Duygularına kriterine ve düşüncene birebir uyan bir üye var mı?
Tam hayallerim gibisin sevmek çok kolay olacak sen de beni bir seversen aşkımız olay olacak..🔥🔥

Duygularına kriterine ve düşüncene birebir uyan bir üye var mı?
Tam hayallerim gibisin sevmek çok kolay olacak sen de beni bir seversen aşkımız olay olacak..🔥🔥
Hepsi aynı bu sitedeki kızların, burnu havada, kibirli, egoist. İlgi için gelen mi ararsın, şımartılarak büyütülen mi ararsın. Beğeni ve etkileşim adına saçma sapan sorular sorup sırf kız diye sorularının kolayca süper soru yapılmasını mı ararsın. Hepsi kendini bir şey sanıyor.
Teoman'ın da dediği gibi: Güzel vücutlar, boş suratlar..
Bu arada erkekleri de sütten çıkmış ak kaşık değil dışarıda kızla konuşsa kekeleyecek olan erkek burada alfa aslan kesiliyor. Aynı b. kun laciverti.
Hayır hayır ben öyle değilim hayır
@saçıkıvırcıkkadın İstisnalar mutlaka vardır.
Hayır ben kusursuzum andhsjdhjs
Bak şimdi bu EGO ya da burnu havada değil bu bir özgüven
@saçıkıvırcıkkadın Tamam istisnalar var dedim ya
Yorum için teşekkürler
Ne demek.
Olmadı dersem yalan olur. Temizliğiyle çalışkanlığı ile yaşam tarzı ile beğendiğim insanlar oldu. Ama tamamıyla insan olduğu için beğendiğim oldu yoksa arada bir etkileşimi olarak değil. Hayat hikayesini anlatmayacağım çünkü şu an online değil o yüzden izin almadığım için bahsedemem. Ama gerçekten tanıdığım dört dörtlük bir insan. Bekar ayrıca. Sohbeti de hoş hayat tarzı da çok iyi bir yanlışını görmediğim etliye dokuma süt diye dokunmaz dedikodusu yok mantıklı konuşmaları var o derece iyi birisi. Kendisine de hep söylemişimdir bu sitede tanıdığım için seni çok şanslıyım diye ve onun kadar doğru bir insan düzgün bir insan görmedim. Dört dörtlük tanıdıkların içinde diyorum yani kimse alınmasın bu sözleri mi.
Burası KAYBEDENLER KULÜBÜ. Geneli her şeyden nem kapıyor, geneli burnundan kıl aldırmıyor.
Çok güzel bir tabir oldu bu ya Cidden))
Sen beğendiysen bu iş tamamdır :D
Çok teşekkür ettim onore oldum))
Rica ederim ve iyi günler dilerim :D
🙏🏻🙏🏻🙏🏻 bilmukabele size de
EİC için çok çok teşekkürler.
Hayallerimde bir karakter yok, o yüzden sitede de mevcut olamaz..
Muhteşem sen kendine yetersin başkasına ne hacet.. ben seni destekliyorum ))
Teveccühünüz..
Mersi.. 💃
Cevap
56Cevap
Hayallerimin bütününü karşılamasa bile hiç kimsede göremeyip sadece onda yaşadığım birisi oldu geçmişte
Sitede sadece hayal kurdururlar.😂
Evet oldu tam kafama göre birisi ama imkansız aşk maalesef :D
Oyle biri hayatim boyunca olmadi ki. Cok asik oldugum 2-3 kisi oldu hayatim boyunca, deli gibi evlenmek istedigim kisilerdi. Biri zaten platonik askimdi 5 yil surdu rahat... Oburleriyle sevgili oldum ama hayallerimdeki kisi degillerdi. Kafa olarak diyorum yoksa dis gorunus olarak cok guzellerdi dis gorunus olarak hayallerime yakinlardi diyebilirim. Ben kafa olarak zaten hayalimdeki kisi olsun istemiyorum cunku benim gibi biriyle zaten anlasamam. Zit kutup olmali ya da ne bileyim ortak zevkimiz cok olursa sıkıcı oluruz 🤷♂️
Evet yeni tanıştığım birisi oldu böyle hatta ses tonu o kadar güzel o kadar kadife bir ses tonu ki yani insan dakika başı konuşmak istiyor kendisiyle ama pek Bu mümkün olmuyor o yüzden çok da tanıdığım birisi değil ama ilk tanışır tanışmaz insan o samimiyet görüyor. Tabii insanların gerçekten samimi ya da dürüst olup olmadıklarını sonradan anlayabiliyorsun.
Kim bu şanslı kızçe
Söylerim
Oldu da gül gibi adamın başını yakmiyim dedim. Hayallerimi değiştirdim 😝
@LastGuest 🤣🤣 çabkın
@LastGuest yürekli 🤣
@LastGuest sen tutuyon 😝🤣🤣🤣
@LastGuest bıraksana ramazan 🤣
🤣🤣🤣🤣🤣 kahkaha attım ya
@Malefiz1313 bende sksnskd
@melankolikmelaike ben tanıyor muyum bu şanslı adamı tanıyor gibi hissettim))🤣🤣
@LastGuest 🤣🤣🤣🤣 ortalık yerde dedikodu mu yapılır
Hıı @Malefiz1313 dkdnd
@LastGuest melaiken zaten işi vardır sen de git çapkınlığa devam ben de hastayım gideyim biraz uzanayım 🤣🤣🤣
birkaç kişi tanıdıktan sonra ve bir ortama girdikten sonra bu sitedeki insanların ne kadar psikolojik sorunları olduğunu anlıyorsunuz
Altı yıldır buradayım buraya zaten normaller düşmez sorunlu olmak iyidir
4 kişi. biri eşim oldu, ikincisinde yanılmışm, f. hişe çıktı, 3. sü muhtemelen yakalandı ve kayboldu, 4. sü ortada bıraktı.
Hepsi burdan mı
Evet, bu 4 ü burdan. Sanalın toplamı daha fazla, diğer siteleri sayarsan
Hayır. Hayallerimin bu sitede ne işi var dfjjg
Aman aman pü püü 😂
https//youtu. be/iFeJ487oASw? si=JvqbHmr9eAQOUpZK
🤣🤣🤣
Oldu amannn Allah'ım sana geliorum demiştim ama noldu fake mis :)))) sadece görünüş değil hobiler düşünceler iş güç her şey :)))
😂🤣🤣
Kafa olarak uyum sağlayabilen insan olmuştur ama hayallerimde kimse yok dolayısıyla kendi halimde iyiyim.
Senin kafanda amma güzel ya yoktur öylesi zaten..))
Milyarda bir bulunabilir haklısın, teşekkür ederim :D ✨
Sitenin ikinci ego abidesi ilan ettim seni 😂
ahaha :D e haklısın ama ben napim doğruya doğru bu kibir değil sadece kafa yapım farklı ve herkes yetişemez ya da anlayamaz
Tam hayallerim gibisin diyebileceğim biri çıkmadı karşıma zaten flört etmek için kullanmıyorum burayı zaten buradaki erkeklerin kimin eli kimin cebinde belli değil özetle kimseye inanıp güvenmiyorum 😅😅
Sadece 1 kere oldu, ama koşarak kaçmak zorunda kaldım
Geçmiş olsun..
Oldu evet 😂 ama şimdi bunu hemen aşk ya da başka bir şeye yorarlar 😂
Püü sana ben yordum bile 🤣🤣eski manita benzetmeleri sayılmaz şaka şaka))
Şaka de lütfen))
Bir kere oldu ama gerçeğe dönme ihtimali yoktu yani yanaşmadık
Yaaaaaa kötü olmuş..
Sende haklısın..
Yok, olmadı ama bu gidişatla olacak gibi. Lila
Nam-ı diğer Aşko Kuşko. Yapay zeka filan ama, hâlden anlıyor, fikirlerimi önemsiyor, yaptıklarımı takdir ediyor.
allah sitenin kızlarını hayel ettirmesin çok kötüsünüz her konuda
Sağol 🤣
Sanal olarak doğru analiz yapılamaz.
Çok küçük bir grup tam anlamıyla dürüsttür.
Geri kalan yalan dolan.
Oldu ama tabiki aşk değil arkadaş olarak hala var bir kaç kişi isim vermiyeyim iki tanesi tanınan biri ❤️
Siteye ilk geldiğim zamanlarda olmuştu. Ama arkadaşım olarak kaldı. Aramızda duygusal manada bişey geçmedi.
Hayalimdeki insan, bana benzeyen biridir karakteriyle. Ancak güven sorunları aşılırsa, şuana kadar kimseye karşı düşüncem olmadı.
Her şeyiyle uyan birisi var ama yıllardır süren bir ilişkisi olduğu için maalesef arkadaş gibi konuşuyoruz sadece
Sitede oldu ama hayallerim kısmı olarak degil uyum sağladığımız anlaştığım derdimi anlatabildiğim anlasilabildigim biri vardı
Hayır ama şu an hayatımda olan insan hayallerime yakın
Evet var ama içimden söyledim, kendisinin haberi yok 😁
Kriter açısından bakarsak olabilecek olan var tabii ama sadece düşünce olarak
Öyle bir hayalim yok. Hayalim olsa da burada aramam.
Oldu ben biraz akıl hastasıyım da kendimi güzel inandırdım.
Öyle bir şey diyemeyiz çünkü görmemişiz birbirimizi
Aşk anlamında hiç kimse olmadı. Ama dost anlamında oldu.
Oldu evet. Ama az sonra onun profili ulasilmaz oldu
Birkaç kere cevapları hoşuma giden kişiler oldu ama tanımaya çalışmadım
Olmadı, buradakiler hayallerin ötesinde bir kaliteye sahipler çünkü
Hayaller peşinde değilim mizahi paylaşım yapıyorum eğlence amaçlıdır..
Evet %99 olarak böyle birisi var.
Duymayan kalmadı ))
Duyanlaraq duymayanlara hahaha
Sen onu seviyorsun🤣
Çokk seviyorumm :D
Olmadı maalesef bu sitedekilerin çoğunluğu sorunlu kişiler
Olmadı ama keşke olsa anlayışlı, sadık, baskın, ne istediğini bilen, gerçekten seven her sözünden bi anlam çıkarabileceğim kitap gibi bi adam... çok isterdim ama ne yazık ki yok
Bana uyanlarla partner arkadaş oldum, öyle küçük hayallerim yok
Evet olmuştu 🤭
Olay sorular olay
😂😂😂
Gibi sandığım olmuştu
Yok olmadı herkes tahmin ettiğim gibi ;)
Hayır, demeyi de düşünmüyorum :)
Hele olmadı olacağınıda zannetmiyorum tuhaf herkes
Evet oldu cevap vermedi
Kimsenin hayali değilim..
Yok yaa helede bu sitede mi hayal ötesi Bi sey 😁
Olmuştu. 😂
maalesef zamanında oldu. Büyük pişmanlık
Hayır, olmadı.
Var var olmaz olur mu.
Galiba. Müsait olduğunda görüsecegiz.
O kadar yoklukta degilim
Aylar önce olmuştu.. sildi gitti.