merhaba, 170 boyunda 86 kiloyum son bir iki yılda bu kadar kilo aldım normalde 60lardaydım hep, yüzümün güzel oldugunu dusunuyorum ve yapı olarak belim bir tık ince oldugu icin bu kilo da bile obez durmuyorum. 2 aylık bir iliskim var ilk tanıstıgımızda da ben bu kilodaydım ve bana asık oldugunu cok begendigini her fırsatta soyluyordu ancak son birkac haftadır kilo vermemi istedigini söyledi zaten bende istiyorum dedim spora basladım vs. gecen gun baska bir konudan tartısırken ne yedin diye sorunca ben artık sinirlendim ve buna dahil olmanı istemiyorum dedim. Sonra tekrar konustuk bu konuyu kendisine göre cok mantıklı biz ilerde evlenirsek ve senin yasın ilerlerse diye dusunuyorum seni dusunuyorum cok guzelsin zaten eski fotograflarına da bakıyorum böyle degilmissin vs diyor benim iyiligimi istedigine eminim ona da anlıyorum seni dedim ama bir yandan da o beni her halimle sevecek olan cocuk degil gözümde. Ve bilmiyorum beni kırmıyor ama o bu kilo konusunu daha tembellik gibi görüyor benim icin daha mental bir konu oldugunu anlattım ona. Bir yanım mantıklı seyler soyluyor diyor bir yanım da ilk tanıstıgım cocuk beni her halimle sever diye kafamda oturtmustum artık orada degil. Siz olsanız napardınız ne dusunurdunuz?
Şu an ilişkiniz 2 aylık olduğu için kibar olmaya çalışıyor. Kilo almaya müsait bir bedenin varsa evlendikten çocuk yaptıktan sonra da yüksek olasılıkla kilo alabilirsin. Şimdi sevgilin olan kişi, o zaman kocan olacak ve hiç acımadan düşünmeden bunları yüzüne söyleyecek. Yeri geldiğinde kalbini bile ziyadesiyle kıracak. Hatta seni artık beğenmeyip başkasıyla aldatmaya başlayacak. Balık baştan kokar güzel hemcinsim. Asla adatmaz deme, neler neler görüyoruz bu hayatta. Zaten manken gibi boyun var. Çok güzel olduğuna da eminim. 🍀
Sen bu kişiyle bir yola çıkmak istediginden, evlilik istediğinden emin misin? Bence ilişkini tekrar gözden geçir. Seni her halinle sevmediği bir gerçek. 💐💐00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
1 yılBir kere buna seni beğenmemesi olarak bakmada seni düşündüğünü ve sağlıklı olmanı istediği için böyle bir şeye girdiğini anla canım kg hantallıktır hastalıktır ileri ki yaşlarda kolesterol ve tansiyon gibi ülkemizce rutin olan hastalıkların bir başlangıcıdır spor yapmak fitness değil en kötüsü hiç bir şey yapamıyorsun yürüyüş yap kardiyodur tüm vücudu çalıştırırsın belli bir noktaya gelince de pilates yaparsın incelme olacağı için normalden 2 beden küçük görünürsün yani ben kendimde kg hiç seven bir insan değilim eşim asla da karışmaz ama sevmiyorum hantal ediyor beni giyinmemi sınırlıyor şu an 7,5 aylık gebeyim 7 kg aldım totalde bu bile beni rahatsız ediyor bence art niyetli algılama beni görüntümün kimsenin sevip sevmemesi bağlamaz en başta ben sevmiyorum hantal bir görüntüyü hele ki siz yaşlar gençler bence hepten dikkat etmeli görsellik zaten bir yerden sonra ne yaparsan uap değişecek ama en azından bu bile sağlıkla olsun
00 Yorumla
1 yılBende zamanında kilo problemi yaşıyordum rahatsızlığımdan dolayı ve benim boyum 160 kilom 75 e kadar cıkmıstı dışarıdan gerçekten kötü gözüküyodum en azından kendime yakıştırmıyodum sevgilim vardı o zamanlar hiç bi zaman bana değersiz hissettirmedi ben zaten içten içe kötü olduğumun farkındaydım ama bana hiç öyle hissettirmedi yine beni nasıl seviyosa aynı şekilde sevdi hep el üstünde tuttu tabi biz deli gibi mutluyuz o zamanlar sonra bazı başka konulardan dolayı ayrıldık ama hala yeri bende farklıdır aslında seninde üzüldüğün nokta sevgilimin öyle yapması kilo zaten ayrı bişey cok iyi anlıyorum seni yapman gereken tek şey bi şekilde senden ayrılmasını sağla ya da sende ayrılabilirsin işte bi şekilde ayrılın sonra kilonu ver hallet birazda tarz değişikliği yap sonra sosyal medyadan seni fark etmesini sağla ve geldiğinde affetme lütfen
01 Yorumla
Soran1 yılcocuk kırıcı ve kötü bir dille söylemedi ayrılıp intikam alacagım bir durum yok su an icin
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Adam haklı ve sana da gayet kibar bir şekilde söylemiş. Tamam seni her halinle sever ama daha şimdiden salmışsın gitmiş. Kendin diyorsun iki senede 60'dan 86 ya çıktım diye SEBEP? Nasılsa sözlüm var, sal gitsin mi yani yanlış. Dikkat etmelisin. En azından 70 lere düş, biraz gayret et, sadece eleştirme, mantık veya mana arama, reel ol, harekete geç. Ne o kırılsın ne sen kırıl.
02 Yorumla
Soran1 yılbiz tanıstıgımızda da bu kilodaydım, onunla tanıstıktan sonra almadım
- 1 yıl
Evet, afedersin ben o kısmı kaçırmışım, tekrar okudum baştan. O zaman şöyle söyleyeyim, seni seviyor ama kilo vermeni istiyor, bunu senin sağlığın için de istiyor olabilir ama sanki kendisi için daha çok istiyor gibi. Nezaketle söylemesi ayrı, ama sık tekrarlaması veya laf sokması tabi hoş değil. Bana göre bu ilişki pek yürümez ama tabi yine de belli olmaz. Fakat her halukarda senin kendin için o kiloyu vermen ve normal aralığa dönmen iyi olacak.
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh şimdi seni öyle iyi anlıyorum ki! 🎈 Sevgilin seni düşündüğü için bu konuyu açıyor gibi görünüyor ama konu kiloysa, zaten içten içe hassas bir meseledir… Hele bir de "her halimle sevmesi gerek" dediğin nokta, her şeyi açıklıyor. İlişkilerin daima sevgi, anlayış ve empati etrafında şekillenmesi lazım. Sen bu süreçte kendi rahatına ve mutluluğuna odaklan… Eğer kilo vermek seni gerçekten mutlu edecekse devam et ama bunun sevgilin için değil, kendin için olduğuna emin ol! 🧘♀️ Öte yandan sevgilinle de sınırlarını belirle, destek olmasını iste ama üstüne gitmesin. Bu da son derece doğal bir hak! 🫂
Bu tartışma noktasında huzursuz hissedersen de oturup içtenlikle konuşmaya çekinme. Belki gözünü korkutan bu duruma birlikte çözüm bulabilirsiniz. Kendine her daim sevgiyle sarıl, unutma! ❤️ Peki, sence sevgilin bu durumu daha iyi anlaması için nasıl bir dil kullanabilirsin? 🌟00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Ben kilolu sevmem. 😅
Açık ve net! 😅
Ayak yapmanın anlamı yok!
Diyelim ki kilolu seviyor balık etli seviyor o zaman iğneleme yapmaz, laf sokmaz!
Sağlığını düşünüyorsa sağlıklı bir şekilde yaklaşım yapmalı!
Yanlış üslup doğru sözün katilidir...611 Yorumla- 1 yıl
Bunu diyen de sanki bana David Beckham 😂 Cicikuş seni 🤣
- 1 yıl
Herkesin bir beklentisi olabilir, doğal ve normaldir. 😅
Şişman kilolu sevmiyorum balık etli sevmiyorum. 😅
David Beckham olmaya gerek yok. 😅
Kendimi beğeniyorum, çok şükür! 😅 - 1 yıl
Özür dilerim hocam lakin David yanında abim yakışıklı kalmış 🙂 ayrıca yanlış anlamayın lütfen ama bu sözleri ederken kendi profil resminizi koymanız daha sağlıklı olacak sanki
- 1 yıl
@GereksizBilgi80 😂👉👍👌👏👏👏
- 1 yıl
@GereksizBilgi80
Teşekkür ediyorum kardeşim, çok güzel yazmışsın, ayrıca senin güzelliğin sağ olasın kardeşim, var ol. 😅🌸😅
- 1 yıl
İlk sevgili olduklarında da kiloluymuş kız o zaman en baştan sevgili olmayacaktı siz kilo verin diyince biz kilo vermiyoruz
- 1 yıl
Evet sana katılıyorum. 🌸 Destekliyorum. Bu yapılan saçma. 😅
Ben zaten ver demem. 😅 - 1 yıl
@Ishecoyness Tabii ki sizin söylediğiniz kesinlikle doğru çok zayıf bir erkek kilolu bir hanımefendi ile birliktelikten de hoşlanabilir. Veya tam tersi de olabilir, tamamen kişisel tercihlere bağlıdır ve hiç kimse karşısındaki insanı fiziksel durumu nedeniyle aşağılamaya hakkı yoktur. Ancak (karaktersiz) erkeklerin geneli maalesef ki ilişki başlangıç aşamasındayken hiçbir şeyi gözü görmez, direkt hedefe odaklanır. Amaç maça çıkmaktır, belli bir aşamadan sonra başlangıçta görmek istemediği şeyleri görmeye başlar ve bu noktada sıkıntı yaşanır. Bu nedenle kadın ilişkiyi daha iyi analiz edip sorgulamalı ve karşı tarafın samimiyetinden emin olduktan sonra belli seviyeye getirmelidir.
Daha açık konuşmaya gerek yok diye düşünüyorum. Elbette bunlar naçizane benim kişisel görüşlerim. - 1 yıl
Kişisel görüşüm olarak da kadında erkek de birliktelik yaşicaksa hocam evlilik yolunda olup evlenince yaşar kadın içinde erkek içinde acaba kalmaz bahane olmaz sevip evlenmiş olur bu sayede gereksiz kişilerle olup ruhunu paylaşmak zorunda kalmaz kimseyle
Buda benim görüşüm 🙂 - 1 yıl
Elbette en doğrusu bu olacaktır kuşkusuz, ama bu saatten sonra sizin bu söylediğiniz ütopik bir hayal olmaktan öteye gitmez maalesef. Bazı toplumlarda hâlâ buna hassasiyet gösteriliyordur ama biz o treni çoktan kaçırdık. Bizim toplumumuzdaki manevi yozlaşma eşiği çoktan aşılmış durumda. Kaldı ki evlenme niyeti olan için ve kadın açısından bakıyorsan daha da anlamlı bu konu. Yoksa hangi erkek böyle bir hassasiyet gözetecek? Fakat kadın tarafında da mesele sadece evlilik öncesi ilişki değil ki. Belli nedenlerden ötürü evlenememiş olanı var, evlilik yapıp boşanmış olanı var, evliliğe karşı olanı var, dul kalanı var, var oğlu var. Üstelik günümüzde genç kızların önemli bir kısmının ilk cinsel deneyimini lise yıllarında, bilemedin üniversite eğitimi sırasında yaşadığını düşünüyorum.
- 1 yıl
Düşünmeden ziyade bunun için şahsi yazıp yaş dark etmez diyen çok kişiyi engelledim abi uzak olsun uzak dursun 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılseni sevmiyor olabilir evet
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Şu konuyu bi herkes anlasın.
Eğer bir sağlık sorununuz yoksa kilolu olmak tembelliktir, kusurdur. Kadın erkek farketmez.
Bugün 1.70 boyla 85 kilo olan ki bu çok fazla ileride 100 kiloları bile geçebilir. Hadi evlendiniz diyelim çocuk olsa min 30 kilo alınır mesela.
Yaş ilerledikçe kilo vermekte zorlaşacak vs vs. Bu kilolar hayatını zorlaştıracak, veremezsen mental olarak sorun yaşayacaksın bu da illaki ilişkine yansıyacak sorun üstüne sorun getirecek.
Sevgilinin kilo ver demesinin sevmemekle zerre alakası yok. Tamamen iyiliğini istiyor.
Ayrıca kimse kimseyi keyfiye aldığı kilolara rağmen sevmek zorunda değil. Hastalık kaynaklı ve hamilelik kiloları hariç. Onlar tembellik değil kimse laf edemez sevmekte zorunda ama tembellik ve aşırı yeme kaynaklı kilolarda kilo alan kişi kiloyu vermek zorunda.40 Yorumla
1 yılAdam kötü bir şey söyləmemiş ki. Sağlığın ve özsaygın için kilo verməni istemiş. Seni böylə sevəmem deməmiş.
Bu adamla evli olsan ve hamilə olup kilo alsan adam bunu sorun etməz emin ol. Çünkü hamiləlikte hərkes kilo alır ve bu onun çocuğu için bir fedakarlık. Aksinə saygı duyarlar (Adam olanlar tabi).
Ama hastalık/hamiləlik/hormonal bozukluk gibi olağandışı durumlar hariç adamın tepki göstərmesi normal ki konuşmasında bir sıkıntı göremedim ben.12 Yorumla
Soran1 yılevet gayette kibar bi dille söyledi ama beni sevmiyor mu diye dusunuyorum istemsiz
- 1 yıl
Nə alakası var şekerim?
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılSiz de talepkar olun derim. Madem o, sizin kırılma ihtimalinizi düşünmeden fütursuzca konuşabiliyor, siz de aynı şeyi ona yöneltin ki, nasıl bir his olduğunu idrak edebilsin. Sevse her haliyle kabul eder, bunu unutmayın. Siz isterseniz verin, Beğenmiyorsa gidebilir. 💖🎀
02 Yorumla
Soran1 yılgayet kibar ve kırmadan söylemeye calıstı aslında bende söyle tabi ki haklısın dedim ama bilmiyorum bu beni daha da strese sokabilir
- 1 yıl
Siz de aynı şekilde ondan isteyin bakalım tepkisi nasıl olacak. O da sakinlikle karşılayabiliyor mu ✨
1 yılBelki sağlığın için endişeleniyor olabilir, yanına yakışmadığını düşünüyorda olabilir, seni sevmiyor da olabilir aksine sevdiği için değiştirmeye de çalışıyor olabilir. Ama seven insan sevdiğini değiştirir mi? Kötü anlamda değilse değiştirebilir. Önemli olan senin nasıl hissettiğin. Bunu asla unutma.
02 Yorumla
Soran1 yılbazen haklı diyorum cunku kendisi kendi saglıgına cok dikkat ediyor ama bazen de kalbim sızlıyor beni degistirmek istedigi icin.. yine de mantıklı dusununce absurd bi sekilde söylemedi ve benim iyiligimi düsünmüs olmasını anlayabiliyorum sadece ben ekstra strese girdim gibi oldu
- 1 yıl
Seni değiştirmesi seni daha iyi yapmak için senin için endişelendiği için yani
Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. ben sevgilime 100 kilo da olsam sever miydin falan diye sormuştum o da güzel konuşup evet demişti. bir kere sevmşse seni o halinle öyle de devam etsin. belki zayıflarsan gözüne daha iti gelirsin diye söylemiş bence. yani seni sen güzeisin diye sevmiştir. kilondan rahatsızdır. benim fikrim bu. itiliğin için dediğini sanmıyorum çünkü 80 de fazla bir kilo değil boyuna göre.
10 YorumlaYani iki seçenek var ben böyleyim deyip ayrqılabilirsin ya da kilo verirsin. Kilo meselesi çok sinir bir konu çünkü senin bedenin senin alanın ve sana müdahale etmesi seni rahatsız ettiyse hep edecek. Ciddi düşünen biriysen gelecekte evlilikte de kilo alan kişi kadın oluyor. Anne olunca da gözden mi düşeceksin yani bu durumda. Şartlı seviyor "kilo versen daha güzelsin" insanın da böyle durumda canı sıkılır seni net biçimde anlıyorum. Bu durum seni nasıl hissettiriyor da ona göre hareket et.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
1 yıl1) Öncelikle çocuk haklı sağlığın için zayıfla.
2) Çocuk haklı dış görünüşün için zayıfla
3) Seviyorsan onun seni sevdiği gibi olmaya çalış
Olması gereken bu aslında boş boş konuşanlara bakma sen ay seni olduğu gibi sevsin bunlar hepsi safsata yaşlanınca sever ama şimdiden kendine bile saygın olmazsa kimse sevmez10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAbi adam kilo vermeni istiyor sen de kilo vereceksin nokta.) Herkes kilo sevmez. Ben de sevmiyorum. ne yapalım yani. Genç insansın. Yaşlanınca zaten kilo alacaksın. gençliğinde ince ince gezmek varken biraz kendine dikkat et. Sevdiğin adam seni bu yüzden başkasıyla aldatsa başkalarına bakmaya başlasa daha mı iyi olur. Işte ne güzel seninle iletişim kuruyor ve seni birtakım konularda uyarıyor Sen de bunu sürekli söyletmeyeceksin. kendine bakacaksın. Bu kadar basit :)
00 Yorumla Boyumuz aynı ben bir ara 72 dim o zaman bile çok göbeğim vardı sen bildiğin obezsin 170 boy 72 bile kaldırmıyor baliketli olman için 65 olman lazım en az 20 kilo fazlan var ve evet erkekler baliketli sever ama sismanlardan hoşlanmazlar daha evleneceksin çocuk yapacaksın daha da kilo alırsın 100 u geçersin gençken önlem almak lazım kimse şişman sevmez sağlıklı olmak varken yağ tulumu olmayı kim sevsin insanın kendisi bile sevmez ter kokarsin çabuk yorulursun tansiyon şeker olur vs vs
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı.
1 yılNiyetine bağlı. 86 kilo fazla gerçekten. Sağlıklı olmayabilir. Birlikte spor yapın. Her gün yürüyüş, koşu, vücut geliştirme yapın. Zaten ikiniz de fit olursunuz. Sürekli bu konu gündeme geliyorsa biraz bunaltıcı olabilir. Ama aranızdaki ilişkiyi bilmediğim için yorum yapamam. Kafaya takma bence.
00 Yorumla sevgilinin demesiyle değil kiloyu kendin için ver eğer rahatsızsan normalde boyuna göre sadece bir kaç fazlan var okadar yani ve ilişkinide lütfen bir gözden geçir senin kilonu yüzüne vuranla küçük tartışmada bile lafını açanla değil seni her halinle seven biriyle gelecek düşünmelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılEvet, kilon sağlıksız diye seni düşünüyor olabilir ama kendini de düşünüyor belli ki. Ayrıca mevzu, ne söylediğinden ziyade nasıl söylediği. Özetle, dediğin gibi seni olduğun halinle kabul etmediği ve iletişim konusunda iyi olmadığı ortada. Bu bariz bir 🚩 yani mevzu daha fazla uzamadan yoluna bakmanı tavsiye ederim.
00 Yorumla
1 yılBende de öyle geçenlerde bir sevgilim (artık eski çünkü ayrıldım) bana hep kilo vericem diyorsun ama bir şey değişmedi dedi 3 yıldır tanıyor beni ayrıl barış yapmıştık hep neyse ben de evet vermeye çalışıyorum dedim çalışarak napıyorsun dedi ben de bu seni ne ilgilendiriyor ki dedim sonra o da popon kaldırmıyorsun hiç dedi ben de evet götüm kızıl geliyor tembellik yapıyorum o yüzden vermiyorum beğeniyorsan böyle beğen dedim tartıştık çektim gittim yanından
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. aslında kilo verse çok güzel dedikleri kadınsın sen kandırma kendini boş ver kilo ver direk hem seks yaparken de rahat edersin daha fazla pozisyona girersin senin şimdi bacaklar bi noktadan sonra ağrımaya başlıyordur mesela onun için kilo ver sen çiçeğim 😘
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. Ya şimdi şöyle bende 1.70 boyundayım bi aralar 77 kiloydum şimdi 67 ye düştüm benımkide bana laf yapıyor kılo verdim diye önceki halim daha güzelmiş falan 😅 gerçekten erkekleri mutlu edemeyiz bu çok zor
Ama öncelikle sağlığın ve aynadaki kendine baktığında daha mutlu olman için kılo vermelisin çünkü ilerleyen yaşlarda çok daha zor oluyor kılo verme süreci00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılBir erkek olarak tavsiyem çocuğu dinle ve kilo ver. Ben sosyal medyada çok görüyorum kadın 130kg olmuş sevgilisi kocası terk etmiş. Sonra diyet ve spor ile ya da ameliyat ile kilo vermiş. Eski sevgilisi geri dönünce de kabul etmemiş. Niye o adamla beraberken kilo vermedin? Adamın seni terk etmesini mi bekledin? Eğer sevgilin senden kilo vermeni istiyorsa bence ver ki 86 kg da bir kadın için az değil.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 998 cevap paylaştı. Bu çocuğu dehle yok iyiliğin için falandır geç diyelim evlendin doğum yaptın ya da hastalandım eski halin kalmadı zaman değiştiriyor insanı o zaman me diyecek seni mi değiştirecek senin yerinde olsam onu bırakır kendım için kilo verir ve beni olduğum gibi seven birine zaman ayırırdım kime ne senin kilon kaşın gözün burada saçmalayanlar önce siz bi aynaya bakın boş konuşmayın
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılBu şekilde beğendiyse kesecek sesini oturacak aşaği
Direkt terket gitsin ileride sakat kalsan birakir kilo alsan birakir
Seni sevmemis tipini begenmis dicem
Tipine de kilona da laf yapiyor
Ben de istemem kilolu
Ama seviyorsam lafini yapmam zaten karsi tarafta s. lak degil o da kendine bakar zamanla yavas yavas toparlar vücudunu00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKilo kimseye yakışmıyor tüm güzelliği gölegeliyor , boyun da uzun 20 kg versen manken gibisin , sevgilin kötü niyetli değil. Bak ben de 172'yim 76 kiloydum sinir stres derken 120'ye çıktım ve tüp mide oldum doktorum bile dedi kilolu insanları kimse ciddiye almaz , işe almaz evliliklerde bile sıkıntı oluyor. Adam haklı aslında 23 yaşındayım biriyle tanışsam geri duruyorum ilerisi olmuyor çünkü obezim ve sen kendine dur demezsen 90 ları 100leri bile görürsün
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDaha 1 ay oldu ameliyat olalı 16 kg gitti daha da kilo veriyorum yani bir kaç aya ideal kiloma gelirim
Cevap sahibi1 yılKişiye göre değişir , ağrı oluyor tabi 3. gün daha iyi oluyorsun 15 gün sıvı 15 gün püre besleniyorsun ve 1 ayın sonunda katı beslenebiliyorsun halsizlik oluyor kolay yoruluyorsun ama zamanla geçiyor şu an daha iyiyim
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim
1 yılGarip bi durum bence ilk halindeki resimlere bakıp onu beğenmiş seni değil yani kısaca dış görünüşe bakan birisi gibi duruyo sadece bence hayatından hemen çıkarmalısın ilerde her şeyine karışır gibime geldi 🥲
10 Yorumla
1 yılKadınlar kafasında hayal ettiği adama aşık olur hayal ettiğin gibi olmayınca da hayal kırıklığına uğrarsın realist olmalısın her konu da seni bedenin için seçmiş ve ona gore davranmış erkekler çok rahat yalan söyler sen rahatsan onu takma terkederse etsin başka adam mi yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bu bi sağlık sorunu?
Kilo almanızın sebeplerini ve nasıl sağlıklı bisekilde kilo vericeginizi birlikte araştırın
Eger kilo almanızın önüne gecemezseniz bu sizin içinde sorun olmaya başlıyacaktır00 YorumlaKardeşim seni iyi anlıyorum. Sen o adamı yol yakınken bırak. Zayıflamak kolay sanki obez misin. Spor ve diyetisyen ile olur stres yapma psikolojik tedavi de lazım olabilir. Güzel kıyafetler giyeceğim diye kendini motive et. Bu sana bir işaret olabilir. O adamı bırak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılNiyeti kötü gibi durmuyor ama 2 ayda buna takılıyorsa o iş yaş. Evlendin diyelim hamileyken kilo alınca ne olacak?
13 Yorumla
Soran1 yılo da diyor ki hamile olursan bunun üstüne daha da kilo alırsan diye dusunuyorum seni dusunuyorum
- 1 yıl
Bence hoş bir durum değil ya bilemedim
Soran1 yılbence de degil ama iyice baglanmaya baslamıstım ona ne yapicam bilmiyorum
1 yılAbla sen bunu bırak filinta gibi karı ol değerini o zaman anlarlar denendi aynı konuyu yaşadım sonu fıs çıkıyor seven sevdiğine bu şekil bodozlama girmemeli karşıdaki mental sağlık açısından iyi değilse bunu yapmamalı o yüzden sıkma canını ve sağlıklı yaşamak için elinden gelenin en iyisini yap ama sen mutluysan yap kilo gelir geçer alınır da verilir de önemli olan insanlık
00 YorumlaAsla böyle bir ilişkinin içinde olmamalısın bunu sürekli olarak dile getirmemeli yarın öbür gün bir kaza geçirsen yüzüne bir şey olsa vücuduna bir şey olsa senin yanında olabilecek biri gibi gözükmüyor ama sende kilo ver yani gerçekten ilişkin için değil sağlıksız bir şey boğazını tut biraz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı.
1 yıl1.70e 86 kilo mu? Doğru söylemiş. Ne yiyip içiyorsun öyle.. En az 10 kilo vermen lazım diyecem de, bu düşünce ile muhtemelen 3 haneli rakamları geçersin sevgilinde seni terk eder..
02 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar bencilsiniz obez degilim ama cidden çok kiricisiniz
- 1 yıl
Obezsin demedim, bu düşünce ile olursun dedim zaten. Bu da bencillik olmuyor acı gerçek oluyor
Aşkım sen git spora kilonu ver adamın da yüzüne bakma bir daha. Sen zaten kendin için en iyisini bilirsin gidip kilonu nasıl vereceğini kendin de biliyorsun elin 2 aylık adami gelip sana ne yapacağını ne yapman gerektiğini söyleyemez begenmiyorsa gidebilir. Gerçekten kilon olsa da Spor yap diyet yap kendin için yap kimseyi düşünme lütfen. O adamdan da hayır gelmez daha iyileri illa ki var sakın kaybettm diye de düşünme o kaybeder çünkü sen mükemmel bir glow up gecireceksib 💅🏼
00 Yorumla
1 yılGerçekten sağlığını düşündüğü için söylemiş olabilir ama kavga anında bunu dile getirmesi hoş değil madem seni çok düşünüyor beraber spor yapın destek olsun lafla olmuyor hiç bir şey
00 YorumlaÇekici gelmiyorsun
Ne yani burdakiler dese sevmiyor ayrılacak mısın, her şeyi başkasına göre yapan şu kadınlar işte.. uzak durmamızin yegâne sebebi 🤣 iyiliğini istiyor00 Yorumla
1 yılHer şeyden önce kendi sağlığın için kilo vermelisin. 5 ayda 20 kilo verdim özgüven tavan.. Kendini çok iyi hissediceksin sevgilinin de sana olan sevgisi artacaktır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılGördüğü gibi sevmiyor değismeni istiyor demek ki senden güzelini bulsa ona gidecek.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılkiloyu vermek kendin vermek istersen ver başkası için verme
20 Yorumla
1 yılŞimdi karsimizdaki her halimizle sevecekdi diye , tembellik edersek, sağlıksız yaşarsak gercekten doğru mu bu tutum?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılİnsan sevince her şeyi kabullenmek zorunda değil, tabiki görünüşün bir önemi olmamalı ama beğenmekte çok önemli
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
1 yılKilo çok hassas Bi konu. Buna birey kendi karar vermeli. Tavsiye vermek bile hadsizlik gibi oluyor, alıngan olunuyor genelde.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılO kilo vermeni istiyor diye değil sen kendi sağlığını düşünerek kilo vermelisin bence çocuk haklı belki ama bunu ondan önce senin düşünmen lazım bence
01 Yorumla- 1 yıl
Ki şahsen benim zayıf hatun ilgimi çekmez balık etli kadınlar candır gerisi heyecandır derim her zaman ama sağlık en önce gelir
1 yılBence seven insan dış görünüşüne bakmaz evlenmeyi düşünen insan bide sıkıntılı
02 Yorumla
Soran1 yılkendisi cok dikkat ediyor fizigine saglıgına haklı aslında karsısındakinden de bunu beklemekte
- 1 yıl
Çözmüşsün canım bize gerek yok 💐
- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
1 yılİki yılda 26 kilo mu aldın.
Evet bariz bir şekilde seni uyarmış yani fazla kilonun sana yakışmadığı konusunda.00 Yorumla Sevgilin icin verme sağligin icin ver 80 kilo sana yeter
03 Yorumla
Soran1 yılkendim icin vermek istiyorum ama bunu dile getiriyor olması onun gozumdeki yerini degistiriyor
1 yılBen kilolu sevmem zayıf olsun isterim sevgilin haklı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. Benimkide öyle diyo ya sevmemekle alakası yok bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSürekli söylüyorsa sıkıntı. Zayıf olsanda zayıfsın derler. Seven insan her şekilde sever
00 Yorumla Ya aslında şöyle düşünüp karar verebilirsin. Sevgilin bir anda öyle kilo alsaydı sen ne düşünürdün?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılSeviyordur ama sağlığınızı düşündüğü için öyle demiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTakıntılı biri sevmemekle alakali degil ama dayatma olarak yapması hos degil, sen istersen verirsin istemezsen vermezsin, beden senin bedenin zayıf birisini alsın istemiyorsa ayip be.
00 YorumlaBence sağlığınızı ve geleceğinizi düşünerek söylemiş. Kilo gerçekten çok büyük sıkıntı oluyor.
00 Yorumla
1 yılolabilirrr
ben benim kilomdan sanane derim belki00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sağlık için olabilir. Sevgili istiyor diye gerek yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kiloluyu cidden kimse sevmiyor bu hep neden böyleee /
00 Yorumla
1 yılKilo vermeni söylediyse rqhatsızlığını hissetti bir durum var demek, bence aen kendin için kilo ver
00 YorumlaKilo vermenin için bio enerji ile bunu hizlandirabilirim daha önce yaptık başarılı sonuç aldik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTamam kibar bi dille söylemiş olabilir ama senin yerinde olsan aynı şekilde ondan dış görünüşüyle ilgili bir şeyini değiştirmesini isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKimse seni her halinle sevmez bunu o kafandan çıkar.. Tek seni değil hiçbir kimse kimseyi her hali ile sevmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılDetayı okumadım en çok sağlığın için tabi zayıfla yani
00 Yorumla 2 aylık ilişki nedir bunu sorgulamanı isterim 2 ayda degil tanışma yaşını zor ogrenıyoruz ayrıca oyle bı anlatmiskini sanki 5 yıllık ilişkin gibi tabikide bekleme 2 aylık elemandan seni sevmesini
10 Yorumla
1 yılAçıkçası bir o boya 86 abes değil seni böyle görmüş böyle sevmiş birinin böyle demesi abes bir konu tekmeyi baş kıçına yol ver sen daha iyilerine layiksin insan insanı her haliyle sevmeli vesselam
10 Yorumla
1 yılNe alaka sevmiyor benim esimde kilo ver diyor ne var bunda
00 Yorumla- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler