AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Sorun gerçekten karşıda ise ve düzelmesi mümkün değilse terk etmeli
Ayrılık kararı almalı
Sen davranmıyorsun ama onun davranmasına izin veriyorsun, bana kalırsa arada bir fark yok.. Mevcut ilişkini sonlandırmalısın..
Yapacağın şey belli ayrılacaksın. Neyi düşünüyorsun daha?
Seviyorum belki düzeltiriz diye bekliyorum ama bu sırada da etraftan fikir almaya çalışıyorum insnaalrda diyor sen aldatıyorsn ya ne alakası var adamın ilgisi varsa benim ne suçum var
Sevmek bazen yetmez her şeye. Daha şimdiden ilgisizse evlenince artık hiç skine tşağına takmaz. Doğal olarak gözün başkalarına kayıyor adam ilgi ihtiyacını gideremediği için. Suç onda ama ayrılmalısın. Yine de bir ilişkideyken başkalarıyla sohbet etmek gizlice hoş değil.
Etmiyorum zaten emin olabilirsn 1 gece konuştuk daha da yok onun haricinde kimseylede muhatap olmadım olmamda artık beklicem yapacak bir şey yok
Sevgiline bu durumdan bahset üzüldüğünü söyle. eğer çabası yoksa, sevgisinin de olmadığına emin olabilirsin
Öncellikle sana bir kaç soru sormam gerek tam olarak sebibini bulmak için ama maalesef yorumlarda sormam
Buju partnerine açıklamalı ve düzeltmeye odaklanmali ya da bırakmalı
Zaten seni mutlu etmiyorsa başkasını mutlu etmeye başlamıştır bile geçmiş olsun
Pılını pırtını toplayıp gitmeli daha fazla mutlu rolü oynamamalı
Yaslariniz kac ve kac yillik evlisiniz cunku bu tur durumlar hepimizin basina geliyor
Senden kaynaklı olabilir mi acaba bazı kadınsal Yöntemler var onları kullan
Once oturup konusmali bakti olmuyor o zaman ayrilmali
O nasıl kullanıcı adı kız 😂
Bana ulaşmali mutluluktan bulutların üstüne cikmak için
Önüne bakmalı evlilik farklı
Seni arayıp sormayan bir adamı hayatında tutar misin
Kocan mı sevgilin 6
Sevgilim
Seni ona bağlayan ne
Bir şey değil sadece vicdanım el vermiyor ya haksızlık ediyorsam diye çoğu kişiye göre beni aldatıyor seni aramayan merak etmeyen bir erkrk var diyolar saf olma
Sen aldattın mı onu
Hayır tabikide asla hayır
Önüne bak canım o Zaman
Bilmiyorum kafam çok karışık dün bn aradım saat 11de gündüz sadece 1dk konuştuk gidiş o gidiş bi arada 2 gün aramadı yazmadı bazen yazarım bakmaz pek
Derdin ne bı kadar peşindesin
Derdim yok ki düzeltmeye çalışıyorum sadece bi yol arıyorum
Önüne bakmalısın
Boş yapma teneke bunun cinsiyeti yok ayrıl gitsin canım
Pardon
Canım ne m*q s2l2 k demistin basbaya
Kafan yerinde mi pislik misin biraz terbiye öğren mq
İnşallah daha beterini yaşarsın da beni anlarsın çok şükür kendimden eminim kimseyi de aldatmadım isin içeriğini bilmeden de konuşma canını yakarım zaten sinirliyim bide seninle uğraşmayayim
İnşallah bedduan sana döner de beter olursun aminnnn
Beni durduk yere kıran sensin benimle düzgün iletişim kurmak yerine hakaret edende sensin kusura bakma incittin beni dilerim ki yaşarsın aynısını seni ve o kötü düşünceli kalbini Allaha havale ediyorum bugünün yarinida var ama başına buna benzer bir şey geldiğinde lütfen bunu hatırla.
Bahane uyduruyon gibime geldi.
Ne bahanesi knk
Ayrılmaya, bana hep şey geliyor kadınlar bu tarz sorular sorunca aslında ayrılmak istiyor ama bahane arıyor rahat hissetmek için.
Hayır be seviyorum sevgilimi yerim onu ben sadece biraz az konuşuruz o kdr
Ayrıl o zaman neyi bekliyorsun
Düzelmesini bana ilgi göstermesini
Gösterse de memnun olmazsın bence başka bir şey bulursun kusura bakma ama senin içinde biraz şeylik var sanki
Saçmalama aldatsam çoktan aldatırdm bugüne kdr kimseyi aldatmadım ama beni aldatan çok oldu bn kimseye o tavizi vermedikten sonra hiçbir şey de yapamazlar halt etmişler bn sevdiğim adama her zaman yolumu heba ederim ama onu aldatmam bn annemden öğrendim her şeyi evet belki boşlukta kalıyorum ama kimle konuşsam sadece ilişkim adına konuştum evet ilgi gösteren de oldu her zaman sınırlarınızı bilin dedim arkadaşlığın dışına cikilmasini istemiyorum dedim.
Peki bunlardan sevgilinin haberi var mı haberi olsa ne düşünür 🤔
Söylerim mesajlarım duruyor kendime güveniyorum çünkü oda girdigi oyunda kızlarla konuşuyordu ben kendim duydum taviz vermediği sürece sorun etmiyorum şu an hickimseyle muhattapligim yok sadece sevgilimin beni aramasını bekliyorum o kadar ki sen benim bu yaptığıma kötü diyorsunda neler oluyor senin haberin var mı evli bir kadın her gün kocasını birakip başka bir adamla her gün sevisiyor başka bir şey de adam sevgilisi ile aynı evde yaşıyor evden işe gittiğinde uygulamalar yükleyip kız tavlayı kızlarla birlikle oluyor gerçekten ben mi kötüyüm insanların neler yaptıklarına bak
Eşinle paylaştın mı bu durumu neden ilgili değil sana karşı
Eşim değil sevgilim
Ayrıl kızım az kafani kullan
Ayrılmak kolay değil ki sesini unuttum adamın artık
Bitti de mesaj at engelle bak yoluna
Seni aramıyor Çünkü vakit ayırdığı başkaları var
Kendi yoluna bak
Yaa sen konuşşulanları kafana takma kendini biliyorsan olay bitmiştir
O ilişkiyi bitirmeli
Ayrılmalı, uzaklaşmalı
Ayrılık olması gerekiyor
Valla bir kadin icin en önemli sey ILGIIIIII
aldatsın, geç bile kalmış
Mutsuzsan ayrıl ayrılmadan kendine yaparsın
ayrılıp önune bakmalı
Mutsuz olduğu yerde daha fazla durmamalı
Sebebini bulmalı ve ona göre karar vermeli
Bence direk ayrıl çözüm bu
Bir başkasına gerek yok kı
Ayrilmalisin yoksa bir ömür mutsuz kalacaksin
Sen soru sorma millet salliyor zaten sanki karsinda düzgün insan var da ciddiye aliyorsun yorumlari
Sen zaten aldatiyorsun işlerin düzgün gitmez
Aldatma değil ki bu ben ilgili davranmıyorum bile hatta benimle mesafeli konuş diyorum arkadaş olalım bn yanlış bir şey yapamam dedim o beni aldatmiyordur umarım 1 2 gün yazmayan sormayan bir erkekten bahsediyorum arasa bile 5 dk konuşan bir erkekten bahsediyorum
Senin ilgili davranıp davranma bana verdim ki sen başka bir erkekle konuşuyorsan zaten aldatıyorsun ya ni
Hayatında bir erkek varken dişi erkek bile olmayacak bu kadar basit bay
Zoruna niye gidiyo? burada ben mi suçluyum yani karşımda ki adam beni boşta bırakıyor bu aldatma değil siz aldatma görmemişsiniz oda başka kızlarla konuşuyordu sordum dalga geçiyorum dedi aynen suçlu benim zaten istesem 50 defa aldatmistim kendinizi kandırın durun böyle
Bak Allah billahi aşkına bir kere doğru olan doğrudur yani sen başka bir erkekle konuşursan şimdi şunu bir rica ederim senin bir sevgilin var sen başka bir erkekle konuşuyorsun değil mi aldatıyorsun
Başka bir erkekle konuştuğun için sevgilin varken aldatıyorsun bitti ikinci mesele sevgilin seni ilgilen senle ilgilenmiyorsa konuşursun düzeltmeye çalışırsin olmasa ayrilirsin
Hala anlamıyorsun bi konuşma var bi konuşma var bn bi erkekle sadece onun hakkında konuştum bide ailemden konuştum anlayacağın kendimden hayatımdan bahsettim senin sandığın gibi yiyişme lafları etmedik adama dedim sınırını bil diye sende aldatiyirsun diyipte bana suçluluk psikolojisi yaratma onun beni aldatmadıği ne malum?
Ve ayrıca ben konuşmadım mi sanıyorsun daha beter uzaklaştı.
İlgisizlik kadın için en kötüsü
Yapman gekeken basit aslinda
Ayrılmak mi
Gizlsin bişi diyemeidm ki ya cok sey var dicek
Düzelmez
ayrılıp mutlu olmalı
bu arada o konuştuğun adamı da çıkar bence hayatından senin hayatında biri olduğunu bilmesine rağmen sana böyle yaklaşıyorsa büyük ihtimal şerefsizin tekidir hatta şuanki ilişkinle alakalı kafanı karıştırıyordur onu kötüleyerek başıma geldi böyle bir durum ordan biliyorum
1 sefer de değil b kaç kez yaşadım bu adamlar şerefsiz çıkıyor hep
o flört gibi konuştuğun insanı çıkar önce hayatından sonra 1 hafta bekle hala mutsuzsan ilişkinden o zaman onu da bitir çünkü bence bu şerefisiz kesin senin kafanı bulandırdı
ben şerefsiz olduğunu düşünüyorum
Bi çılgınlık yapıp ayrılabilirsin
kendini ondan kurtarmalısın
aldat
Evli misin
Hayir sevgilim
Şimdiden ilgisizse hiç uzatma yol ver gitsin senınn peşinde dolanması lazım yalayıp yutması lazım
O zaman tek gecelik yaşa
Ne diyosn sen ya me saçmalık bu
burada olup bunu soruyosan saçma cevabını bulamazsın
Burası soru sorma yeri senin ne işin var burada bir git ya
Nereye kadar böyle devam edecek
Hayatımda tutmam ben
İnanın bilmiyorum kafayı yemek üzereyim konusmuyo etmiyo sesini bile unutuyorum bazen odur dün sabah 11de konuştuk oda 1 dk
Başkasını var hayatında
Onun mu
?
Nerdesin
O ilişki değil bence
Neki
Sadece çıkar ilişkisi sanırım oda tek taraflı gibi
Evlimisn
Hayir
O zaman ayril sana iyi gelmeyen ikiskiden
Sadece anlayış gösteriyorum belki duzeliriz diye
Kimse asla değişmez ve sakin kimseyi düzeltmeye calisma, emeklerine, yıllarına yazık edersin
Sorun sadece beni arayıp sormaması işlerim yoğun dediği için bnde susuyorum bazen 1 bazen 2 gün konuşmayız arasa bile 5 dk o kdr
Çok basitmiş canım sorunda 😂
Ne yani normal değil mi
Allah sana akıl fikir versin çünkü gerçekten aklını yemissin
Evet delirdim ne yazık ki
Ayrıl
O zaman ayrılma zamanı gelmiştir
Ayrılmalı uzatmanın mantığı yok
ayrıl.
Mutluluğu bulacak birini bulmalı.
Ayrılmalı
Erkeğin defterini sonsuza dek kapatmali
Uzaklaşmali