Sizce niyeti beni kullanmaya çalışmak mıydı anlamadım?

Benden 12 yas buyuk bir adam var kendisi gazeteci ve azerbeycanlı biri neyse işte benim basim belaya girmisti dava falan ediliyordum ve o adamdan yardim istemistim falan olayi anlattim sonra bana dedi ki ne attıysan at bana dedi ne fotosu attın gruba diye sordu bende dedim ki özel biyerimi attım dedim oda dedi ki nasil attin dedi bende çektim attim iste dedim oda sebebini sordu bende dedim ki at dediler cok istediler dedim sonra oda dedi ki mal mısın cok istediler diye her boku yicen mi dedi bende of çok pişmanım dedim oda dedi ki tek seferli at buraya dedi her ne fotosu attıysan tek seferlik at buraya onu dedi sonra bende dedim ki bulamadım dedim oda pek inanmadım dedi sonra bende dedim ki biri ss almis istersen ondan iste dedim oda kim diye sordu bende ss alan kisinin hesabini attim ve bana dedi ki o foto sende var dedi bende yemin ederim yok dedim sonra bana dedi ki benim o fotoyla bi isim yok dedi sonrasindada ben dedim ki ya ben dava edilir miyim korkuyorum dedim oda dedi ki bak o foto sende olduğu halde beni baskasiyla muhattap edersen bozuşuruz haberin olsun dedi bende dedim ki ya gercekten yok dedim oda görücez dedi ya sizce benden özel foto mu istedi yani amacı benim özel yerimi gormek miydi yoksa yardim etmek miydi anlamadim bu arada ben bu konuşmamizdan 5 gun sonra dedim ki ona benden neden ozel foto istedin diye sordum oda dedi ki ben senden ozel foto falan istemedim dedi o fotoyu tek seferli atda yaptiğinin basina ne bela acabilceğini kanuni olarak bilip ona gore bir çozum sunmak icin istedim onu senden yoksa napayim seni dedi ya sizce yalan mi soyledi amaci neydi beni kullanmaya mi calisti anlamadım

Sizce niyeti beni kullanmaya çalışmak mıydı anlamadım?