Bunu basarabilen var mı? Güven cok zor bir şekilde kurulur diye düsünüyorum, sanala şans verir misiniz yoksa kesinlikle yüzyüze tanışmayı mı tercih edersiniz?

Bunu basarabilen var mı? Güven cok zor bir şekilde kurulur diye düsünüyorum, sanala şans verir misiniz yoksa kesinlikle yüzyüze tanışmayı mı tercih edersiniz?

Sıcacık bakıyorum hemde😅 sanal olsa da biz gerçeğiz ve sanalı reele taşımak imkansız değil. Bu sitede de bir çok arkadaşım var, burada ilişki yaşayıp evlenen hatta içlerinde anne olan da oldu😌 ..
Sanalın dezavantajlari var fakat avantajları da var mesela fikirlerini, bakış açısını vs çok daha iyi anlama, takip etme olanağı buluyorsun ve daha sağlam bir adım atılıyor buna bağlı olarak.
Nerden tanıştığın değil nasıl biriyle tanıştığın önemli.. adam mı değil mi tek önemli detay bu işte
Sanaldan tanışılır ama hiç gerçekte buluşma falan olmadı sevgili olarak demiyorum arkadaş olarak, sevgilim zaten hiç olmadı olamaz da
Benim kaderime yazılı insan görücü usulü evlilik ile karşıma çıkacak
Mesafeler uzaksa zor. Aynı şehirde ya da yakın şehirlerde, kolayca buluşabilecekseniz, yani sanal dünyadan gerçek hayata aktarabilirseniz, vesile olabilir sosyal medya..
Onun dışında çok zor.
Cevap
88Cevap
Gerçek hayata taşınmıyor ise sıcak bakılacak bir tarafı yoktur..
Sanal ve reel arasında bir fark göremiyorum..
Hayır bakmıyorum hiç bir şekilde
Sıcak bakmazdım, ta ki karşıma o çıkana kadar. Lakin biz farklı şehirlerdeydik ve o, 8 ay geçmesine rağmen yanıma gelmeyi gündemine almadı. Telefon ve mesajla da yürümedi. Daha doğrusu yürüdü ama beni çok yıprattı. Ayrıldım. Şimdi çok garip yerinde hem kocaman bi boşluk var hem de hiç olmamış gibi.
reele dönüşmüyorsa uzak durulması gereken bir ilişki
Sanaldan tanıştık, amacımız tabii ki ilişki falan değildi, fakat birbirimizden çok etkilendik ve bir ilişkiye dönüştü. Uzak mesafe olduğu için sadece 1 kez yüz yüze görüşebildik kendisiyle. Maalesef buluşmamız bi hayli nadir, imkanlardan dolayı ama şu an 10 aydır sanaldan devam ediyoruz ve birbirimizle her konuyu konuşarak birbirimize gelecek hazırlıyoruz bile, ciddiyiz.
Olmaz olmaz demeyin, ama ben çok iyisine de denk geldiğimi söyleyebilirim, zaten sadık bir doğamız var, bu çok önemli tabii ki. Başta güven problemi olmasına rağmen bunların hepsini yıktım, ona güvenebileceği bir partner olabileceğimi kanıtladım. Ben de zaten ona güvenmiştim.
Doğru insanla her şey oluyor, sanaldan da olsa evlilik bile olur<3
Teşekkürler :) siz de ilişkinizde mutlu olunuz hepp<3
kesinlikle sanal iliskiye karsiyim. adi uzerine 'sanal'. gerceklikte yeri yok, gercekligi yok. tamanen zaman kaybi. biriyle oturup cay, kahve, muhabbet edilmeden o insani dogru duzgun taniyamazsiniz. goruntulu konusmakta bunun yerini hicbir sekilde doldurmaz. ayrica da benden kilometrelerce uzak herife guvenecek filan degilim.😁
Normalde sicak bakmazdim taaki onu taniyana kadar.. 2 bucuk yil önce burdan tanistik basta sadece arkadastik sonradan o bana acildi ama yüz yüze görüsmeden sevgili olmadik 2 yi sonra bulusabildik ikimizde farkli ülkelerde yasiyoruz diye zor oldu ama oldu ve ciddi düsünüyoruz. Imkansiz gibi geliyodu olmadigini görmüs oldum.. mesafe iliskisi cok zor ama gercekten sevince degiyor cünkü onu her gecen gün daha fazla seviyorum ve o kisinin burdan cikcagi aklimin ucundan gecmezdi.. olmaz demeyin hersey olabilir 😇
İlk başta günaydın Umarım iyisindir her şey gönlünce göre olsun Kendine dikkat et Bence bana göre en ideali yüz yüze tanışmak daha iyi Sanalda bazen sana konuşmaları ile ve attığı fotoğrafları ile senin kalbini fethediyor Ama onların hepsi sadece bir aldatmaca Ondan Yüz yüze tanışmak az öncede dediğim gibi daha iyi
Barış manço modunu aktifleştirip kendi çağımızdan geleceğe bir şeyler aktaralım. 🤪😄 Sanaldan birilerine şans verilir ama bunun için otuzları aşmış olmak bence uygun olanı. Kısa bir süre sanalda konuşup (asla kendinle ilgili detay bilgi vermeden tabi) sonrasında gerçek hayatta kalabalık yerlerde buluşarak tanışmaya hayatta devam edilmelidir. Dediğim gibi bu otuzlarda olursa uygun. Genç kardeşlerimiz dışarıda başlasın.
Otuzlarda insanın kafası ebeveyn kafasına dönüşüyor ve kendini daha iyi koruyabiliyor.
Doğru insanla nerede tanışabileceğimiz hiç belli olmaz bence.
Güven her yerde kurulur bu nerede tanışıldığıyla değil kimle birlikte olduğunla alakalıdır. Aldatacak veya yalan söyleyecek insan zaten yanınızdayken bile söyler
Ben de bakmıyordum taki onu tanıyana kadar gelip geçici sanıyordum ama şimdi çok farklıyız güneş gökyüzünde olur fakat doğru kişiyi bulursan en diptede doğar ama gönlüne iyi ki tanımışım iyi varsın iyi ki hayatıma dahil oldun @ftmlz 😊😊🤗🤗❤️
Rica etsem yorumu kaldıra bilirmisin
Evet ama şimdi zamanı değil karşı taraf için
Senden de özür dilerim
Görülmüş onun için dedim
Hep sanal oldu öyle, oluyor olmasına da işte genelde nedense oynaniyorum 😁. Güveniyoeum ben ama illa yok kimseye güvenmemem için çabalıyorlar herhalde kdkdks
Umarim bulursun muco🚬🫶
Yok yav üzücü değil aslında kdksksk, ders olmuş oluyor da işte guvenilecek kişiye de guvenemicem yakında az kaldı 😂
@isabella181919 dkdkdkdk umarım bakalım hayırlısı😅
@kafkefsago umarim🥹🌸
Sanalı reelinden ziyade sorumluluk veya özgürlüğümün kısıtlanmasını sevmiyorum daha çok arkadaş olmak bir amaç olmadan zaman geçirmek daha güzel geliyor bana ama ilerisi ciddi şeyler sıkıyor beni
Sanaldan konuşup muhabbet edip zamanla kafa dengini bulduğunu anladığın anda gerçeğe döküp evliliğe giden Bi yol olabilir
Daha güvenlidir sıcak bakılması gereken Bi konu
Ama mümkünse aynı şehirde olsun
3 kız tarafından aldatıldım uzak ilişkide yani pek güvenilir değil ama genede olur mu olur
Evet
Sanal ilişkiyi güvenilir bulmuyorum, benim şahsi görüşüm bu yönde, bana göre ciddi cesaret gerektiriyor, kimin ne çıkacağı belli olmuyor çünkü, o yüzden sanalda ilişki yaşamam.
Sanaldan çok harika insanlarda tanıdım. 1 tanesiyle 4 yıl uzak mesafe oldu güzeldi. Güvenilirlik açısından zor fakat güzel de oluyor özlüyorsun görmek için can atıyorsun heyecan var.
Neden olmasın? Sanal olması veya bir ortamda yüz yüze olması bunlar sadece aracı platformlar, mekanlar... Önemli olan karşındaki insan olsun, uyum sağladığın biri olsun bak benim eski mahalleden bir komşumuz abi vardı internetten Almancı bie kızla tanıştı sonra kız geldi evlendiler kız aldı adamı Almanya'ya götürdü ve orada yaşıyorlar yıllardır da evliler yani demek ki olabiliyormuş.
Sanaldan kesinlikle ilişki olmaz yüz yüze gelmediğin vakit geçirmediğin hiç kimseyle flört edemezsin burası hayal dünyası ütopya çok büyük üzüntülerin hayal kırıklıkların olur soyut ortamdasın
Sanaldan tanışılabilir ancak muhakkak yüz yüze gelmek gerekir beraber zaman geçirip tanımak sanalda konuşmaya benzemez.
eski sevgilimle sanaldan tanısmıstık benımle evleecegını soyluyodu bende benı kandırıyor sanıyordum benden sonra tanıstıgı kızla (yine sanal) evlenmiş oksdflsdmdls yani sanal sanalda kalmazsa her yola gider
sanalda başlayıp reele taşınabilir. iyi birinin denk gelme olasılığı düşük ama kolay seçim ve eleme yapılabilir
Sanal sanal da nereye kadar sanal? Gerçek dünyaya taşınamadıktan sonra yapay zekayla da ilişki kurulabilir 😂😂😂
Asla düşünebileceğim bir şey değil. Gördüğün, gözünün içine baktığın insanlara zor güveniliyor, sanaldan birine asla güvenmem.
Erkekler yan yanayken bile aldatabilen başka kızlara bakabilen varlıklar her ne olursa olsun hiçbir erkek tek kızla yetinemiyor ki fazla kızla konuşmak ve aldatmanın normallestirildigi ve hatta havalı sanıldığı bir boyuttayiz ve ben bunları uzakken düşünemiyorum bile ;)
Genelleme yapma, yanılıyorsun
Genelleme yapınca aksi durumda olan kişilerinde günahını almış oluyoruz
Tecrübem olan bir durum değil ama sanalda olan çoğu şeye sıcak bakmıyorum.
ilişkinin kelime anlamı yakınlık kurmak.
sanal derken?
Gerçekte buluşacaksak işin sonunda evet güzel bir yol. Yoksa sadece hayal kırıklığı
Sıcak bakıyorum fakat dikkatli olmakta her zaman fayda var.
Gönlümü farkında olmadan sanaldan birine kaptırdım ve bu gidişle karşı tarafın da gönlü varsa bir şans veririm gibi ama yüz yüze bulusmadan asla sevgili olmam.
Eger reale gecebilecegim bir iliski ise bakarkm
Hayır bakmıyorum sanalda ilişki olmaz ama tanışma evresi olabilir
En güzel ilişkimi ve hayatımın aşkını Sanalda bulmuştum zamanında reelde tanıştığım kimseyle mutlu bir ilişki kuradim
kesssinlikle sıcak bakmıyorum gözümü açan sanal iliskim olmustu çokk tşkler ona, artık gerçekçi bakıyorum
Sanal ilişki en son msn mesenger zamanında kalmadı mı ya?
Benim oldu hatta eğer 2 taraf da dürüstse o kişinin kişiliğini tanıyorsun daha iyi yani
Ben yaptım. Hatta hâla daha evlenmek istiyorum onunla ama ayrılmak zorunda kaldık.
Gerçek vücutlar birbirine değerek zevkle ilişki yaşamak varken sanal ilişki nedir 🤔
O an ki sohbet muhabbet nereye götürür bilemem. Akışına bırakmalı
Hiç tanışmadığım birine neden zaman ayırayım? Saçmalık bana göre sanal ilişki mi olur!
Korku ve Güven kaybı varsa Genelde sanal ortam tercih ediliyor zaten. Kısacası kim nasıl mutlu oluyorsa..
Benim 1.5 yil boyunca sanal bir iliskim oldu, cok da iyi gidiyor iki taraf da durust ve acik iletisimi saglayabilirse
Sanaldan tanıştığın biriyle zaten biraz vakit geçtikten sonra reelde buluşmuyor musunuz
Ne kadar uzarsa o kadar ihtimaller azalır. İdeali bir ay içinde buluşmak. Bana yok güvenmem lazım, yok müsait değilim gibi şeyler diyorsa oyalıyor diye bırakırım
Şehirlerarası denedim ya, hiç tavsiye etmem
Benim yaptığım hatalardan biriydi, üstelik büyük şehirde yaşadığıma rağmen. Neyse ki bir daha olmayacak
Sana da tavsiye etmem. Zaten bu devirde kimseye de güvenim de kalmadı
Bu sosyal medya işi çok bozdu maalesef
2 yıllık sanaldan ilişkim var ilk iliskim o. Herkesle sanaldan olunmaz.
Burada tanıştık ben onun tanıştığı herhangi biriyim
Tamamen karşıya bağlı. Sen olursan bakabilrm
Yemezler soslu mısır;)
Hahah zeki şey seni:)
Sen böyleyken soslu mısırımı yiyim bende bari 😜
Senin gibi bir fıstık kadar güzel değil bu mısırlar. Ama idare ediyorum 😁
Sıcak bakmıyorum
Sanal ilişki cinsellikten öteye gitmez bunun aksini iddia eden yalancının önde gidenidir
aynı şehirde biriyle tanışmak varken farklı şehirdeki birine ne gerek var?
ihtimal yüksek bir şey varken düşük şeylerle uğraşılmaz yine de bu arada profil fotom nasıl
nesine bayıldın peki :D
baya komik gelmiş sana profilime bakınca ne aklına geldi ki senin :D
noldu bişey yazmadın peki gerçekte delikte yüzümü görsen napardın ki wcye gidince
Karşımdaki kişiye bağlı
Veriririm gercege donusmeli
Çok üzücüdür… Boşverin ya evlilikten önce ilişki çok yanlış
Sanal iliskisi olanin kendine saygisi yoktur
Olmuyor reel tercih sebebi
Mutlaka bardır başaran
sanal seks bile zevkli değilken
Bu soğuklarda sıcak herzaman iyidir
Evet bakıyorum
Reelde görmeden olmuyor. Sanal dediğin sanal da kalacaksa bakmam sıcak
Sıcak oluyor bazen 🙃
selam