Beni kullandığını düşünüyorum dedi?

Arkadaşlar 6 aylık sevgilim bana dün bunu söyledi ona borç vermediğim için. Benim annem babam hayattaymış onun değilmiş o kadar masraf ediyormuş (şehir değişmesi gerekti diploması için) hiç demiyormuşum bu çocuk ne yaptı diye hiç eskisi gibi değilmişim. Sevgimi hissettirmiyormuşum. Sevgili gibi değilmişim. Eskiden parasının olmadığını biliyordum bu yüzden borç vermek istemiştim ilk başta almamıştı bir ay sonra falan minik bi miktar verdim geri verdi. Şu an ben çalışıyorum o da daha mesleğe başlamadı. Ama arabayı sattığını biliyorum. Mesleğe başlayana kadar bu bana yeter demişti. Arabadan aldığı parayı faize koymuş meğerse. Ben borç vermiyorum diye ve yılbaşında hediyeleşelim ben de sana alıcam demiştim. Hediye istiyormuşum onu kullandığımı düşünmüş. Sonra sert çıkınca özür diliyor ben de sana alacağımı söyledim sen nasıl böyle bişey dersin deyince. Beni çok üzüyor hayata odaklanamıyorum bu şekilde yaptığında. Bu arada onu kullanmak gibi bir durum asla yok. Neyi var ki neyini kullanayım o da ayrı bi mesele. Siz olsanız ne yapardınız artık ona karşı kendimi rahat hissedemeyeceğim? Ve bana öyle haksızlıklar etmesine rağmen yine de bitmeyen duygularımı bu lafıyla bitirdi:(

Beni kullandığını düşünüyorum dedi?