Mutlu olmak için ne yapsam bilmiyorum. Hayattan umudum yok. Kadere bak 🤦♀️
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
amaç bulun bence
Sadece erkeklere sorman, erkeklerden ilgi beklediğin ve tam olarak umudunun bu olduğu için olabilir mi acaba?
Umutsuz olma hayatın dönem dönemdir ve şu anda yeni bi döneme giriyorsun ve bu yeni dönemi biraz da sen yönet yeni hayaller hedefler olsun hayatında
Aslında önce kendini sev kendinle mutlu ol sonra zaten hayat sana hep mutluluk getirir
Hayat çok zor ve kendimi sevmem yetmiyor. Evli insanlara imreniyorum. Hersey zamanında güzel 29 yaşındayım ve yolumu çizecek insan yok gelecek bu anlamda korkutuyor
Sana şunu söyleyeyim çevren öyle yaptı diye sende kendini mecbur hissetme 30 yaşındayım çevremde herkes evlendi ama ben işime odaklandım mutlu muyum evet mutluyum. Çünkü her şey birini bulmak değil belki biri girse hayatına ömrünün en büyük hatası olucak
Tamam doğru fakat böyle olmak zorunda mı? Bende mutlu olmayı hakeden bir insanım. Olanlardan ne eksik bende 🤦♀️ bu hayatın 40 yaşı 50 yaşı var o zamanlar da tek tabanca gitmez anneliği tatmak istiyorum sevdiğim adamdan ailem olsun istiyorum çünkü😏
Haklısın istemek en doğal hakkın ama aceleci olma emin ol hayat sana güzel şeyler getirecek 😊
Ne umut dolu bir mesaj inş ama benim inancım kalmadı 🤦♀️
Sıkma canını her şey zamanla güzel olucak 😊
her şey duygusallık değil mantıklı seve bilirsin zamanla duygusallık oluşsun
mutsuzluğunun sebebi sürekli mutluluğu aramak zaten.
Rahatla kafanı dağıtacak bir şeyler yap güzelim
Sana iyi gelecek şeyleri bulmalısın. Aşk olur, iş olur, çocuk olur, uğraş olur vs
bir çok insan öyle arkadaş edin hayat amacı bul kendine manita yap anı yaşa
Kac yasındasın bu zamana kadar mutlu oldugun an var mı
Çok takma rahat ol akışı bırak biraz
Hayatında ne olsa mutlu olursun mesela
Seni mutlu edebilirim
mutsuz olmanın sebebi ne
Mutluluk aşısı öneririm
Seni mutsuz eden ne
Sağlıklıyım çevrem kendime yetecek kadar var işim var ailem yanımda. Ama yaşım 29 ve çok kötü zamana kaldım. Kadere aglıyorum. Kötü insanlar yüzünden bizlere olan oluyor
Zaman zaten kötü bu sadece sizin için geçerli değil sizi mutsuz eden çevre ve kişilerden uzak durmaya calisin ve karamsarlık yapmayın ya da evlenin
Çevremden yana sıkıntım yok zamana karşı sıkıntım. Adam yok evlenecek ve kör düğüm sanki kaderim kimse çıkmıyor çünkü herkes kötü
Herkes kötü diye bir şey yok bu işler nasip kısmet işleri hala hayatında biri yoksa bunun nedenini kendin de ara
Ne gibi kendim de arayım?
Hayata peşin hüküm ve onyargili bakıyorsunuz her insanı kötü sanıyorsunuz aslında toplumdan uzak arkadaşlık ilişkilerinde biraz mesafelisiniz yüzünüz gülmüyor etrafa negatif enerji veriyorsunuz dolayısıyla insanlar size mesafeli yaklaşıyor ve siz herkesi kötü saniyorsunuz
Bu dedikleriniz değilim ben. Arkadaşlık ilişkilerim çok iyidir sevilirim sayılırım sohbetim dostluğum iyidir ama aşk konusunda bitik durumdayım. O ilişki konusunda şansım yok kimse çıkmıyor karşıma önerilen insan bile yok. 6 yıldır böyle 🤦♀️
Dedim ya nasip kısmet siz aramayın olacaksa bir vesileyle o sizi zaten bulur kimisini er kimisini geç herkes yazılmış kaderini yaşar
Benim kaderde kimse yok gibi
Kötülüğü kendine çağırmadan vazgeç ne yazılmışsa onu yaşa kötü dusunce umutsuz vaka gibi dertleri çağırma iyi düşün iyi olsun geç olsun güç olmasın. onemli olan masalın güzelliği mutluluğu değildir. onemli olan masalın uzun sürmesidir bu masal seninse sabret
ben de mutlu degilm
Formül basit
Neden erkekler?
Çözüm yine kendinde
sebebi ne
Nedir derdin bakiim?
istersen dertleşelim
Çabala
Boşa kürek çekiyor gibi hissediyorum
Hep elekten geçeceksin bu hayatta
Bi ben geçiyorum o elekten heralde herkes mutlu çünkü
🙇🏻♂️
Neden peki?
Dua et bol bol
Ediyorum ama işe yaramıyor.
Böyle dersen yaramaz vakti var imtihanın bitmemiş
İsyan etmek istemiyorum ama mutsuzluğumu çevirecek gücüm yok psikolojik olarak çöküyorum haketmiyorum bu sevgisizliği
Sabret az güzel günler gelir bu imtihanın senin
Zor geliyor yaşım ilerliyor ve 30 lardaki düşünceler çok farklı diyolar geç kalıyorum herseye. Çocuk filan hepsi tahammül seviyesi
Yok yok bir şey olmaz ne kapılar açılır
Evli misin
Hayır
Cinsel hayatın nasil
En son ne zaman yaptın
Bende öyle
Sevgili yap
Konuşmak istermisin