Diğer Site de hediyeleştiginiz üye var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncel Site de hediyeleştiginiz üye var mı? Cevapla Hediye Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et
eskisehir-33 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 1 yıl var tabii olmaz mı?ama genelde tek taraflı oluyor. Mesela benim hakkımda kafalarından bir yargı biçip onu üstüme yıkıp bana hediye ediyorlar mesela o sayılır mı Hocam? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sayılır efendim Yorumla eskisehir-33 1 yıl Teşekkür ederim çok anlayışlı birisiniz Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim Yorumla
perqoloq Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 91% 1 yıl Valla hiç olmadı kral.. Şansımız burada da yok 🙂↕️ 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hazır yeyici bunlar reyis Yorumla
AbdullahAydemir Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Yok daha o seviyeye gelemedim 😂 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Abdullah sen erkeksin senin işin zor hediye için kardeşim 😂😂 Yorumla AbdullahAydemir 1 yıl Elbet bir gün bizim de çiçeklerimiz açacak 😂 Yorumla Soran 1 yıl Güneş senin için de doğacak 😂😂 Yorumla
Munkesir Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yok kimseye günahımı vermem 0 207 Yorumla Soran 1 yıl Cimri olduğunu biliyorum senin Yorumla Munkesir 1 yıl Yoo cimri değilim Yorumla Soran 1 yıl Biliyorum ısrar etme Yorumla Munkesir 1 yıl Sana vericem gğnahımı gel Yorumla Soran 1 yıl Günahın çok mu 😂 Yorumla Munkesir 1 yıl Sayalım birlikte Yorumla Soran 1 yıl Tipinden belli gerek yok Yorumla Munkesir 1 yıl Sende illa hediye aldıracaksın millete abicim Yorumla Soran 1 yıl Gözünüz kalır Yorumla Munkesir 1 yıl Kimsenin malında gözüm kalmaz Yorumla Soran 1 yıl Gözün kahve kalır Yorumla Munkesir 1 yıl Ay bu nasıl türkçe be Yorumla Soran 1 yıl Kültürel şovu bırak bacım Yorumla Munkesir 1 yıl İcimdeki cingeneyi kıskırtma Yorumla Soran 1 yıl Severim Yorumla Munkesir 1 yıl Varos Yorumla Soran 1 yıl İlgi budalası Yorumla Munkesir 1 yıl Varrros Yorumla Soran 1 yıl Aynı şeyi iki defa demek yasak Yorumla Munkesir 1 yıl Ben gidiyorum be ders caluscam Yorumla Soran 1 yıl Başarılar aklın burada ne dersi Yorumla Munkesir 1 yıl Aklım burada değil ki eti crax var mutfakta onda kaldım Yorumla Munkesir 1 yıl Aklım* Yorumla Soran 1 yıl Ailene ders çalışıyorum deyip site de Fink atıyorsun Yorumla Munkesir 1 yıl Ailem beni ders calısmam icin zorlamıyo Yorumla Soran 1 yıl Olsun öyle biliyorlar ama sen KS de zaman öldürüyorsun soranlara ders diyorsun yalan dolan Yorumla Munkesir 1 yıl Tamam abi sensin Yorumla Soran 1 yıl Hadi şimdi git craxla Yorumla Munkesir 1 yıl Bunak Yorumla Soran 1 yıl Slk Yorumla Munkesir 1 yıl Moruk Yorumla Soran 1 yıl Patates dudaklı Yorumla Munkesir 1 yıl Tipsiz Yorumla Soran 1 yıl Uyuzz Yorumla Munkesir 1 yıl Yaşlı Yorumla Soran 1 yıl Şişko Yorumla Munkesir 1 yıl Boynum tutulmus ya of Yorumla Soran 1 yıl Elin de uyuştu mu Yorumla Munkesir 1 yıl Ay değrem oldu herhalde Yorumla Soran 1 yıl Artçı oldu Yorumla Munkesir 1 yıl Gedmis olsun Yorumla Soran 1 yıl Dua et ölucez Yorumla Munkesir 1 yıl Ölelim bitsin bu cile Yorumla Soran 1 yıl Erkencisin Yorumla Munkesir 1 yıl Yoo Yorumla Soran 1 yıl Daha gıcık edeceğim seni gitmek yok Yorumla Munkesir 1 yıl Bi namaz molası Yorumla Soran 1 yıl Aklını buradan çıkart huşu içinde kıl Yorumla Munkesir 1 yıl Aklım boynumda ya kafamı ceviremiyorum bile Yorumla Soran 1 yıl Sabah beri yatiyorsun aynı şekilde olacağı bu Yorumla Munkesir 1 yıl Of sus ne gamsız bi seysin ya Yorumla Soran 1 yıl Ne yapayım ya masaj mı istiyorsun uyuz Yorumla Munkesir 1 yıl Üf Yorumla Soran 1 yıl İyykk Yorumla Munkesir 1 yıl Ben gidiyoru crax yiyeceğim ya Yorumla Soran 1 yıl Bana da getir Yorumla Munkesir 1 yıl Den yeme Yorumla Soran 1 yıl Boğazına takılsın Yorumla Munkesir 1 yıl Wasa yiyorum gel Yorumla Soran 1 yıl Ac bakayım ağzını Yorumla Munkesir 1 yıl Zokkım ye Yorumla Soran 1 yıl Keşke burnundan gelse Yorumla Munkesir 1 yıl Tiosiz sabahtsn beri yazdığına gülüyorum Yorumla Soran 1 yıl Hangisine Yorumla Munkesir 1 yıl Seşn okumakta gözün yok bu sitede doğmuş gibisin fldkdlmslf Yorumla Soran 1 yıl Doğru demişim helal bana 😂 Yorumla Munkesir 1 yıl Oyıofugjgjfhkg Yorumla Soran 1 yıl Sen yine iyisin anladın ne demek istediğimi 😂😂 Yorumla Munkesir 1 yıl Cok komiksin ya Yorumla Soran 1 yıl Laf sokma istersen Yorumla Munkesir 1 yıl Yo Yorumla Soran 1 yıl Bazen denk geliyor kpss için sorular sitede sanal öğretmenler var yardımcı olurlar diyorum kimse nikinde değil Yorumla Munkesir 1 yıl Sen nesin Yorumla Soran 1 yıl Ticaret dedim ya Yorumla Munkesir 1 yıl Ben her gece hafızamı sıfırlıyorum Yorumla Soran 1 yıl Saat kaçta Yorumla Munkesir 1 yıl Ne Yorumla Soran 1 yıl Reset diyorum Yorumla Munkesir 1 yıl 12-1 Yorumla Soran 1 yıl Erken reset oluyor Yorumla Munkesir 1 yıl Kaça alayım Yorumla Soran 1 yıl 3 gibi al gün içinde yetsin Yorumla Munkesir 1 yıl Karışma den Yorumla Soran 1 yıl Site de mi yatıp kalkıyorsun Yorumla Munkesir 1 yıl Evet senin evinnnerde Yorumla Soran 1 yıl Mahallede Yorumla Munkesir 1 yıl Hangi Yorumla Soran 1 yıl Yeşili bol olan Yorumla Munkesir 1 yıl Gel Yorumla Soran 1 yıl Her gün niye profil fotoğrafı değişiyorsun Yorumla Munkesir 1 yıl Beni en iyi yansıtanı bulmaya calısıyorum Yorumla Soran 1 yıl Tutmuyor mu bir türlü 😂 Yorumla Munkesir 1 yıl Bu naısl Yorumla Soran 1 yıl Berbat Yorumla Munkesir 1 yıl Neden Yorumla Soran 1 yıl Hiç sevmem böyle şeyleri Yorumla Munkesir 1 yıl Ne gibi Yorumla Soran 1 yıl Doğal anlaşılır şeyler severim Yorumla Munkesir 1 yıl İngiliççe yok yani Yorumla Soran 1 yıl İngiliz rus değil karışık şeyler sevmem Yorumla Munkesir 1 yıl Sevme Yorumla Soran 1 yıl Düzgün bir şey bul Yorumla Munkesir 1 yıl Tamam arıyorum Yorumla Soran 1 yıl Ezber yaptın mı bugün Yorumla Munkesir 1 yıl Yaptım evet Yorumla Soran 1 yıl 25 saat sitede nasıl duruyorsun Yorumla Munkesir 1 yıl Seni arıyorum Yorumla Soran 1 yıl Güldürme len adamı Yorumla Munkesir 1 yıl Bak buraya geldim yinw Yorumla Soran 1 yıl Biliyorum da canın sıkılmıştır Yorumla Munkesir 1 yıl Güldüğümü söglemeye geldim Yorumla Soran 1 yıl Güldün mu gerçekten. Kan ve şiddet mı seviyorsun Yorumla Munkesir 1 yıl Evet güldüm anneme de söyledim ndksmdlwmdld Yorumla Soran 1 yıl Haha niye dedin annene Yorumla Munkesir 1 yıl Cok güldüm cünkü sordu Yorumla Soran 1 yıl Ne dedi peki Yorumla Munkesir 1 yıl Doğru demis dedi Yorumla Soran 1 yıl Doğru dediğimi bende biliyorum da dikkate alan yok Yorumla Munkesir 1 yıl Olum ben okulu bitirdim zaten Yorumla Soran 1 yıl Okulu herkes bitiriyor Yorumla Munkesir 1 yıl Başka bi şey yapıyoruz Yorumla Soran 1 yıl Burası insanı ne öldürür ne güldürür Yorumla Munkesir 1 yıl Güldürüyor Yorumla Soran 1 yıl Vakit öldürüyor. Yorumla Munkesir 1 yıl Senin de öyle Yorumla Soran 1 yıl Burada bu şekilde devam edersen koca beklersin sadece Yorumla Munkesir 1 yıl Yok burdan koca almam Yorumla Soran 1 yıl Reelde ki kocayı bile istemezsin burada takılmak için Yorumla Munkesir 1 yıl Senle evleniriz artık oz aman Yorumla Soran 1 yıl Siteden almam dedin 😂 Yorumla Munkesir 1 yıl Elimde sen kalırsan napayım mecbur Yorumla Soran 1 yıl Sona kalan sona kalır 😂 Neyse benim yatma zamanım geldi Yorumla Munkesir 1 yıl Bi takibat bakimnya Yorumla Soran 1 yıl Sana iyi eğlenceler Yorumla Munkesir 1 yıl Hadi yav merak ettim Yorumla Soran 1 yıl Günaydın Yorumla Munkesir 1 yıl Günaydın çiçeğim Yorumla Soran 1 yıl Naptın gari Yorumla Munkesir 1 yıl Aynı dayı Yorumla Soran 1 yıl Kaldığım yerden devam yani Yorumla Munkesir 1 yıl Kelimelik oynuyorum Yorumla Soran 1 yıl Aman sanaldan cikm Yorumla Munkesir 1 yıl Sen de gel cicegim Yorumla Soran 1 yıl Boş iş şeylerle uğraşmam Yorumla Munkesir 1 yıl Ok Yorumla Soran 1 yıl Ok Yorumla Munkesir 1 yıl Adın. E Yorumla Soran 1 yıl Ney Yorumla Munkesir 1 yıl Adınnnn asın Yorumla Soran 1 yıl Doğru yaz heyecan yapmadan Yorumla Munkesir 1 yıl Adın ne Yorumla Soran 1 yıl Napacan Yorumla Munkesir 1 yıl Yiyecen Yorumla Munkesir 1 yıl M Yorumla Soran 1 yıl Ac mısın 😂 Yorumla Munkesir 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl Craxla Yorumla Munkesir 1 yıl Of Yorumla Soran 1 yıl Ye işte alla alla Yorumla Munkesir 1 yıl Sus Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla Munkesir 1 yıl Aferin Yorumla Soran 1 yıl Sağol Yorumla Munkesir 1 yıl Çiçeğim Yorumla Soran 1 yıl Arı kovanım Yorumla Munkesir 1 yıl Ben arıları severim Yorumla Soran 1 yıl Bende çiçekleri Yorumla Munkesir 1 yıl 🌹 Yorumla Soran 1 yıl 🤗 Yorumla Munkesir 1 yıl Hem aldığın hem çaldığın helal sana Yorumla Soran 1 yıl Eyvallah 😅 Yorumla Munkesir 1 yıl Basıldık Yorumla Soran 1 yıl BK yemek düşer anca bunlara Yorumla Munkesir 1 yıl Tövb tövbe Yorumla Soran 1 yıl Üçüncü kişiye bu düşer Yorumla Munkesir 1 yıl Edepsiz Yorumla Soran 1 yıl Kim Yorumla Munkesir 1 yıl Sen Yorumla Soran 1 yıl Peki Yorumla Munkesir 1 yıl Hadi bay Yorumla Soran 1 yıl . Yorumla Munkesir 1 yıl ? Yorumla Soran 1 yıl By Yorumla Munkesir 1 yıl Cicegim 🌹 Yorumla Soran 1 yıl Uyu 😅 Yorumla Munkesir 1 yıl Ne uyuması Yorumla Soran 1 yıl Gündüz Yorumla Munkesir 1 yıl Kaylule vakti geçti Yorumla Soran 1 yıl Kerahat girdi Yorumla Munkesir 1 yıl Ne kerahati be Yorumla Soran 1 yıl Sen bilmezsin Yorumla Munkesir 1 yıl Şarjımı getir Yorumla Soran 1 yıl Kalk al Yorumla Munkesir 1 yıl Pis Yorumla Soran 1 yıl Mikrop Yorumla Munkesir 1 yıl Efendim cicegim Yorumla Soran 1 yıl Koklarım çiçeğini Yorumla Munkesir 1 yıl Kendini mi Yorumla Soran 1 yıl Yes yes Yorumla Munkesir 1 yıl 200 cevap olmus ne yazdıgımı unutuyorum Yorumla Soran 1 yıl Bende anlık ne olursa Yorumla Munkesir 1 yıl Tamam Yorumla Soran 1 yıl Okey Yorumla Munkesir 1 yıl Baska yerde konus Yorumla Soran 1 yıl Nerede Yorumla Munkesir 1 yıl Yamacıma gel Yorumla Soran 1 yıl Hangisine geleyim Yorumla
AzraAksoy123 Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 772 cevap paylaştı. Yok. 0 17 Yorumla Soran 1 yıl Niye Azra Yorumla AzraAksoy123 1 yıl Öyle niyesi yok. Yok işte. Yorumla Soran 1 yıl Üzüldüm Yorumla AzraAksoy123 1 yıl Yok ya ben takmıyorum bile boş ver. Yorumla Soran 1 yıl Olsun ya öyle deme Yorumla AzraAksoy123 1 yıl Açıkçası sosyal medyada o tarz şeyleri çok doğru bulmuyorum ya. Etik gelmiyo Yorumla Soran 1 yıl Tamam Azra 😂 Yorumla AzraAksoy123 1 yıl 😅Biraz boş bi sohbet oldu galiba Yorumla Soran 1 yıl Sohbet sohbettir boş ver 😂 Yorumla AzraAksoy123 1 yıl 😅 Yorumla Soran 1 yıl Di mi ama 😂 Yorumla AzraAksoy123 1 yıl Haklısın👍 Yorumla Soran 1 yıl 🥰 Yorumla AzraAksoy123 1 yıl ☺ Yorumla Soran 1 yıl 😍🤗.. Yorumla AzraAksoy123 1 yıl Yetmez mi? Yorumla Soran 1 yıl Yetmez Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yok. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Boşa geçmiş günlerin Yorumla Mukan34 1 yıl Sebep Yorumla Soran 1 yıl Anladın sen Yorumla Mukan34 1 yıl Anlamadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
var tabii olmaz mı?
ama genelde tek taraflı oluyor. Mesela benim hakkımda kafalarından bir yargı biçip onu üstüme yıkıp bana hediye ediyorlar mesela o sayılır mı Hocam?
Sayılır efendim
Teşekkür ederim çok anlayışlı birisiniz
Rica ederim
Valla hiç olmadı kral.. Şansımız burada da yok 🙂↕️
Hazır yeyici bunlar reyis
Yok daha o seviyeye gelemedim 😂
Abdullah sen erkeksin senin işin zor hediye için kardeşim 😂😂
Elbet bir gün bizim de çiçeklerimiz açacak 😂
Güneş senin için de doğacak 😂😂
Yok kimseye günahımı vermem
Cimri olduğunu biliyorum senin
Yoo cimri değilim
Biliyorum ısrar etme
Sana vericem gğnahımı gel
Günahın çok mu 😂
Sayalım birlikte
Tipinden belli gerek yok
Sende illa hediye aldıracaksın millete abicim
Gözünüz kalır
Kimsenin malında gözüm kalmaz
Gözün kahve kalır
Ay bu nasıl türkçe be
Kültürel şovu bırak bacım
İcimdeki cingeneyi kıskırtma
Severim
Varos
İlgi budalası
Varrros
Aynı şeyi iki defa demek yasak
Ben gidiyorum be ders caluscam
Başarılar aklın burada ne dersi
Aklım burada değil ki eti crax var mutfakta onda kaldım
Aklım*
Ailene ders çalışıyorum deyip site de Fink atıyorsun
Ailem beni ders calısmam icin zorlamıyo
Olsun öyle biliyorlar ama sen KS de zaman öldürüyorsun soranlara ders diyorsun yalan dolan
Tamam abi sensin
Hadi şimdi git craxla
Bunak
Slk
Moruk
Patates dudaklı
Tipsiz
Uyuzz
Yaşlı
Şişko
Boynum tutulmus ya of
Elin de uyuştu mu
Ay değrem oldu herhalde
Artçı oldu
Gedmis olsun
Dua et ölucez
Ölelim bitsin bu cile
Erkencisin
Yoo
Daha gıcık edeceğim seni gitmek yok
Bi namaz molası
Aklını buradan çıkart huşu içinde kıl
Aklım boynumda ya kafamı ceviremiyorum bile
Sabah beri yatiyorsun aynı şekilde olacağı bu
Of sus ne gamsız bi seysin ya
Ne yapayım ya masaj mı istiyorsun uyuz
Üf
İyykk
Ben gidiyoru crax yiyeceğim ya
Bana da getir
Den yeme
Boğazına takılsın
Wasa yiyorum gel
Ac bakayım ağzını
Zokkım ye
Keşke burnundan gelse
Tiosiz sabahtsn beri yazdığına gülüyorum
Hangisine
Seşn okumakta gözün yok bu sitede doğmuş gibisin fldkdlmslf
Doğru demişim helal bana 😂
Oyıofugjgjfhkg
Sen yine iyisin anladın ne demek istediğimi 😂😂
Cok komiksin ya
Laf sokma istersen
Yo
Bazen denk geliyor kpss için sorular sitede sanal öğretmenler var yardımcı olurlar diyorum kimse nikinde değil
Sen nesin
Ticaret dedim ya
Ben her gece hafızamı sıfırlıyorum
Saat kaçta
Ne
Reset diyorum
12-1
Erken reset oluyor
Kaça alayım
3 gibi al gün içinde yetsin
Karışma den
Site de mi yatıp kalkıyorsun