Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Merhaba canım ilişkisinde mutsuz olan bir kadın olarak yaşadığın durum gerçekten zor ve karmaşık bir süreç. Öncelikle, hislerinin tamamen anlaşılır olduğunu ve bu tür duyguların birçok insanın yaşadığı bir durum olduğunu bilmelisin. İşte bu süreçte dikkate alabileceğin bazı adımlar:
1) Kendi Duygularını Anlamak ve Kabul Etmek
Öncelikle kendi duygularını anlamaya çalış. Neden mutsuz olduğunu, neyin eksik olduğunu ve neye ihtiyaç duyduğunu düşün. Kendini suçlamak yerine, duygularını kabul etmek önemlidir.
Kendine şu soruları sor: Bu ilişki beni mutlu ediyor mu?, İhtiyaçlarım karşılanıyor mu?, Kendimi değerli hissediyor muyum?
2) Partnerinle Açık ve Samimi Bir İletişim Kurmak
Partnerinle duygularını açıkça paylaş. Ona ne hissettiğini, neye ihtiyaç duyduğunu ve ilişkide nelerin değişmesini istediğini söyle. İletişim, ilişkilerde en önemli unsurlardan biridir. Eğer partnerin senin duygularını anlamaya ve ilişkiyi iyileştirmeye istekliyse, bu süreçte birlikte çalışabilirsiniz.
3) Kendine Zaman Ayırmak
Kendine zaman ayır ve kendi mutluluğunu keşfetmeye çalış. Hobilerine, arkadaşlarına ve kendini iyi hissettiren aktivitelere zaman ayır. Kendini mutlu etmek başkalarının sorumluluğu değil, kendi sorumluluğundadır. Meditasyon, yoga veya günlük tutmak gibi aktivitelerle iç dünyanı keşfetmeye çalışabilirsin.
4) Başka Bir İlgiye Yönelmek Yerine Kendini Değerlendirmek
Başka bir erkekle konuşman ve onun ilgisini kabul etmen, aslında mevcut ilişkinde eksik olan ilgi ve sevgiyi başka bir yerden tamamlama çabası olabilir. Ancak bu, uzun vadede sorunları çözmez ve kendini daha karmaşık bir durumda bulmana neden olabilir.
Kendine şu soruyu sor: Bu ilişki benim için gerçekten sağlıklı mı? Yoksa sadece yalnızlık korkusuyla mı devam ediyorum?
5) Profesyonel Destek Almak
Eğer ilişkideki sorunları tek başına çözmekte zorlanıyorsan, bir ilişki terapistine veya psikologa başvurabilirsin. Profesyonel destek, hem kendi duygularını anlamana hem de ilişkini daha sağlıklı bir şekilde yönetmene yardımcı olabilir.
6) Karar Vermek ve Harekete Geçmek
Eğer partnerin senin ihtiyaçlarını karşılamaya istekli değilse ve ilişki seni mutsuz etmeye devam ediyorsa, bu ilişkiyi sorgulaman gerekebilir. Bazen en sağlıklı karar, kendi mutluluğunu ön planda tutarak ilişkiyi sonlandırmak olabilir.
Kendine şu soruyu sor: Bu ilişki beni gelecekte mutlu edebilir mi? Yoksa sadece alışkanlık veya korku yüzünden mi devam ediyorum?
7) Kendini Suçlamaktan Kaçınmak
Kendini suçlamak veya yanlış hissetmek yerine, kendi mutluluğunu ön planda tut. Herkes sevgi, ilgi ve saygıyı hak eder. Eğer bu temel ihtiyaçlar karşılanmıyorsa, bu senin hatan değil.
8) Geleceğe Odaklanmak
Eğer ilişkini sonlandırma kararı alırsan, geleceğe odaklan ve kendi mutluluğunu inşa etmeye çalış. Yeni başlangıçlar her zaman zor olsa da, kendini değerli hissederek ve kendi ihtiyaçlarını ön planda tutarak daha sağlıklı bir yaşam sürebilirsin.
Sonuç olarak, kendi mutluluğun ve duygusal ihtiyaçların her şeyden önce gelir. Kendini dinlemek, ihtiyaçlarını anlamak ve gerektiğinde değişim için adım atmak, sağlıklı bir yaşam sürmenin anahtarıdır ❤️
Umarım bu bilgiler sana yardımcı olur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBak haklı olabilirsin ama sana böyle objektif bir yorum yapacağım senin ilişkinde kendinin mutlu olmadığının farkına vardığına rağmen gidip bir erkekle konuşup ya da ilgiyi ondan almak izin vermek diyeyim daha doğrusu aldatmaya giriyor yani bu nasıl bir şey biliyor musun şimdi diyorsun ya hani neden herkes bana suç atıyor diye ilişkide mutsuz olan bir kadın ne yapmalı diyorsun ama bir yandan aldatmışsın da ve aldatmak emin ol her şeyden ötede bir suç. Sen bunu ilişkindeki partnerine söyleyip diyecektin ki ben senden yeter bilgiyi alamıyorum eğer bunu 10 defa dediysen ve hala aynıysa ayrılmak gibi bir seçeneğin var bunu da biliyorsun ve bunu yapmadıysan gidip bir başkasıyla konuşman da senin hatandır. Tamam ilişkinde sıkılıyor olabilirsin sana istediğin gibi ilgi vermiyor olabilir ama bunu onunla çözmek yerine bir başkasıyla konuşmam hani bu durum çözülene kadar çabalayacaktın mesela 2-3 defa konuşmak değil de 20 defa konuşup artık o olayı sonuna götürmek gibi ama sen bunu yapmamışsın o yüzden maalesef suçlu durumuna düştün. Sana tavsiyem ilişkindeki partnerine bunu en kısa zamanda söylemen gerekiyor çünkü sadece empati kur bunu bir erkek deseydi bu sorunu bir erkek sorsaydı emin ol şu an bütün kızlar saldırmıştı buradaki insanlar da aynı şekilde buradaki erkekler de aynı şekilde seni suçlarlar sadece empati kur ve partnerinle konuş artık son aşamaya gel
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim.
Ama tekrar belirteceğim karşımda ki adamla herhangi bir gönül ilişkisi kurmadım bir gece konuştum oda ne adımı biliyor ne oturduğum yeri anonim yani böyle böyle dedim benim hayatımda ki kişi böyle davranış sergiliyor aramıyor sormuyor Hani bir erkek olarak fikrini belirtmeye çalıştı Hatta sen Çok safsın güveniyorsun gibi laflar kullandı çevresinde ki olayları anlatti paylaştk Evet ilgisi vardı bunu inkar edemem ama hiçbir şekilde ilgisine karşı bir ilgi göstermedim ve de her defasında uyardım bu laflar uygun değil diye o gece konuştuktan sonra zaten bir daha konuşmadım kapandı- 1 yıl
iyi yapmışsın ama keşke yazmasaydın soruya zaten konuşmayı kesmişsim rahatsız olmuşsun yanlış anlaşıldın ama üzülme önemli olan senin ve sevgilinin bilmesi
Bu durum gerçekten zor bir yer, çünkü hissettiklerin çok normal ve anlaşılabilir. İlişkilerde bazen, özellikle ihtiyacımız olan ilgiyi ve sevgiyi görmediğimizde, kendimizi boşlukta hissedebiliriz. Başka biriyle ilgilenmek, duygusal açıdan tatmin arayışıdır aslında ve bu tamamen insanın ihtiyacından kaynaklanır.
Fakat, bu boşluk hissini başka birine yönelerek çözmeye çalışmak uzun vadede doğru bir çözüm olmayabilir. Kendini kötü hissetmen de gayet doğal, çünkü aslında ihtiyacın olan şey bir başka erkeğin ilgisi değil, ilişkinde hissettiğin eksiklikleri anlamak ve sağlıklı bir şekilde çözüm aramaktır. İlişkinle ilgili hissettiğin duyguları öncelikle partnerinle açıkça konuşmak en doğrusu olacaktır. Onun da sana karşı ilgisizliği ve sevgisizliği üzerine bir konuşma yaparak, ilişkinin mevcut durumunu netleştirebilirsiniz. Belki de ilişkinin gidişatıyla ilgili bir şeyler değişebilir ya da gerçekten birbirinize yeterli ilgiyi veremediğinizi fark edebilirsiniz.
Kendine değer vermek ve hislerine saygı duymak çok önemli. Başka birinin ilgisi geçici bir tatmin sağlasa da, uzun vadede kendini daha iyi hissetmek için öncelikle içsel huzurunu bulmak ve ilişkiyi doğru şekilde gözden geçirmek gerekebilir.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnlıyorum, zor bir durumdasın… Kimse sürekli eksik hissettiği bir ilişkide mutlu olamaz. İlgi, değer görmek, merak edilmek en temel ihtiyaçlar. Bunlar olmayınca insan ister istemez boşluğa düşüyor ve dışarıdan gelen ilgiyi farkında olmadan kabulleniyor.
Ama önce şunu düşünmek lazım: Mevcut ilişkin neden böyle? Konuştun mu, hissettiklerini paylaştın mı? Belki konuşulup çözülür, belki çözülmez… ama bunu netleştirmek önemli. Çünkü çözülmezse, sen hep kendini yalnız hissetmeye devam edersin.
Başka birinden gelen ilgi de bir süre sonra sadece vicdan azabı bırakır. Kendini kötü hissetmen zaten içinin doğruyu bildiğini gösteriyor. Kafanı toparla, ne istediğine karar ver. Kalıp düzeltmek mi, yoksa gitmek mi? Ama asıl kararın net olsun. Çünkü arada kalmak daha çok yıpratır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. İlişki içinde mutsuzsan ve yeterince ilgi görmüyorsan, bunu etkili bir şekilde sevgilinle konuşmalısın. Bu konuşma mutlaka yüz yüze olmalı. Konuşurken kullandığın tabirlere dikkat et. Eğer bu sorunlar hala devam ediyorsa, mesafe koymayı düşünmelisin. Kimse mutsuz olduğu bir ilişkide kalmak zorunda değil. Başkasıylada konuşmamalısın, sabrın kalmadıysa bitirmelisin. İlişki devam ederken başka biriyle konuşmak aldatmaya girer.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben en ufak ilgisizliğe bile gelemiyorum. Çünkü sevilmediğimi, değer görmediğimi düşünmeye başlıyorum. Sevilmediğim yerde de durasım gelmiyor. Ne kadar çok seversem seveyim ilişkiyi bitirmek zorunda kalıyorum...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılAyrılıp kendi yoluna bakmalı...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u 1 yılboşanabilir tabi ki de
00 Yorumla
1 yılBu gerçekten zor bir durum. İlişkide mutsuz olmak çok sıkıntılı olabilir. Öncelikle, hislerini açıkça ifade etmek önemli. Partnerinle dürüst bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. Eğer yeterli ilgiyi göremiyorsan, bu durumu paylaşmak belki de ilişkinizde bir değişiklik yaratabilir.
Aynı zamanda, başka birisiyle iletişim kurmak, duygusal boşluk hissettiğinde normal bir tepki olabilir. Ama bu durum seni daha fazla karmaşaya sokabilir. Kendine neyin en iyi geleceğini düşünmek önemli. Belki de biraz zaman ayırıp, ne istediğini ve ne hissettiğini anlamaya çalışmak iyi bir fikir olabilir. Kendine dikkat et ve duygularını ihmal etme.🙏🏻🌷
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaptığın yanlış değil hatta en doğrusunu yapmışsın. Evli erkek karısına sevgi dilendoriyorsa yapman gereken bu açığı kapatman. Ve asla bir insan tek eşli değildir. Sende değilsin bende hiç bir kadın erkekler şimdi burada ahlak dersi vercek ama onlara uyma cunki onlar her daim bencildir kadın zevksiz , ihanenetsiz dursun ama onlar kapı kapı kapi çalsın. Pismanlikta duyma. Bu doğal bir şey ilgi beklemen ilgi alman. Evlilikleri ihanet yikmaz canım . Daha iletişimsizlik yıkar. İhanet yiksaydi çoğu insan ayrılırdı şimdi. Evlilik maddi durumların çocuklara bırakıldığı bir krumdur başka bir b. Oka yaramaz cunki dört yıl sonra aşk meşk sevgi saygı biter. Ama evlilik bitmez yoluna bak aşkına bak sevgiline bak. Herkes böyle çoğu kadın erkelerin ne dediğine bakma sen alacağın şeyi al ve hayatına devam et
01 Yorumla
Soran1 yılBeni anladığın ve yadırgamadığın için teşekkür ederim yalnız ben evli değilim bunu yapan benim sevgilim ve gerçekten aldatmadım sadece üzüntülü olduğum için bunu bi erkeğe anlatma ihtiyacı duydum ve oda ki biliyosn üzgün kadın görünce biraz dadanirlar ama ben karşılık vermedim ve konuşmayı kestim daha da kimseyle bir şey paylaşmam çünkü ağır hakaretler aldım ve bu beni üzdü
1 yılYaptığın aldatmak ben yapmıyorum yapmasına müsade ediyorum , ben öptürmüyorum öpmesine müsade ediyorumdan farkı yok, ilişkinden memnun değilsen ayrılırsın bir daha dönmezsin istediğini yaparsın bu kadar basit , ilgi bağımlısı ergen kızlar sizi
321 Yorumla
Soran1 yılBumu aldatmak? Kafan yerinde mi sanki gidip başkasıyla yatmışım saçma sapan konuşma mecbur ilişkimden başka hiçbirsey konuşmadım o adamla evet ilgisi vardı sınırlarını bil dedim benim hayatımda biri var diye ne flort olduk ne canımlı cicimli konuştuk 2 mesajlaşmayla aldatma oluyorsa daha ne diyim
Soran1 yılŞimdi sen desen gel dertleselm erkek kafasıyla sana fikir vereyim bende tamam desem bu aldatmak mıdır? Benim sevgilim oynadığı oyunda da kızlarla iletisimdeydi sordugmda dalga geçiyorum dedi sadece
Soran1 yılBeni bilip bilmeden tanımadan sakin laf etme ben sevgilisi varken dışarıda başı eğik gezen biriyim hiçbir şekilde de aldatmadim onca erkrk yazıyor istek atıyor burdsn veya başka yerden hiçbirine o tavizi vermiyorm günlerdir sevdiğim dediğim adamın beni aramasını bana mesaj atmasını bekliyorum
- 1 yıl
Kendini neden kötü hissettin o zaman onunla konuşurken, ilgisi var çok fazla hem de demişsin kendinle çelişme kızım çelişme mutsuzsan gider ayrılırsın bu yaptığın aldatmak sevgiliden gizli karşı cinsle yapılan her iş aldatmaktır bunu unutma
Soran1 yılSen benim karakterime asla laf edemezsin ! 1 saat yazmiyor diye sevgilisini aldatan ayrılanı biliyorum ben sadece arkadaşça dertlestim diye aldatmış olmuyorum.
- 1 yıl
Muhtemeleden o da seni aldatıyor orası ayrı konu da
Soran1 yılYa Allah aşkına hepimiz çalışan insanlarız o zaman iş yerinde esnafla orada burada erkeklerle konusmayalm hepsi aldatmak hatta seninledir konuşuyorm buda aldatmak
- 1 yıl
O da seni aldatıyor oyunda kızlarla zaman geçiriyorsa seninle geçirmek varken aldatıyordur , sana gel beraber oynayalım dedi mi hiç?
- 1 yıl
Sen milleti boş ver kendine bak herkes kendinden mesul gidip söyle arkadaşça dertleştim de o zaman sevgiline gizli kalırsa sana aldatmak diyorum bu
Soran1 yılDemiyor ama oyunuma gel gir diyor sadece bisi yapmıyorum diye ben o istedi diye oyunumu bile sildim ama ona sil demedim asla bak instagramda 60 takipçim var sadece her gün de istek gelir asla kabul etmem
Soran1 yılBunu ona söylerim böyle böyle diye benim korkum yok çok şükür kimsenin ayağına da gitmiyorm etmiyorum
- 1 yıl
Sen özelden konuşuyorsun sevgilinden gizli karşındakinin niyetini ilgisini bilerek lafı çarpıtma
Soran1 yılKanka abartma ben ona o isteği vermişmiyim veya karşılığı Kötü bir şey yapmışım gibi söylenme intihar ederim valla
Soran1 yılBen kimseyi aldatmadım.
- 1 yıl
O çocuk senden gitmiş boşuna heba etme kendini , böyle de başkalarıyla konuşup vicdanını rahatsız ettirme
- 1 yıl
O çocuk düzelmez düzelmesini bekleme
Soran1 yılBaşkalarıyla konuşmuyorum Allahım ya sabır 1 kişiyle konuştum ve bitti daha da konuşmuyorum
- 1 yıl
Sana diyorum ki ilgisini bilip göz yumuyorsun daha ne demeliyim senin karşılık vermen gerekmiyor sevgilinin boşluğunu başka biriyle dolduruyorsun
- 1 yıl
Sevgiline söyle bunu vicdanın rahat etsin ve ayrıl ondan olgun birini bul o çocuk sana değerli hissettirmeyecek ve sen böyle yanlış yollara sapma durumunda kalacaksın onun yüzünden
Soran1 yılAdam bana bisi dediginde ayh sapsik çok tatlısın demiyorum herhalde sınırı bil lütfen dedim bu tarz şeyler hoşuma gitmiyor diye cümle kullandım daha ne yapaym ya konuşmuyorum zaten ve bu sürekli olan bir durumda degildi onun dışında hiçbir şekilde sevgilimi aldatmiyorum gittiği yere kadar bn sadece beklemeyi tercih ediyorum
- 1 yıl
Gittiği yere kadar sen beklemeye devam et bakalım boşuna beklersin he niyetin çocuktan hamle beklemekse ayrıl yazma o sana seviyorsa döner, sevse zaten seni bu halde bırakmaz ya orası da ayrı mevzu , sen kendine ediyorsun bunu bil çocuk mutlu takılıyor
Gizli Üye(30-35)1 yılÖnünde 3 yol var 1. Seçenek aldatmak ki tavsiye etmem ve sen aldatmanın ilk aşamasını geçmişşin tehlikeli sularda yüzüyorsun. 2. Seçenek sadık bir şekilde istediğin ilgi ve sevgiden mahrum şekilde devam etmek. Son olarak 3. Seçenek ayrılıp ilgili dediğin kişi ile devam etmek. 3. Seçenekte zaman ilgi azalacak ve aynen durum tekrar edecek ama bir farkla önceki saygıyı görmeyeceksin çünkü evliyken seni ayartan adam bilecek ki sen güvenilir biri değilsin 👍 Yeterli derece ilgi ve sevgi hakkettiğin zaman görürsün bu şekilde devam edersen her şey çok daha kötü olur.
00 Yorumla
1 yılKendimden örnek vereyim benimde sonda böyle bir ilişkim var hiç ilgilenmiyor ama şöyle bir başka erkekle de konuşmak istemem bana ne kadar ilgili olsa da ve emin ol sana vermediği ilgiyi başkasına veriyor bilmiyorum ben böyle hep böyle erkekler denk geliyor herşeyden soğudum
08 Yorumla
Soran1 yılHerks bana yükleniyor o adamla 1 defa konuştuk mevcut ilişkimi konuştuk öyle canımlı cicimli değil hatta hep uyardım konuşmalarına dikkat et neden olsam benim hayatımda biri var diye zaten konuşmayı kestik daha da konuşmadık adam sadece diyor ki sana yazık istediğin değeri alamiyorsunn safsın seni aldatıyordur o dedim görmedigm duymadığım bir şey için kalkıp birinin günahını almam dedim ben beklicem sadece her defasında sevgilimin öyle biri olmadığını ona karşı savundum gerçekten bumu aldatmak
- 1 yıl
Hayır aldatmak değil ama haklı bir yandan şu konuda emin ol başkası ile konuşuyor çünkü erkekler öyle senden sogudu başkası ile konuşuyor dur sana erken cevap veriyor mu
Soran1 yılKim
- 1 yıl
Sevgilin
Soran1 yılMesajlaşma yok ki aramızda dün sabah konuştuk bu saate kdr da konuşmadık
- 1 yıl
Bugün
Soran1 yılHayır canm 2 kelime mesajlaştk o kdr 2 kelime sadece daha da cevap vermedi bana
- 1 yıl
İste benimki de öyle sinir oluyorum şimdi bana yazmış bende bilerek yazmıyorum sende geç Yaz
Ayrıl geç , tabi son karar senin , sanirim evli değilsin , çocuğunda yok , elbette ilişkiyi sürdürmeyi deneyebilirsin ama lütfen eğer ki mutsuzsan sakın evlenme , ileride çocuğun olduğunda onu da mutsuz edersin, çocuklar annelerinin mutsuzluğunu fark eder ve etkilenirler, daha sonra psikolojik sorunları ortaya çıkar, nolur mutsuzsan o kişiyle evlenip çocuk yapma, hem kendine hem de doğmamış çocuğuna yazık etme, haddimi aştiysam özür dilerim
05 Yorumla
Soran1 yılBakın herkes beni yanlış anlıyor kendimden nefret etmeye başladım ben kimseyi aldatmiyorum günlerce bir mesaj arama bekliyorum hiçbir yere çıkmıyorm erkrk arkadaşlarım yok mekan gezmelerim yok instadan gelen istekleri asla kabul etmem mesela başkada bisi kullanmıyorum zaten o adamla da 1 gün konuştuk sadece oda mevcut ilişkim hakkında nasıl bir yol izlemeliym diye her defasında konuşmalarına dikkat et diyordum adam diyo ki belli ki sen iyi bir kizssn safsin sen değeri hakkediyorsn oda seni umursamıyor çünkü başkasına yazıyor dedi
- 1 yıl
Yanlış anlamadım, sana "aldatiyorsun " demedim ki ,"sanirim evli değilsin , çocuğunda yok , elbette ilişkiyi sürdürmeyi deneyebilirsin " derken "evlenmeden çocuk yapmayın "qnlaminda demedim , mesajlasinca anlaşmak zor oluyor , demek istediğim şey şu" bir ilişkiniz var , sevdiğiniz adam size ilgisiz davranıyor ve siz de bu durumdan mutsuzsunuz", sevdiğim biri olsa bana ilgisiz davransa ben de mutsuz olurum, bu konuda hem fikiriz ve siz o kadar zor durumdasınız ki dışarıdan gelecek bir çift tatlı söze bile muhtaçsınız, haksız mıym? Senin nasıl hissettiğini biliyorum, ben de benzer sorunlar yaşadım, hatta halen daha yaşıyorum. Benim demek istediğim şey şu, bir ilişkin var ve mutsuzsun, eğer ki bu " erkek arkadaşının sana ilgisiz davranmasi" sorununu çözemezsen ya da cozemeyecegini düşünüyorsan, bence sakın evlenme ,"nasıl olsa evlenince duzelir"deme , daha sonra mutsuz olursun, çocuğun olacak muhtemelen, her çift bebek ister , sen de ki bu mutsuzluk onu da mutsuz eder, umarım kendimi aciklayabilmisimdir...
Soran1 yılAnladım teşekkür ederim gerçekten o kadr zor bir şey ki değer görmemek hani ben onunla konuşmak için o kdr hevesli iken onun beni bazen 2 gün aramamasi zoruma gidiyor yorumdaki bazı insanlarda aldatmisim gibi beni suçladı çok kırıldım ya bu aldatma değil ki bak sende bana aynı konuşmaları yapiyosn bu aldatma degl evet adamın bana ilgisi vardı bunu inkar edemem ama ben karşılık vermedim
- 1 yıl
Lütfen size yürüdüğümü düşünmeyin, zaten sevgiliniz var, hergun dua ediyorum Allah a " Allahim gonlumdekini bulmama yardım eyle , ona kavusmami ihsan eyle" diye , henüz bulamadım, ve içimde de hep birseyleri eksik hissediyorum. Sizin sevgiliniz gönlündekini bulmuş ama değerini bilmiyor, insan istediğine erisince değeri bitiyor galiba , gönlümdekine kavuşunca değerini bilememekten Allah beni korusun. Konunuza dönecek olursak sizin durumunuz gayet normal, mesela insan evlendikten sonra aşık olabilir, bazı şeyler engellenemez, ya da sizin durumunuzdaki gibi ilgiye ihtiyacı olabilir ve bir başkasından ilgi gördüğünde karşılık vermese bile karşı taraftan gelen ilgiyi reddetmek istemez , siz bu "ilgisizlik" durumunu doğrudan sevgilinizle ima yoluyla değil, doğrudan suratına söyleyerek konusmalisiniz.
Soran1 yılSaygılı konuşman için çok teşekkür ederim İnşallah senin karşında senin değerini bilecek kadın çıkacak eminim buna zaten artık yani uğraşmak istemiyorum edebimle bekleyeceğim ya nereye kadar gittiyse
Eğer evliysen Bisan ve yeni bir hayat kur degiksen ayrıl aynı anda iki yerde Okan kişi hiç bir yerde değildir. Aynı şey sana yaoilsa hoşuna gider mi ikinci erkeğin senin zaten bir ilişkin olduğundan haberi varsa o da ayrı bir cins demektir. Bugün senin birini aldatmana göz yuman kişi yarında seni gözden çıkarır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İlişkide az da olsa istikrarlı bir ilgi bekliyor insan. Dakika başı ilgi olmaz ama çok iletisimsiz, değersizlik hissettiren ilişki de anlamsız varlıkta yokluk çekmek. Ve bir süre sonra başkalarının ilgisini de fark etmeye başlıyorsun. Emin olmadigin ilişkiyi bitirmek en sağlıklısı.. Bu kadarbsoru işareti varsa devam etme insan hayata bir kez geliyor. Ne hissettiğini değil neyi hakettiğini düşün. Bazen bitirmek daha dürüst bir hareket..
00 YorumlaSevgilim beni ailesiyle tanistirdi hediyelere bogdu. ben ne istersem yapti. tum bos vaktini bana ayiriyordu. sonra degisti. hatalar yapti ve ben bu hatalar icin hesap sordugumda aciklama yapmak zoruna gitti. neye inanirsan inan demeye basladi. ve ona o kadar umut baglamistim ki tahmin bile edilemez. ona ragmen degisince bitirmek zorunda kaldim. aslinda yapamadim geri dondum defalarca ama ayriliga da kendimi hazirladim. sonunda dun kendisi benden ayrildi. demem o ki bu iletisim seklinin sonu ayrilik kendini hazirla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeni gayet iyi anlıyorum. Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir.
Bahsettiğin olayı yaşamadan ahkam kesmek gayet kolay.
Gerçekten içinden çıkılması zor bir durum. Detayını yaşantını bilmiyorum ama bir kadın olarak en azından bir adım öndesin.04 Yorumla
Soran1 yılİnsanlar bilip bilmeden beni suçlamaya başladı aldatıyorsn diyor hayır aldatmiyorum o adamla 1 defa konuştuk mevcut ilişkimi konuştuk öyle canımlı cicimli değil hatta hep uyardım konuşmalarına dikkat et neden olsam benim hayatımda biri var diye zaten konuşmayı kestik daha da konuşmadık adam sadece diyor ki sana yazık istediğin değeri alamiyorsunn safsın seni aldatıyordur o dedim görmedigm duymadığım bir şey için kalkıp birinin günahını almam dedim ben beklicem sadece her defasında sevgilimin öyle biri olmadığını ona karşı savundum gerçekten bumu aldatmak
Cevap sahibi1 yılBahsettiğin şeyin aldatmayla uzaktan yakından ilgisi yok. İnsanlar hemen neeee adamla mı konuşmuş? Aldatmış sayılır diye yaftalıyor. En temizi bu bağnaz düşüncede olanlara kulak asmamak.
Soran1 yılGerçekten kendimden nefret ettim ben adama yavşamadim aşk yasamadim ilgisine karşılık vermedim hatta tam tersine tersledim sürekli 1 gece konuştuk bitti bu kdr ben o an üzüntüden açıklama yanlış tabirle bir şeyler yazmışım
Cevap sahibi1 yılKendini gerçekten bu kadar hırpalama lütfen. Konuştuğun kişi erkek olduğu gibi kadın da olabilirdi bu gayet normal bir şey.
Kaldı ki konuştuğun bi adamdan etkilenmiş de olabilirsin. İnsansın ve bu gayet normal. Önemli olan kendini frenliyor olman. Zaten sen en baştan buna karşı çıktığını söylüyorsun.
Ama senin sorunun bu değil, gayet açık.
1 yılYaptigin yanlis degil kimle mutlysan onunla devam et. Erkekler cok manipulatif cunku hem onlara sadik olmani isterler hem de kotu davranirlar. Karar senin. Arti eksi yap..
31 Yorumla
Soran1 yılBakın herkes beni yanlış anlıyor kendimden nefret etmeye başladım ben kimseyi aldatmiyorum günlerce bir mesaj arama bekliyorum hiçbir yere çıkmıyorm erkrk arkadaşlarım yok mekan gezmelerim yok instadan gelen istekleri asla kabul etmem mesela başkada bisi kullanmıyorum zaten o adamla da 1 gün konuştuk sadece oda mevcut ilişkim hakkında nasıl bir yol izlemeliym diye her defasında konuşmalarına dikkat et diyordum adam diyo ki belli ki sen iyi bir kizssn safsin sen değeri hakkediyorsn oda seni umursamıyor çünkü başkasına yazıyor ded
- Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı.
1 yılYani ya boşanacak ya aldatacak. Sen aldatacaksin galiba. Bence boşanmayı tercih edebilirsin şartlar uygunsa
51 Yorumla- 1 yıl
yer arıyo işte anlasana.. kendine bahane üretip siteden çakal bulacak
Bir aydan fazladır beraberiz demişsin daha çok kısa süreli lütfen ayrıl kendine bu iyiliği yap ilgili çocukla ilgilenebilirsin sonra o da olmazsa yalnızlık rahatlık.
02 Yorumla
Soran1 yılBakın herkes beni yanlış anlıyor kendimden nefret etmeye başladım ben kimseyi aldatmiyorum günlerce bir mesaj arama bekliyorum hiçbir yere çıkmıyorm erkrk arkadaşlarım yok mekan gezmelerim yok instadan gelen istekleri asla kabul etmem mesela başkada bisi kullanmıyorum zaten o adamla da 1 gün konuştuk sadece oda mevcut ilişkim hakkında nasıl bir yol izlemeliym diye her defasında konuşmalarına dikkat et diyordum adam diyo ki belli ki sen iyi bir kizssn safsin sen değeri hakkediyorsn oda seni umursamıyor çünkü başkasına yazıyor dedi bende dedim günah almayalm sonra zaten konuşmayı kestim cidden bumu aldatmak
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılİlgi beklediğinden sevgilinin haberi var ve değişen bi şey yoksa ayrılmaktan başka yapacak bi şey yok.
Bu süreci bir an önce bitir. Bitir ki şu anda aldatma sürecini daha fazla uzatma.06 Yorumla
Soran1 yılBu aldatma sayılmaz ki sonuçta arada duygusal bağ yok canını cicili sözler yok flortlesmek yok sadece mecvut ilişkimi paylaşıyorum dertleşmek gibi bi erkrk kafasından neden böyle olduğuna dair fikirler alıyorum evet ilgisi var ams sınırlarını lütfen bil dedim ben hayatımdaki insana asla yanlış yapmam diyorum saygı duydu
- 1 yıl
Senin yaptığını şu andaki sevgilin yapsın. Rollari tamamen değiştirin yani.
Bak bakayım “beni aldattın” diye adama postayı koyuyor musun koymıyor musun😀.
Dertleştiğin kişi ile de sınırların dediğin gibi kalır inşallah diyelim.
😀😀😀😀🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Soran1 yılYani kadınlara laf atmak için o kadar saçma sapan cümleler kuruyorsunuz ki sanki kalkmışsın başkasıyla yatıp kalkmışım abartmayın lütfen o zaman sizinle bu yorumlaşmam da aldatma sayılıyor değil mi onun böyle bir şey yapmadığını Ben nereden biliyorum bilmiyorum uzak mesafeli çünkü ki zaten beraber ortaklaşa oynadığımız oyunda bile ben oyundayken kızlarla konuştuğunu duydum gördüm yani taviz vermediği sürece de sorun etmedim asla ilişki içerisindeyken ben her gün kalkıp birileriyle konuşmuyorum hiçbir erkekle de alakam yok zaten çok şükür kendimden emin bir kadınım
- 1 yıl
Ya insan gibi yazıyorum, zorla milletin yaptığı gibi küfür istiyorsun. banane ister aldat ister aldatma. sadece adam akıllı konuş sevgilinle, rahatsızlığını dile getir.
Baktın değişen bi şey yok, ayrıl. Şu anki durumun seni ikilemde bırakır.
yazdıklarımı düzgün oku ve altında bi art niyet arama.
Anladın?
Soran1 yılBiraz sakinleşmeni öneririm bnde sana iyi günler
- 1 yıl
Emredersin şampiyon
👋👋👋👋👋
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılKadın boş bırakıldığında duygusal kaymalar yaşaması olasıdır. Yüksek olası. Sevgilin seni boşlayarak buna yol hazırlamış oluyor. Hazırladığı o yoldan da sen yürüyosun. Yakında ayrılık gelir ve o ilgili erkeğe kayarsın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılBoşlukta olman ihanet edebileceğin anlamına gelmiyor.
İlkine sadık olsaydın 2. Seçeneğin olmazdı.
İlkinden memnun değilsen bırak.12 Yorumla
Soran1 yılBen zaten sadık biriyim adamla 1 gün konuştum oda mevcut ilişkim hakkına konuştum nasıl bir yol izlemeliyim diye evet ilgisi vardı her defasında uyardm sonra zatenn konuşmayı kestik o gitti yoluna bende bekliyorum hala
- 1 yıl
Sevdiğin insanla konuş. Çözüm iste. Eğer bişey değişmezse tekrar düşün. Ona göre kararını ver.
Kendini sevmelisin.. zamanını belki paranı onun için harcıyorsun bir süre sonra farkedeceksin değişen hiçbirşeyin olmadığını diceksin ben o kadar emek verdim beni sevsin istedim alıştım ona diceksin nasıl bırakırım nasıl giderim? Belkide seni gitmeye mecbur bırakıcak aldatılıcaksın belkide.. kendine bir şans tanı lütfen
10 Yorumla
1 yılbunu hiç sevgilinle konuştun mu? eğer dile getirdiğin halde ilgisizlik yapıyorsa ayrıl boş ver. seni umursamayanı sen hiç umursamayacaksın. bir kadın olarak buna mecburuz. sana ilgi veren kişiyle bi denersin belki o kişi seni çok mutlu edecek. fakat erkeklere dikkat etmen gerekiyor. ilk aylar çok ilgililer sonradan sönüyorlar yavaş yavaş. onlar söndükçe sen de sönüyorsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılAyrıl? Mutsuzsun diye neden aldatasın? Aldatma değil demişsin ama sevgilin yapsa aynısını mı düşüneceksin
06 Yorumla
Soran1 yılYa cidden anlama zorluğunuz mu var ben mi anlatamiyorm aldatma değil bu ben adamla fingirdestim mi ki sadece 1 gün hatta 1 gece sadece ilişkim hakkında konuştum mesajlastim konuşmayı kestim buu oda oynuyor girerken kızlarla konuşuyor sorunca da dalga geçiyorum diyordu şu an ben onun ne yaptığını ben nerden bilebilirirm bn kimseyide aldatmadim
- 1 yıl
Bir erkekle konuşuyorum ilgisi var demişsin? Ne anlaşılmasını bekliyordun ki? Karşı cins arkadaşımla dertleştim dememişsin, demek ki durum farklı
Soran1 yılAdam sadece fırsattan istifade bana yakınlık göstermeye çalıştı ben izin vermedim karislik verseydim evet haklı olabilirdiniz orada yanlış bir tabir kullandım farkındayım ama olay öyle değil gerçekten öyle değil ben günlerdir bekliyorum ki sevgilim dediğim kişi beni arasın bana mesaj atsın o kdr soğuk konuşuyor ki sadece 2 3 dk bak mesela dün sabah konuştuk taaa şimdiye kdr aricam dedi aramadı bende bekliyorum belki düzelir diye ama asla bir daha kimseyle bir şey paylasmicam
- 1 yıl
Ben evlisin sandım, madem sevgilin neden uğraşıyorsun boş ver daha şimdiyken böyle olan evlenince ohoo
Soran1 yılYok canm evli değilim 1 aylık ilişkim bu
- 1 yıl
Aman bea hiç yorma kendini, daha iyilerini hak ediyorsun
1 yılBu kadınlar illaki ilgi gösteren birini buluyo ama onun niyeti belli seni kullanmak işi bittimi ilgide biter
03 Yorumla
Soran1 yılBakın herkes beni yanlış anlıyor kendimden nefret etmeye başladım ben kimseyi aldatmiyorum günlerce bir mesaj arama bekliyorum hiçbir yere çıkmıyorm erkrk arkadaşlarım yok mekan gezmelerim yok instadan gelen istekleri asla kabul etmem mesela başkada bisi kullanmıyorum zaten o adamla da 1 gün konuştuk sadece oda mevcut ilişkim hakkında nasıl bir yol izlemeliym diye her defasında konuşmalarına dikkat et diyordum adam diyo ki belli ki sen iyi bir kizssn safsin sen değeri hakkediyorsn oda seni umursamıyor çünkü başkasına yazıyor dedi
- 1 yıl
Sorunlarıni söyle dile getir baktın duzelmiyo olmuyo ayrıl ama kimseye çantada keklik hissiyatı verme Nettt yoksa hep böyle muamele görürsün
- 1 yıl
Bize denggelmiyo böyle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılNezamandir sevgilisiniz ilgisiz nexamandir kaldın sonradan mı oldu hep mi boyleydi detaylı anlatirmisin
03 Yorumla
Soran1 yıl1 aydan fazladır beraberiz ilgisi son günlerde azaldı sebebi ise iş yoğunluğu
- 1 yıl
Bir aylik sevgili ne olursa olsun ilgisiz bırakmaması lazım seni daha yenisiniz sonuçta tanışma faslında sayılırsınız böyle yapması yanlis işi nekadar yoğun olabilir ki
Soran1 yılBilmiyorum o kadar doluyum ki bugünde doğum günüm ne bi mesaj ne arama var ilgisizlik beni üzüyor odur dün sabah konuştuk oda ben aradım 1 dk konuştuk sadece sonra gidiş o gidiş bazen 2 gün aramaz
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu şekilde olmaz o konuştuğuna da şu an birlikte olduğun kişiyede haksızlık yapıyorsun
11 Yorumla
Soran1 yılhayır aldatmiyorum o adamla 1 defa konuştuk mevcut ilişkimi konuştuk öyle canımlı cicimli değil hatta hep uyardım konuşmalarına dikkat et neden olsam benim hayatımda biri var diye zaten konuşmayı kestik daha da konuşmadık adam sadece diyor ki sana yazık istediğin değeri alamiyorsunn safsın seni aldatıyordur o dedim görmedigm duymadığım bir şey için kalkıp birinin günahını almam dedim ben beklicem sadece her defasında sevgilimin öyle biri olmadığını ona karşı savundum gerçekten bumu aldatmak
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Direkt ayrılık sebebi, sevdiği bir kadına ilgi ve sevgi vermeyen bir birliktelik bitmelidir. Yıpranmaya gerek yok.
10 Yorumla
1 yılSonra kadinlar neden aldatiyo.. adam olun da aldatmasinlar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılYeterli gelmiyorsa bunun onunla konuş eğer düzelmiyorsa ayrılırsın ilişki bizi gerçekten mutsuz etmemeli elbette arada olur ama hep değil.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. Yakında onunla bi ilişkite naşlarsın diğeriyle ayrılıp oraya gidiyor seni yargılamıyorum
02 Yorumla
Soran1 yılHayır ya öyle sandığınız gibi bir şey yok adamla sadece mevcut ilişkimi konuştum oda 1 gün sadece oda diyo ki sana yazık safsın kimim neler yaptığını bilmiyorsn belkide seni aldatıyor dedim yapmaz öyle bir şey falan kendi çevresinden örnekler vermeye başladı zaten ondan sonra konuşmayı kestim bumu aldatmak cidden
Konuştuğun erkek fantezi olsun diye toplum bu konuda düzelmiyor nedense ama o da ilgiyi keser hevesini alınca
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Her ilişkinin her anında flörtün ilk zamanları gibi beklentiniz varsa sizin hatanız. Bunun durulacağı zamanlar olacak illaki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Mutsuz huzursuz uyumsuz ilişki yürümez sadece yıpratır
07 Yorumla
Soran1 yılCok yıprandım ya
Soran1 yıl1aylik bir ilişki ama adam ortalıkta yok
Soran1 yılGaliba öyle yapacağım çünkü yoruldum
doğru erkeğe gitmelisin bence mutsuz olduğun yerde durma
022 Yorumla
Soran1 yılSadece düzelir diye bana ilgi gösterir diye bekliyorum
Soran1 yılNiye herkes aynı lafları ediyor bana
Soran1 yılCok acımasız ama zaten kötüyüm bide aldatıyorsn diyolar iyice piskilojim nozuldu
Soran1 yılBunu kaçıncı duyuşum ya nasıl bu kadar eminsiniz sırf aramıyor diye mi buna vardınız
Soran1 yılNeden benimle devam ediyo o zaman ayrılsın
Soran1 yılHayır ya uzak mesafe ileriki günlerde yanıma gelecek sözde amacım yatak degl dedi hani sınırlarimin olduğunu bilen biri buna cesaret edemez
Soran1 yılNe yapayım bugüne kdr kendimi korudum kendimi evliliğe saklamamin neresi suç anlamıyorum zaten bedenimi sunsam 2 gün sonra basit görüp bırakacak ee sonra olan bana olacak
Soran1 yılSana yüklenmiyorm erkeklerin sevmesi için illa bedenimizi sunmamız mi gerekiyor
Soran1 yılO bi dursun önce o ne alaka. flortum değil bir şeyim değil sevgilim halkında konuştuğum biri
Ben sevgilime zaten sextngi sundum gayette iyi rahatliyordu bu onun neyine yetmedi? Sadece bazen konuşmakta zorluk çektim utandığım için o kdr
Soran1 yılBu uzaklasmasini gerektirmiyor ama. illa yan yana gelecez hatta bu ay sonu ee aramiz böyle soğuk nasıl olacak
Soran1 yılZaten gidişat bunu gösteriyor mesaj atacağım ilişkiye ara vermek istiyorum diye burayada gelme dicem direkt ailenin yanına git
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. İlgisiz kadın bunu zaten yapar sorumlusu o ilgiyi vermeyn
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİnan hepsi bi yerden sonra aynı oluyor bir başkasıda olsa ona dönüşecek ayrılığ başkası ile olsan oda sonunda aynı şeye dönüşecek elindeki ile yetinmeyi öğren bence
10 YorumlaEe sevgilinde ayrıl ev güzelini yaşarsın başkasıyla
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılMutluluk her ilişki de olamıyor maalesef. Çok acı. Kimileri sevmeyi bekliyor kimileri sevmeyi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvli değilsen ayrıl gitsin ne var yani büyütmeyin bu kadar bazı şeyleri başkasının ilgisini görebiliyorsan demek ilişkin de kopukluk var. Git sana değer veren kişiye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSeks yapmalı bu kadar basit ya kadını mutlu etmenin yolu budur
00 Yorumla
1 yılayrıl ve yoluna bak sana daha cok deger verecek sevgi verecek biriyle birlikte ol
00 Yorumla
1 yılKadının tek kelimesi yeter sevmiyorum dediğinde konu biter
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılOlmuyorsa ayrılın konuyu dramatize etmenin manası yok.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılEvli değilsen o kişiden ayrıl sende kendini değersiz gördüğün yerde durma derim
00 Yorumla
1 yılAyrılalım diyeceksin.
Diğerine birleşelim.
00 YorumlaBenim gözlemlediğim kadarıyla hiç zorlanmadan yeni birini buluyorlar
00 YorumlaO zaman hâli hazırdaki kişiden ayrılıp yolunuza bakmalısınız.
00 YorumlaMutsuzlug yaratandan kurtlcn başka türlüsü mümkün olmuyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılMutlu olduğu yere gıtmelı kımse kimseye muhtaç ya da bagımlı olmamalı
00 Yorumla
1 yılevli degilse ayrılmalı evliyse eşiyle aradaki sorunları çözmeye çalışmalı
00 YorumlaAklın kayıyor yakında diğer erkekle yatacaksın o ilgi bağımlılık yapar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSevmiyor demekki neden bu ilişkiye devam ettiriyorsun ki daha iyisi varken
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı. Eğer arayışta degılsen o kişiye söyleyıp isteklerını belırtıceksın anlatıcaksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılAyrılacaksın ve hayatına güzel bir şekilde devame deceksin bu kadarrr
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılboyle mi acaba ilgilenmiyormus sevgilini birak ayni seyi o yapsa
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılMutsuz isen ayrıl, oda olmuyorsa kaderine razı ol ve farklı seçenekler başvur.
Kötü gidişat tekrar eski haline kolay kolay gelmez.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılO zaman şu anki ilişkini bırakma cesareti göstereceksin yoksa eşini aldatan şıklık bir farkın kalmaz biraz cesaret
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılşıklık olacaktı e be klavye
Cevap sahibi1 yılNeyse
Gizli Üye(36-45)1 yılPeki neden ayrılıp bu ilgisi olan insanla beraber olmuyorsun? Evli değilsen eğer ayrılmak zor olmazsa gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİdare et. Erkek bulmak zor. Dogru erkeği bulmak zor yani
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılAyrılmalı en neti budur
00 Yorumla - Devamını Gör (105)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne