Sizce de nişanlım nankör değil mi?

Şimdi bu adam benim onu sevmem için 4 yıl uğraştı. Ben olacaksa kendi sevdiğim biri olsun istiyordum ama hiç bırakmadı. En son dedim artık tamam hani bu adam kadar beni kimse sevmez. En sonunda kabullendim onu ve zamanla sevdim de. 2 yıldır birlikteyiz toplam 6 yıldır da tanışıyoruz. Ailesi beni istemedi onları bile bıraktı. Ben ondan maddi hiçbir şey istemedim hemcinslerimi kötülemek için söylemiyorum ama çoğu ev araba altın düğün vs. İsterdi. Ben hiçbirini istemedim, ne masraf olduysa beraber yaptık evi beraber düzenledik. Peşimden koştuğu 4 yıl da dahil hiçbir erkekle flört dahi etmedim. Kişiliğim gerçekten düzgün. Ama ben ona sevgi gösterince değişti. Sen beni seversen dünyanın en mutlu insanı ben olurum diyordu şu an ben mutsuzum. Ben aramasam aramıyor, yazmasam yazmıyor, beni dinlerken sıkılıyor hissediyorum. Tartışınca bana küfür ediyor, hiç ilgilenmiyor, nasılım neredeyim diye merak etmiyor. Nişan gerginliği falan değil yani kendi ailesi de beni istemediği için hiç kimse hiçbir şeye dahil olmadı. Telefonu bazen saatlerce kapalı kalıyor ailesiyle görüşmediğim için soracak kimse de olmuyor defalarca söyledim sana arayınca ulaşabileyim diye ama hiç oralı olmuyor tamam diyip yine aynı şeyi yapmaya devam ediyor. Bunları yapıp beni çok sevdiğini de söylüyor ben anlam veremiyorum neden böyle oldu
Sizce de nişanlım nankör değil mi?