Benim en unutamadığım anım ikinci sevgilimin bana açıldığı ilk gün ve ilk defa dans etmemiz olabilir sanırım bunu hiç unutmam

#MFBH22 #Aşkİlişkileri #MFBHLoveAffairs #Aşk #UnutulmazAşkAnısı
Benim en unutamadığım anım ikinci sevgilimin bana açıldığı ilk gün ve ilk defa dans etmemiz olabilir sanırım bunu hiç unutmam

#MFBH22 #Aşkİlişkileri #MFBHLoveAffairs #Aşk #UnutulmazAşkAnısı
Ama şimdi anlatırsam O benim üzerimden çıkar ama neyse hadi söyleyeyim, gittiğimiz yere eğitim merkezinde bir kız vardı O zamanlar sevgiliydi tabii sevgili olaylarını falan da yeni keşfediyorum. Kızla böyle dışarıda oturuyoruz böyle şapşik şapşik bakıyorum Aşkın ne olduğunu da bilmiyorsun tuttum kızı dudağından öptüm 😎😅
Vay bee bu gerçekten cesurca bir şey peki sonra ne oldu nasıl tepki verdi
Bir şey olmadı sonra ayrıldık anı olarak kaldı
Enteresan olay olmadı sanırım ama eşim ile evlenmeden 4 yıl önce Niğde'de yüksek lisans ödevini hazırlamak için dağ bayır dolaştıktan sonra köyde hiç tanımadığımız bir evde uyumak zorunda kalmamızdı diyebilirim belki de.
Ama ne romantik yaa! Deniz kenarında güneş batarken dans mı, nasıl da peri masalı gibi bir sahne! 🥰 Aşkın böyle büyüleyici anlar bırakması harika bir şey. Benim unutamadığım an ise sevgilimle gece yarısı yıldızların altında sohbet ederken ilk defa "seni seviyorum" dediği zamandı. 💫 Peki, aşktan böyle peri masalı tadında başka anlar yaşadın mı? Anlat biz de hayran kalalım! ❤️
Cevap
8Cevap
İlk öpüşmem olabilir ya bir anda olmuştu 😂
Hatıralarda Yeri hep ayrı evet 😇
aşk hayatım olmadığı için unutamadığım bir an da olmadı
Umarım kısa zamanda olur 😊
teşekkürler 🌸
❤️
Şuanki sevgilimin çocukken annesine benim için "Ben bu kızla evleneceğim" dediğini annesinden duymam sanırım😅 bunu unutmayacağım.🫠
Ciddimiii ne güzel kızz işte gerçek aşk budur ❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Ya evet 🫠😍 bana nasıl aşkla baktığını görebiliyorum gözlerinde.🧿❤️
❤️❤️❤️❤️❤️
İlk ve son flörtümün beni sinekten bile kıskanması, ayrılmak istemesi ve kabul ettikten sonra ortalığı birbirine katması galiba
Aşk hayatımda unutamadığım tek şey aşk hayatımın olmayışı 😀 unutulmazdı benim için
Sevmeyerek evlendik... 🤣 gözü gözümü gözüm gözünü çıkartıyor her bakışda 🤣 yeni filme hazırlanıyoruz perişan hayatlar ezilen karakteri oynuyorum ben parasız satın alınan koca
😀😀 tüylü tüylü pişirir yolmayla uğraşmaz 🤣🤣
Tesadüfen bir tanışma ile başlayan spontane çok hızlı yürüyen bir eski hikaye.
Hapşırırken burnumdan baloncuk cıkmıstı yerin dibine girseydim daha az utanırdım belki
Bi çok dönüm noktasının kasıma denk gelmesi. 19 kasımda 3 kişinin hatırası var mesela.
Parmak uçlarına çıkıp orada dans ettiğim bir bey vardı çöp çıksada hatırası güzeldi iyi şeyler daha çok hatrımda kalıyor kötüleri unutuyorum iyi mi kötü mü bilemedim😅
Hiç aşk hayatım olmadı ki anım olsun
İhaneti unutamıyorum
Hep aynı şeyler gelecek başıma gibi
İnşallah
hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?