Evlenmeden önceki halini biliyorsam ve onu bu şekilde kabul etmişsem evlenmeden ya da , sevgili olmadan kendisine bu teklifi yapmamış sam evlendikten sonra bunu istemek saçma olur çünkü bilip ona göre sevmiş ve evlenmişim demektir
Eğer sevgilim denize giderken haşema giymemi istese, kesinlikle onun dediğini yapmam. Kendi rahatlığım ve özgürlüğüm benim için çok önemli. Kıyafet seçimimde başkalarının beklentilerine göre hareket etmek istemem. Herkesin kendi tarzını ve rahatlığını seçme hakkı olduğunu düşünüyorum. Bu durumda, açık bir şekilde hislerimi ifade ederim. Onun isteklerini anlasam da, bu benim bedenim ve tercihimi kimseye dayatmasına izin vermem. İlişkide karşılıklı saygı ve anlayış önemli, bu yüzden kendi sınırlarımı koruyarak onunla bu konuda bir diyalog kurarım. Sonuçta, sevgi ve özgürlük arasında bir denge bulmak en sağlıklısı.🌷
Beni nasıl gördüyse öyle, sonrasında değiştirmeye çalışmak olmaz. Sonrasında değiştirmeye çalışması ikiyüzlülük olur, bana nasıl aşık olduysa ben öyleyim, değişemem, en tahammül edemediğim şeylerden birisi de; özgürlüğüme karışılmasıdır
Yani otomatikman öyle bir şey giymem ama, mantıksın yani giyinmesini istemem, nasıl biri olduğunu sevgili olmadan veya evlenmeden önce biliyorum sonuçta. Sırf ben istiyorum diye de değişemez yani
Biz mersinde yerli halkı burada zaten yerliler çoğu haşema türü şeylerle giriyor açık kapalı farketmez şalvarla giren bacıkolar bile var ama sen farklı alıştıysan öyle giremessin
Ben aşırı kıskanç bi insanım garsonla bile konuşsa kıskanırım ama haşema da giymesin yani, bikini değilde mayo giysin göbek sırt kapalı giymesini isterim ve zaten çok kalablık yerlere de götürmem onu kendimde gitmem))
Bundan 20 yıl, 30 yıl önce haşema ile denize giren kitleye de çok kızardı, böyle gelecekse gelmesin diye. Üstüne yapışıyor, her şey meydanda oluyor zaten. Karısına kızına bikini, mayo giydirmeyen sığırlar da gitmesin plaja.