Nişanlım bana yobaz diyor sizce haklı mı?

Aslında ben onun nereye gittiğine ne yaptığını telefonuna bile karışmıyorum. Çünkü onun ilk başta dediği şey benim kız arkadaşlarım vardır ve erkek konularında ben geri dururum hepsi bu. ama gecen metroya bindik tek kişilik yer vardı çok yorulmuştu dedim gel bak orada yer var otur dinlen istersen dedim kimse oturmamışken. Yanında da adam oturuyordu kızı ile kucağında. Nişanlım da bebek 2 yaşlarında flandi galiba hiç muhattap olmadığı halde adamın kucağında kıza dokunuyor elliyor pek hoşuma gitmedi yani adam deseki sen benim çocuğuma ne yapıyorsun verecek cevap bile yok. Bana sonradan öylesine soru sordu dedi ki bende beğenmediğin huylarım var mı söyle guzelcene konuşalım. Bende geçen metroda yanında oturan tanımadığın adamın kucağındaki bebeğe sürekli dokunmanı doğru bulmadım dedim hani eşinin kucağında olsa 2 muhabbet etse neyse adam senin ile konuşmak istese ne yapacaksın. Medeni bir şekilde konuşurum dedi. Bende dedim hiç tanımadığın bir erkek ile neden konuşmak için saçma bir olay yaşıyorsun? Offf ne yobozsun sen ya bu yaptığın çok saçma geliyor sen aşırı kıskançsın dedi. Bende dedim beğenmediğin bir huyumu sordun guzelcene konuşalım diye Bende hoşlanmadığım olayı anlattım neden bukadar hakaret edici konuşuyorsun. Çünkü sen hastasın doktora gitmelisin dedi bana gerçekten ben mi kötüyüm
Nişanlım bana yobaz diyor sizce haklı mı?