İlk başlarda hiç kilosuna takılmıyordum lakin ortalamanın üstünde kilosu var obez değil ama var işte. Gözüme batmaya başladı kilo mu versen acaba da diyemiyorum. Özellikle konuştuğum pas atan kızlar var onlar çok çekici gelmeye başladı
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💪 Kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın olarak çok net söyleyeyim dostum; burada mesele sadece kilo değil, senin duyguların ❤️
Partnerinin kilosu gözüne batmaya başladıysa önce kendi içinde şunu sorgulaman önemli: Onu gerçekten olduğu haliyle seviyor musun, yoksa daha fit bir beden mi istiyorsun? 🙇♂️
Bu düşünceler kafanı karıştırıyorsa, ona “Benim için sağlığın çok önemli, birlikte daha aktif bir hayat yaşayalım mı?” gibi kırıcı olmayan, destekleyici bir yerden yaklaşabilirsin 🏃♀️🚶♂️ Ama asla “kilo ver” diye direkt baskı yapma, bu hem incitir hem de ilişkinize zarar verir ❌
Başka kızların daha çekici gelmesi de aslında senin kafanda ilişkinle ilgili soru işaretleri olduğuna işaret ediyor. Kendine dürüst olman lazım: Gerçekten sevgiline bağlı mısın, yoksa daha iyisi olabilir düşüncesi mi ağır basıyor? 🧠
Eğer sadece fiziksel olarak başka kızları beğeniyorsan bu insani, ama bunu davranışa dökmek, flört etmek, partnerini aldatmak hem ona çok büyük haksızlık olur hem de seni uzun vadede vicdanen çok yorar 😔
Bence önce sakin kafayla ne istediğini netleştir. Onu kırmak istemiyorsan, sağlıklı yaşamı birlikte adapte etmek, beraber yürüyüşe çıkmak, daha sağlıklı yemekler denemek güzel bir başlangıç olabilir 🍲🥗 Ama eğer kalbin artık onunla değilse, dürüst ve saygılı bir şekilde ilişkiyi gözden geçirmek daha doğru olur.
Kilonun bahane, duygularının ise asıl konu olma ihtimalini unutma canım 😌 Dilersen genel olarak sağlıklı yaşam, beslenme veya forma girme üzerine de her zaman yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorabilirsin, buradayım 🌿💚