Bu konu hakkınds ne düşünürdünüz?

3 aylık bir ilişkiniz olduğunu düşünün. Kız sizin bütün herşeyinizi katlanmış zor anlarınızda yanında olmuş. Ama erkeğin bir anının bir anını tutmadıgını düşünün. Ve üç ay boyunca bu kız erkeğe güler yüzlü ılımlı uyumlu. Erkek dengesizin teki. Günlük hayatında iyi kötü ne yasıyosa kızdan cıkarıyo. nruh haline göre bi sıcak bi soğuk. Kızın üç ayın sonunda ilk kez ailesiyle ilgili bir problemi oluyo ve morali bozuk. Erkek onu ilk kez öyle görüyo ve kıza sürekli soğuk davranmaya baslıyo. Ve erkek başta ilişkiyle ilgili ileriyide düşünerek konuşan planlarından bahseden biri. Bi anda durduk yere ben hayatımın bu döneminde ilişki yaşamaya hazır değilim herşeyden bıktım nefret ediyorum diyip ilişkiyi bitiriyo. Kız bunu sorguluyo aklın nerdeydi bu zamana kadar diye doğal olarak kızıyo cünkü cefasını çok fazla cekmiş erkeğin. Ve bi anda ters konuşmaya baslıyo erkek. Heryerden engelliyo. Kız dayanamayaıp ulaşabileceği heryerden çocuğa saydırıyor gözü dönmüş. Cocuk cevap vermek yerine engellemeye devam ediyo. kızın bişeye devam etmek gibi bi çabası yok sadece anlasılmak ve neden böyle olduğunu anlamak istiyo. Issız adamı izleyenler anlar az çok filmde ne olduysa resmen aynısı oldu. Bitirme şekli bile. Kız hakkında ne düşünürdünüz

Bu konu hakkınds ne düşünürdünüz?