Siz olsanız ne düsunursunuz?

Eski erkek arkadaşımin engelli raporu var. Atipik psikoz %45 oranında. Birde mizofoni hastaligi var yani belirli seslere karşi aşiri hassasiyet (çocuk bağirma sesleri, tirnak kesme sesi, kapi sesleri. vb) bu seslerden aşiri rahatsiz oluyor yani sinirleniyor. Biz 6 ay beraber yasadık. Erkek arkadasimin ben varken uyku düzeni bozuktu. Ben gelmeden oncede bozuktu. Yani geceleri uyanık gunduzleri uyuyordu. Biz işe girmistik ayni ise orada da 1 gun calisip isten çikarilmistik. Annesiyle bir takim sorunlar yasiyordum. O yuzden oradan gitmek zorunda kalmistim. Erkek arkadasim ben gittikten 1 hafta sonra uykusunu duzenledi 2 haftadir duzenli uykusu. Ben varken bağcik gecirmeye pek gitmiyordu.(esortmanlara, kapşonlara lastik gecirme işi) ben gidiyordum o da yataginda uyuyordu. Geliyordu da ya zar zor geliyordu 2 saat sonra geliyordu ve tam zamaninda gelse bile telefonunla oynuyordu. Ben varken kahvaltiya zar zor kalkiyordu şimdi ben yokken kahvaltiya kalkiyormus. Bagcik gecirmeye gidiyormus. Bir ablaya sordum o da sem fazla alinganlik yapiyorsun dedi. Bende beni sevmedigini dusundum. Sanaldam konusuyorduk ama ne zaman konussam neden ben varken oyle yapmsdinda simdi yapiyorsun diye kiziyorum. Sizce dusunmemde hakli miyim? Siz olsaniz ne dusunurdunuz?

Siz olsanız ne düsunursunuz?