2020 den 5-6 yıl önce önce polisleri dövmüş polisler şikaketçi olmamış bu kezde devlet dava açmış bide kaçak telefon satma suçu var avukatı 1 hafta taş çatlasa 2 hafta yatar çıkarsın demiş 2020 den önce işlenen 8 ay-1 yıl arası verilen cezalarda 1-2 haftaya tahliye olabiliyormuş doğrumu?
Sevgilisi ceza evinde olan var mı bugün girdi de moralim bozuk?
Ya gençliğinde yaptığı kavgalar şu an 26 yaşında ve cezaevine girmesinin sebebi 19-20 yaşında ergenlik döneminde yaptığı kavga ortada adam öldürme yok t@ciz veya uyştrucu yok millet ne kadar kötü kalpli bazı grizkalar inşallah çıkamaz flan yazmış
Mk bynsizi nerden biliyorsun dolantidiciliktan veya hirsizliktan girdiğini ergenlik döneminde ettiği kvgalardan girdi her bku da biliyormuş gbi konuşmayın içiniz çürümüş @g fesatları
Beyin siz m@l ben ne anlatiyorum hirsizlik dolandiricilik taciz veya bu tür bi suçtan girmedi içeri kavga ettiği için girdi ag ahrazı ne laftan anlamaz şeysin sen şükür haramda gözü olmayan biri ag beyinsizi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
geçmiş olsun neden girdi ona göre devam etmelisin
Ya gençliğinde yaptığı kavgalar şu an 26 yaşında ve cezaevine girmesinin sebebi 19-20 yaşında ergenlik döneminde yaptığı kavga ortada adam öldürme yok t@ciz veya uyştrucu yok millet ne kadar kötü kalpli bazı grizkalar inşallah çıkamaz flan yazmış
Sonra kocam beni aldattı yok dövdü yok bilmem ne ne biçim tiplerle çıkıyorsunuz olm
Ne demişler yazın yediğin hurmalar kışın g@tunu tirmalar.
sevgilinin o girdiği cezaevinden bir ömür boyu çıkamaması dileğiyle, boşa geçmiş bir ömür.
Ya bi KS geri zkalı kzban bi yerlerne mi ya da sana g! ren çikan bişey mi var hayırdır?
sevgilisi cezaevine girmiş bir ucube. ama kezban ben oldum, dünyanın en komik fıkrası.
K£s @g kızı œ
kusura bakma maymunca bilmiyorum al muz ye
Sana daha çok lazım olur gtũne sokarsin
sevgilim adam öldürdü, 50 kişiyi vurdu, milletin malını çaldı sevgilim masum hakim bey kurtarın ühühühhü varoş.
İtin duası kabul olmuyormuş çıkmamasını dilemiştin dün sevgilim tahliye oldu kudur küçük kzban 🥳🥳
1-2 haftaya olacağını sanmam. ama polisleri dövmesi iyi değil tabi
yok maalesef başımıza gelmedi nasıl bir his
Sende bu kisi ile birliktemisin hala
Cikamaz insallah
İnşallah sende gireresin bigün 🙏🏻
Namus icinse evet ama hirsizlik dolanditiciljk isin se itin duasi kabul olsa
..
Mk bynsizi nerden biliyorsun dolantidiciliktan veya hirsizliktan girdiğini ergenlik döneminde ettiği kvgalardan girdi her bku da biliyormuş gbi konuşmayın içiniz çürümüş @g fesatları
Sende de torbacilik var galiba mahalle yosmasi seni. Daha beter olsu. Iki gun sknra sokak ortasinda öldurur seni.
K£s l@n œ sende daha beterini gör inşallah bi deliğe tıkarlar inşallah seni
Itin duasi kabul olmaz hirsiz dolandirici bi kisilikle nereye kadar mutlu olacan. *
Aynen itin duası kabul olmaz ilk başta yorum olarak yazmışın inşallah çıkamaz diye burada itte sen oluyorsun bunu söylemen iyi oldu için rahatladı
Bi hirsiz dolandirici sana ne kadar guven verebilir Allahindan bulmussun zaten 😀
Ya sg y@rr@m
O yrraa sokarim sana
Gtúne sok
Hirsizin karisi. dicekler sana
Hırzīzlik yaptigini ne biliyorsun mk mali
Sucl7 oyospu cicugu cezavunde sicili bozuk dillmi
Beyin siz m@l ben ne anlatiyorum hirsizlik dolandiricilik taciz veya bu tür bi suçtan girmedi içeri kavga ettiği için girdi ag ahrazı ne laftan anlamaz şeysin sen şükür haramda gözü olmayan biri ag beyinsizi
Sicili bozukmi evet kamu dairesine giremez bitti? Sana da laik olan bu
Ya defol amcacim
Toplum tarafindan dislanicak sende 3 bi bire6 olucaksij
Cidden itin duası kabul olmuyormuş sen inşallah çıkamaz dedin ve sevgilim dün çıktı 🥳🥳
Damgali. cikti. ama. alninda. hirsiz. yazicak? Bi ise giremicek. kamuda?
boş ver git g0t hirzizlik yapsaydi veya ağir bi suçu olsaydı zaten cikamazdi mk ahrazı çıktı işte bu bilgi seninde gtüne girsin 🤪
Iyi 2 gun sonra gorurum seni bole kufurler etmeye devam et ip adresini aldim 1 hafta sonra savcilokdasin
Bende seninkini aldım sıkıntı yok
Bana ettiğin küfürlerin hepsinide ss aldım özellikle 😘
İşsiz ezik devletinde işi gücü yok senle uğraşacaktı 😆😆
Gorursun sen. Staj yapiyorim savcilikda ugrasacagim senle
Ühüüğh çok korktumm
Sen onu bekleme biraz yatar büyük ihtimalle
Mesela ne kadar 8 ay 22 gün ceza almış ama avukataı ve cezaevindeki gardiyan soruşturmuş en fazla 1-2 haftaya çıkarsın demiş
4.4 mükerrer ise hepsini kapalı da yatar yani 8 ay 22 günü hepsi içerde geçer
4.4 mükerre ne demek?
Ceza şekli onu avkata sor işde
Puahahhahaha
Nolduuu 😭😭😭