Sevgilim kilo vermemi istiyor. Beni artık sevmiyor olabilir mi?

merhaba, 170 boyunda 86 kiloyum son bir iki yılda bu kadar kilo aldım normalde 60lardaydım hep, yüzümün güzel oldugunu dusunuyorum ve yapı olarak belim bir tık ince oldugu icin bu kilo da bile obez durmuyorum. 2 aylık bir iliskim var ilk tanıstıgımızda da ben bu kilodaydım ve bana asık oldugunu cok begendigini her fırsatta soyluyordu ancak son birkac haftadır kilo vermemi istedigini söyledi zaten bende istiyorum dedim spora basladım vs. gecen gun baska bir konudan tartısırken ne yedin diye sorunca ben artık sinirlendim ve buna dahil olmanı istemiyorum dedim. Sonra tekrar konustuk bu konuyu kendisine göre cok mantıklı biz ilerde evlenirsek ve senin yasın ilerlerse diye dusunuyorum seni dusunuyorum cok guzelsin zaten eski fotograflarına da bakıyorum böyle degilmissin vs diyor benim iyiligimi istedigine eminim ona da anlıyorum seni dedim ama bir yandan da o beni her halimle sevecek olan cocuk degil gözümde. Ve bilmiyorum beni kırmıyor ama o bu kilo konusunu daha tembellik gibi görüyor benim icin daha mental bir konu oldugunu anlattım ona. Bir yanım mantıklı seyler soyluyor diyor bir yanım da ilk tanıstıgım cocuk beni her halimle sever diye kafamda oturtmustum artık orada degil. Siz olsanız napardınız ne dusunurdunuz?

Sevgilim kilo vermemi istiyor. Beni artık sevmiyor olabilir mi?