Bu sözü birçok kişi doğruluyor.
Madem yoklukta yanınızda olacak kadın istiyorsunuz böyle birini bulsak asla bırakmayız diyorsunuz o zaman bu sözün söylenmesinin sebebi nedir?
çünkü erkekler kadınları varlık karısı ve yokluk karısı olarak ikiye ayırır
eğer kötü bir kadına denk gelmişsek onda kurtulmanın tek yolu parayı bulmak
karım eğer zenginliğe uyum sağlar kendini değiştirirse sorun olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Erkekler kadinar diye ayirma, asil kadinlar ekonomik ozgurluge dahipse yuksek ihtialle bosaniyor. Erkekler her acida. Daha vefali. Kadınlar erkeklerden daha guvenilmez
Erkekler daha vefalı oldukları için değil egoları sebebiyle öyle davranıyorlar. Adam hem boşanıyor hem de eski karısının başka biriyle evlenmesinden rahatsız oluyor mesela. Ekonomik özgürlüğe sahip kadınların kendini bozan adamdan boşanmaları da gayet normal. Hiçbir kadın keyfi olarak boşanmaz. Çünkü evlilik kadının sosyal statüsünü kariyerinden daha fazla belirler.
Erkek bosaninca keyfi. Kadın bosaninca keyfi degil🙂 kimse dort dortluk degil. Parasi olmayinca kahrini cekebiliyor ama parasi varsa cekemiyor. İki yüzlülük bu. Erkegi finansal olarak kullaniyor kadinlar. Her insan icin ayni seyler gecerli olmasa da benim izlenimim, kadınlarin daha guvenilmez oldugudur
Boşanma imkanı varsa neden kötü bir adamın kahrını çeksin? İmkanı olmayınca mecburen kalıyor. Aynı durumu erkekler de yaşayabilir ki B şıkkında zaten sordum bunu. Erkekler parayı kadınlar ve çocukları için kazanıyor zaten? Kadınlar erkekleri finansal olarak kullanıyorsa erkekler kadınları finansalın haricinde her konuda kullanıyor.
Sen kendini kandirmaya devam et canim
Verecek cevabın kalmadı sanırım. Neyse fazla zorlamayalım seni.
Verecek cevabim elbet ki var ama ben genelleme yapmiyorum, cogunluktan bahsediyorum. Sen erkek odaklisin. Erkek veya kadin fark etmiyor ama ben kadini daha guvenilmez buluyorum.
Kadınlar aslında daha şeffaflar. Neden diye soracak olursan? Mesela zengin bir adamla evlenen ama adamın parası bitince şutlayan kadın zaten kendini belli ediyor ama erkeğin umrunda olmuyor. Aynı şekilde kendi parası olan kadın da evlilikte kendini bozan adamı terkedeceğini açık açık söylüyor ve dediğini yapıyor. Yani bu kadını aslında güvenilmez yapmaz çünkü güvenilmezlik belirsizlikle gelen birşeydir.
Erkeklere bakıyorsun sözde hepsi zor zamanımda beni seçen kadın bulsam ömür boyu bırakmam benim için en değerli kadın odur diyorlar ama bakıyorsun ki zenginleşince fikirleri değişiyor. Paragöz diye bok attıkları kadınları kollarına takıyorlar. Şimdi tekrar düşün bakalım hangi taraf daha belirsiz ve daha güvenilmez?
Yukarıda 3 tane şık yazdım. İki tanesi zaten kadından kaynaklanan sorunlarla ilgili. Hani acaba kadında sorun olduğu için mi erkek fırsatını bulmuşken terkediyor diye soruyorum.
Yorumlara bakıyorum hemen karşı atağa geçiyorlar " ama kadın da erkeği parası yokken terkediyor yhaaaa"
Bu bir cevap değil. Bilmem anlatabildim mi?
2 örnekle benim dusuncemi çurutemessin. Erkeklerin kadini terk etmek icin fazla paraya ihtiyaci yok.
Bu dediğin ancak baştan durumu iyiyken eşini seçen adamın daha da zenginleşmesi halinde olabilir ama burada bundan bahsetmiyoruz
boş ver canım. Kadın erkek fark etmez, insanın kendi karakteriyle alakali diyelim kapatalim 😉
Evet karakteriyle alakalı ama bu karakteri önceden çözmenin yolunu soruyorum ben de. Aksi takdirde sadece kumar oynamış oluruz.
Bu kadar zor değil. Insanlari mesajlasarak yanimaya calisiyorsunuz. Sohbrt edeceksiniz, bos konusmak yerine cocuk sevgisini, hayvan sevgisini. Merhametini, karakterini, insanligini sorgulayacaksiniz. Araban var mi evin var mi sorularindan daha önemli
Şıkları seçmedim bana uymuyor.
Parayı bulunca işini olduğu gibi bırakıp kaçan var habersizce.
Ben beni seveni bırakmazdım.
Erkekler parasız kalıncada eşleri değiştiriyor
Kadınlar tehlikeye düştüklerini hissederlerse bunu yaparlar. Parasız kaldığı için karısını satmaya kalkan ya da şiddet uygulayan bir ton erkek var. Bir de servet avcısı kadınlarla bilerek beraber olup yeterince söğüşlenince tekmeyi yiyenler var.
Erkek tercih etmediğim için umrumda degil
Bence
Ben hariç