Çok tuhaf davranıyor?

Merhaba arkadaşlar. Benim 10 seneye yakın, uzun süren bir ilişkim var. Şu an nişanlıyız ve 2024'de evlenme planlarımız var. Hatta bir çok işlerimizi hallettik. Yani neredeyse evlilik hazırlıkları bitmek üzere. Ama son bir kaç aydır bana tuhaf davranıyor. Yanımdayken çok iyi, ailesi ile yaşadığı eve gidince de çok iyi davranıyor. Ama ne zaman iş yerine gitse, ya da bir eğitim katılsa... O gün evden çıkarken başlıyor kötü davranmaya. Küfür ve hakaret etmeye. İşten çıkıyor, her şey düzeliyor. Kurstan çıkıyor, her şey düzeliyor bir anda. İş yerinde çok fazla yazmıyor. Bende çalışan insanım ama ben yazabiliyorum. Üstelik ben koşturan bir insanım. Ama o masa başı çalışıyor. İş yerinde bana yazmıyor. 5 Saatte bir yazıyor ve yazdığında da mutlaka ortada bir olay yoksa bile sinirlenecek bir şey bulup küfür ediyor. Ama iş yerinden çıkıyor, hiç bir şey yokmuş gibi çok masum ve sevgi dolu davranıyor. Ama ben o işteyken neredesin neden cevap vermiyorsun desem bile küfür yiyorum. Sanki toplum da, birilerinin yanında bana olan sevgisini bastırıyor gibi. Ama kimse yokken sevgisi arşa çıkıyor. Bir insan bunu niye yapar?

Çok tuhaf davranıyor?