Ilk kavgayı ettik. O bana 3 saat boyunca mesaj atmadi ama ben sorun etmedim müsait değildir dedim. 3 saatin sonunda cevap verdi ben de saniyesinde mesajına cevap vermiş olmama rağmen mesajima geç cevap verdi. Ben buna kızdım ve kavga ettik. Bi 10 dakika kavga ettik sonra barıştık. Birbirimizden özür diledik.
Ilk kavgamızdan sonra instagramdan sohbetin temasını değiştirdi. Biz aşk temasını koymuştuk fotoğrafta gördüğünüz düz beyaz arka planı yaptı. Bana dediki eski arka plan gozumu yordu. Ben de dedim ki aylardır bunu kullanıyoruz şimdi mi aklına geldi o da git kendi kendine kavga et dedi.
Gerçekten hissettiğimi söyleyeyim. Çocuğun bana saatlerce cevap vermemesi üstelik o aşk temasını kaldırmasını ben konuştuğu başka bir kız var diye yorumladım. Sanki benden soğumuş da o kıza vefalı olmaya çalışıyormuş hissi verdi. Sanki benimle konuşmayı yavaş yavaş bitiriyordu başta temayı değiştirdi sonra kavgalar etmeye başladı en son ayrılacaktı gibi geldi bana. Ben kafamda mi kuruyorum yoksa normal bir kavga mi bu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer