Sevgilim garip biri mi?

Kendisi doktor ikimiz de 24 yaşındayız ama hiç mesleğinin gerektirdiği akla sahip değil bence. Sürekli kavga ediyoruz ve bana devamlı kavga çıkarıyorsun diyor dert oluyosun bunaltıyorsun fakan diyor bunlar harici zatrn bir şey demiyor nerdeyse kavga boyunca ben bi saat konuşuyorum duruyo ve diyo ki offf sürekli kavga çıkarıyosun bıktım o kadar sinirleniyorum ki erkekler böyle mi yoksa bendeki sıkıntılı mı? Sonra iki cilve tatlılık yaparsam hemen düzeliyor aşkım balım seni çok seviyorum demeye başlıyor ama kavga esnasında sıfır emek eskiden böyle değildi. Normal ilişkimizde de genelde bel altı şakalar yapıyor ben diyorum başka bi mizah anlayışın yok mu yok diyip küsüyor. Bazen beni çok sevdiğini hissediyorum kaybetmemeliyim ne olursa olsun diyorum bazen de bu kavgadaki hareketleri çok soğutuyor beni az konuşabilme yetisi olsun kendini dinlettirsin istiyorum ben napıcam dostlar böyle ya ayrılamıyorum gerçekten koparmıyorum ondan her gün beraberdik alışkanlık mı bilmiyorum ama sevdiğimde de çok seviyorum onu.

Sevgilim garip biri mi?