Her şey ORTAK alınmalı yapılması bence, kimse kimsenin eşeği değil. Çok şükür parayı baba evinde gördük, Allah sonradan gormemislere rast getirmesin... Bu postu görünce üzüldüm.

Her şey ORTAK alınmalı yapılması bence, kimse kimsenin eşeği değil. Çok şükür parayı baba evinde gördük, Allah sonradan gormemislere rast getirmesin... Bu postu görünce üzüldüm.
Maddi imkanlar doğrultusunda, erkek eğer bonkör ise bir şey istemeden kendisi yapar zaten. Fakat bazı kadınlar ve aileleri, imkansızlıkların olduğunu bile bile diretmeye çalışıyorlar. Dediğin gibi; Allah kimseyi, sonradan görmüş kişilerle karşılaştırmasın.
Cevap
8Cevap
Ortak mortak muhabbetleri cok sacma. Hanim hanimcik ve beyefendi beyefendi hersey alinir veya eve girersin zamanla tamamlanir. Ama liste yapip su su muhabbetine girince midem bulanir sahsen. Vedirek tepkimi koyarim. Kimin nasil isine gelirse valla
Ortak muhabbetleri neden saçma olsun?
Sanirim hiç evlilik yoluna girmedin.. pembe gozluklerini çıkar biraz öyle bak şu sürece.. böyle seylerde iki kişi arasında olmuyor aslında birsuru kişi müdahil oluyor. Haberin olsun.
Olur
Gerçekten her şeyin bir tarafa yıkılması çok yanlış
Evliliğin temel prensi bu olduğu için. Ortaçağ artığı gelenekte fazla mantık arama
Damat zaten sadece gelini en fazla bir bacısını öder ikram olsun diye
Allah iyilerle karşılaştırsın...
Saçma canım Türk adetleri işte
Slk yazmıştım
bir şey derdim ama içimde kalsın
Sözde kadın erkek eşit
Abartmaya gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?