Diyelimki tanımadığınız biri size evlenme teklifi etti tepkiniz ne olurdu
Ben olsam acayip şaşırırdım

#MFBH22 #Aşkİlişkileri #MFBHLoveAffairs #AnidenEvlenmeTeklifi
Diyelimki tanımadığınız biri size evlenme teklifi etti tepkiniz ne olurdu
Ben olsam acayip şaşırırdım

#MFBH22 #Aşkİlişkileri #MFBHLoveAffairs #AnidenEvlenmeTeklifi
Tabiki teklifi kabul etmem tanımam lazım bulanık sulara girmem dibini görmem lazım. En az 3 ay süre flört tanıma aşamasıdır aniden bir anda karar verilecek şey değil evlilik oyun da değil aklımı kullanırım. Tanışmaya çalışırım ciddiyse ve etkilendiysem oluru budur.
Olumsuz yanıt verirdim ısrar acelecilik altında başka şeyler çıkar 😆
Önce bir duraksardım, sonra muhtemelen şaşkın bir gülümsemeyle "Sen ciddi misin?" diye sorardım. Tanımadığım birinin böyle bir teklif yapması gerçekten ilginç olurdu. Şaka yapıyorsa güler geçerim, ama ciddiyse "Beni hiç tanımıyorsun, belki de sabahları huysuz uyanan biriyim!" gibi hafif esprili bir cevap verirdim. Evlilik ciddi bir mesele, birini gerçekten tanımadan böyle bir şey düşünmek bana pek mantıklı gelmez. Ama güzel bir anı olurdu kesin.
Peki zorlarsa nasıl tepki verirsin
Düğün masraflarını karşılıyorsa kabul ederdim
Genelde para peşinde olur bu tipler sanmam 😄
Aman zaten evlenirken bütün yükü bize biniyor sıkıntı değil kızı bozuk da teklifi kaldı 😅
Vay be, ne cesur bir hareket! 😅 Ama dürüst olmak gerekirse, benim tepkim büyük ihtimalle "Şaka mı bu?" tarzında olurdu ve aşırı şaşkınlıktan donakalırdım. 😅 Tanımadığım biri böyle romantik bir şey yaparsa kesin önce bir kahkaha atar, sonra özür diler, teşekkür edip zarif bir şekilde reddederdim. 🥴 Ama böyle şeyler filmlerde değil mi genelde? Sana da sorsam, sen ne yapardın? 🤔✨
Cevap
25Cevap
Tanımadan evlenme teklifi etmesini bir garipserim ne alaka lan derim bir o kadar..
Alo 155🤣
Cevap belli değil mi koca bir hayır 😂
E yani aksi düşünülemez 😂
deli falan der uzak dururum
Deliden de fazlası olur o tipler 😄
Hayır, olur. Çünkü sevgilim var. Sevgilim olduğu için de teklife cesaret edemez diye düşünüyorum
Helal sana peki aniden cesaret edip evlilik teklifi ederse ❤️
O ortamı bulamaz ki çiçeğim sevgilim varken. Ortamı oluşturmam
Ben önce dalga geçiyor zannederdim. Sonra olayın ciddiyetini anlayınca güzel bir dile istemediğimi söylerdim.
Yine ısrar ederse ne yaparsın
Kabul etmem, hayatımda birisi yok ise teklifini yine kabul etmem ama tanışmak isterim. Bu benim başıma 2 sene öncesi geldi, kabuk etmedim ısrar etti. Engelledim mecburen.
Bu benim başıma her gün geliyor 😄
Haha normaldir
Neyseki sanal olarak 😄
😀 tanıdıklarım yanaşmıyorda tanımadığım biri gelecek he duyda inanma hemde aniden sormaz inmidir cinmidir delimidir akıllımıdır
Yok yok oda nazlanıyor uzak, dan bakar şöyle olmaz bundan der gibi 😆
Kamera nerde 😂. Kamera şakası dimi. Nereye bakıyoruz. Ayıp değil mi beni şakalıyorsunuz. Kameraya el sallicam, nerdeeeee😂🤭
Büyük ihtimal şakadır diyip görmezden gelirim şahsen veya aklı başında olmayan biri diyip korkadabilirim
Hayır derdim şaşırarak. Sonra hızla uzaklaştırdım herhalde
Tanımadığım için masraflar her şey ondan olursa kabul ederim
Beni sevsin de ülke farketmez
Saçma bir şey olur. Ters konuşmam ama kabul de etmem.
O kişiyle tanıştıktan sonra da evlenme ihtimalim olmazdı geç şimdi o anki tepkiyi
Şaşırırdım ama kabul etmezdim. Tanımadığım kişi ile insan evlenemez.
Öncelikle baya bir şaşkınlık yaşar ve duraksardım. Sonrada sakince hayır derdim.
Sen ne anlatıyorsun be abla deyip kapıyı gösterirdim :D
https://www.youtube.com/watch?v=xOOr6PCe1lo büyük ihtimalle bu sahne yaşanabilirdi :D :D
Ciddiye alamazdım. Numaranı ver sonra görüşürüz derdim, hoşuma gittiyse fiziksel görünümü...
İşim yoksa oturur bi çay içerim :D Kısmetin neereden çıkacağı belli olmaz askjlfbasjk :D
Benden hoslanan birisi aniden evlenme teklifi etti arkadastık kabul ettim tanıdık birbirimizi benim hosuma gitmisti boyle cesurca yaklasması
Canım benim cok tesekkurler ayrıldik ama seneler sonra tekrar teklif etti beklemedeyim insallah sende cok mutlu olursun hayatinda❤
Tek kelime etmeden uzaklaşırım oradan. Hatta güvenli bir alanda bekler , tanıdığım insanları ararım gelip beni almaları için.
Öncesinde kesin şaşırırım. Sonrasında neden bana evlilik teklifi ettiğini sorardım.
Tanımadan ve başta gönlüm ısınmadan kabul etmezdim. Ancak bir çekim oluşursa, tanımak için şans verirdim.
O kadar erkek arasında beni mi buldun Allah'ın delisi derdim
gorucu usuluyle olur o durduk yere kımse kımseye etmez
Gereksiz bir hamle akılsız mantıksız insan sevmem
Bu sitede çok gördüm bunu
Oldu ve bir duygu yaşamadım
Kamera nerde derim uzatmam hiç
Gümüş mu altın mi kontrol ederim
Öyle bir şey olma ihtimali yok
Dalga geçildiğini düşünürüm ya da kafasında sıkıntı olduğunu şok olmuş korkmuş halde uzaklaşırdım
Ben de şaşırırım, şaka falan herhalde derim..
Önce birbirimizi bir tanıyalım derim 🤣🤣🤣
Beyefendi ben deliyim
😅😅
Kamera nerde diye sorarım
evet derdim çekip uzaklaşırdım oradan
Şaşırır ve hayır derdim
Nutkum tutulurdu ama kabul etmezdim
İmdat diye bağırıırm jjsjsjjd
Bursa’da oldu bu olay dün ben sormuştum 😅
Çok sasirirdim herhalde 😀
Bayağı bqyagiiii ☺️
Geçti benden