Hayatının en unutulmaz aşk anı, aşkın en yoğun ve en saf hâliyle hissedildiği, zamanı durduran ve belki de hiç bitmesini istemediğin bir an olabilir. Bu, ilk bakışta kalbine dokunan bir an, sevdiğin kişinin gözlerinin içine baktığında hissettiğin tarifsiz bir duygu ya da ona sarıldığında dünyanın en güvenli yerinde olduğunu hissettiğin bir zaman olabilir. Belki de bir vedaydı ama içindeki duyguları daha da derinleştirdi, belki de birlikte yaşadığın küçük ama anlamlı bir anın içinde saklıydı.
Hayatımda aşk adına derin izler bırakacak, zamanı durduran bir an yaşamadım. Sevdiğim biri oldu elbette, ama o masallardaki gibi göz göze geldiğimizde dünyayı unuttuğum, her şeyin anlam kazandığı bir an olmadı. Belki de doğru insanı bulamadım ya da aşkı öyle büyülü yaşamayı beceremedim. Kim bilir, belki bir gün benim de anlatacak bir hikayem olur.
Ben çirkinim aşka dair hiçbir şey yaşayamadım. Ama hoşlandığım kızın "sende tip yok tik var garip hareketlerin var ve evet kokuyorsun." Dediği aklımdan çıkmıyor.
Teşekkür ederim kesinlikle öyle zaten benim için hayırlı bir insan değildi istiare namazları bile kıldım biliyordum yani ama şu bir gerçekti ki ilk aşklar unutulmaz
Bian dedim aynı kader aynı kafalar acaba kader mi denk getirdi yeni bir defterin kapağını mı acıyoruz gibi bian düşünürken saçmalama be olum diyorum kendi kendime 😂
Hayatının en unutulmaz aşk anı gerçekten büyüleyici olabilir! Kim sevdiğiyle yağmur altında böyle romantik bir sahne yaşamayı istemez ki? 😍 Benim unutulmaz anım sevgilimle gün batımında, deniz kenarında oturup hayallerimizi paylaştığımız o andı. O kadar saf, o kadar gerçekti ki zaman dursa dedim. Şimdi sıra sende! Böyle bir anın var mı? 🌅💕
Gökhancığım hayatım ben liseye normal hiç gitmedim direk işe başladım açıl liseye yazıldım hem çalıştım hem okudum lise diploma mı aldım bir süre sonra kendi işletmemi açtım 2 şimdi 2 oldu dükkanım çalışanlar yürütüyor
Izmirlibirey35 yazmami nedeni daha orgun okuyup Danimarka tarihi bilmez mesala gidip Danimarka'nin hanedanligi ve krallikla yonetilmedigini veya ø ve å bu harfleri okuymaz ve dahasi bunlarin bilmeden Danimarka uzerine konusur ben aof okuyorum diye bilgisiz gorur
boş ver sen niye okul la kafa yoruyorsun ki gel İzmire burada trans çok suratına ikinci kez bakamazsın o derece deli gibi kazanıyor güvenliğini ben sağlarım ev tutarız sana paraları sayamazsın 😂