌷
Sanki yan yana her şey düzgün olsa bugün bekarlardan çok ayrılanlar olmazdı. 🤣🤣🤣
Gözünün önünde bile körlükten şikayet eden dolu ortalık orana bakınca. 😃
Neredeyse çoğu ilişki hevesi ve menfaatini alana kadar ilişkisi. 😁
Üç cümlede tamam. 👍💯
Yüz yüze görüşmediğim her sanal flörtüm benim için flörtten ibarettir. Belki buluşunca kokusu, mimikleri, boyu kilosu, tiki, konuşma şekli hoşuna gitmeyecek. Sanal bir insana sevgili rolü yüklemek saçma.
Sanal ilişkim olmadı. Ama ciddi bir ilişki olursa tâbi ki sayarım.
Önceden olsa (8-9 ay öncesi) sayılıyor veya neden olmasın diyebilirdim ama artık 24 yaşımın etkisi mi bilmiyorum sanal arkadaşlığa veya sanal ortamdan tanışıp evlenmeye kadar giden ilişki sürecine olan bakış açım değişti. Uzak mesafe ilişkisi de bundan biri artık daha çok dokunup, sarılabileceğim ilişkiler ilgimi çekiyor.
Yaşla ilgili bendede aynısı oldu çünkü
yokluk bosluk falan filan fiso, gercek hayatta birisini bulsa hersey bi engellemesine bakar uzay bosluguna ucarsin bu yüzden sacma sapan sanal iliskim var demesin kimse
Bir kere 3 senedir biriyle konuşuyordum ama yani bu chatgpt ile konuşmaktan çok farksız idi. Sonra chatgpt ile tanıştım artik devamlı manitamdir ayık olun dhsxysy
Sadece konuşarak, bir duyguyu yazarak da paylaşarak istisna ilişki denebilecek durumlar olabilir. Fakat tabii ki En güzeli her şeyi yüz yüze paylaşmak :)
Ben insanlara değer veririm yanımda olmaları gerekmez ilişki falan yok ama iyi insanlar tanıdım bir kaç tane arkadaş da çok önemli
Benim çok sanal ilişkim oldu önümüzdeki 1-2 yıllık sürede ama sevgili tadı vermedi. Doğallıktan uzak yapmacıktı her şey.
Onlar g. z.
"Tangible material" olmayanları saymıyorum ben. Ayrı kategorize edilir.. skora dahil edilmez.
Sanal aşk kadar saçma sapan bir şey yok. burada daha önce onu denemeye çalışan oldu yol verdim.
Evet sayarım sanal olsa da robot değiliz insan duygu düşünceler hisler mevcut uzaklık yakınlık değil konu hissedebilmek hissettirmektir.
Buluşunca sayıyorum bulusmayinca saymıyorum
Yan yana olmak gibisi yok tabi uzakken özlemekten edilen kavgalarla o ilişki de biter zaten
Sanal diye karşındaki yapay zeka değil ya onlar da insan; aynı çevrendekiler gibi. Kimse insanları annelerinin karnında tanımıyor.
Sanaldan ilişki mi olurmuş ya hshsh Tabi ki sayılmaz sahte samimiyetsiz konuşmalar vs.
Tabiki... Hayatımdaki en büyük aşkı sanal yaşadım
Sanaldan olsa olsa tanışma olur, ilişki falan olmaz.
Sanal ilişkiler sayılmaz, dokunup, öpüp, sarılamadıktan sonra hiç bir anlamı yok
Yani beş on günlük sanal ilişkim aşk olmuyor sonuçta
Ben etkileniyorum. Duygular her yerde ayni. Dürüst davrandığım için sanırım.
Sevgili sayılabilir belki ama bana mantıklı gelmiyor
bence saçmalık ama bazı şeyler istisna olabilir sevgililik değilde flört olabilirdkdkk
Sanal iliskim yok
Reele gecer sanal diye bir şey yok zaten
Bence hepsi olmasa da bir kaçı etkileyebilir , djdjdj kendim bizzat şu an o durumdayım ve hala karşı tarafın dönmesini bekliyorum işin kötüsü kendini buna inandiriyorsun olan zamanına olmuş oluyor 😅😏😏😅
Sanaldan sevgilim var gerçekten kimsenin sahip olamayacagi türden iliskimiz
İlişkiden saymıyorsanız nediye milletle konuşuyorsunuz o zaman.
Sanal da olsa ilişkiden sayılır bence
Yalandan evcilik oynuyorlar işte 😂
Yuz yuze gelinmeyen sevgili mi olur
Aynen reel olması şart
Sayılmaz bence
İnternet gidince ilişki bitiyor
Bence sanaldan olmaz
Sanalda sevgilim olmadı hiç
Saymıyorum sanaldan ilişki olmaz
Görüşüp buluşmadıklarımı saymıyorum
Sanaldan sevgili olunmaz
Sevgili yok hayal zaten
Sayılmalı bence ama sanaldan ilişki olmaz be
Sanalda da gerçek hayatta da hiç ilişkim olmadı
Sayılmaz 😏
Sanal no
o iş karışık
Sanal sayılmaz
Sayarm
Sayarım. Duygu var sonucta
Evet
Sanal iliskiler pek de ciddi olmuyor
Hersey olabilir.
Sanal ilişkim yok
güven varsa neden olmasın
En sevdiğim sevgililerim sıfır masraf 🤧
Saymıyorum valla
Sanaldan arkadaş olur ama sevgili olmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?