Erkekler, ? Zoruma gidiyor 🥺?

Geçmişinde yorgun bı ilişkisi olmuş. Yani kavgalar tekrardan ayrılıp barışmalar, denemeler. Ve aynı sonuç. Ayrıldığı dönem bı kaç yıl kendine gelememiş intiharı düşünmüş. En son bı yıl önce kız ulaşmış , deneyelim demiş kabul etmemiş. Niye kabul etmedin dediğimde hep kavga ediyorduk olmuyordu artık bitti. dedi. Beden dili tersini söylüyordu. Hayatına bı sürü kız girmiş 'öylesine' . Ve bunu söylerken farkında değildi belki."ben hayatıma kimseyi almadım"dedi ⚠️bu aslında durumunu özetliyor. 'seni hayatıma aldım' dedi. başta niyetlerimizi açıkça konuştuk. Ben yazarsam yazardı. Pek konuşmazdık. Kendi hayatına kısmi beni katardı. Çok bişeysini anlatmazdi. şimdiye kadar hayatına aldığı kızlarında bunda etkisi vardır elbet. Duygularına dokunan biri cikmadigi içinde kendini sürekli kapalı tutmaya alıştığı, güvenmeye çekindiği için herşeyin üstünden tek başına geldiği için kendini acamadigi içinde olabilir bu taraftan da bakıyorum. O yüzden başta zaman vermek istedim. Alttan aldım ama zamanla farklı oldu durum iyice. Genelde ben yazıyordum. Müsait değilim diyordu. Bende az mesaj yazmaya basladim. Çekintilerinin olduğunu net bir şekilde görebiliyordum. Kendiside son ayrıldığımız da barışalım dediğinde ( bı kaç kere ayrılıp barıştık) son sefer ''seni başta hayatıma almaya çekinmis olabilirim her şey iyi olacak'' desede, içimde ona karşı duygularim olsada.'' böyle iyiyim yalnız kalicam'' dedim. Belirsizliği sevmiyorum, kafamın içinde bu düşünceler dönüp duruyor. Bı ilişki kafamda bitirmeden önüme bakamam. Gerekirse on yıllarımı Açıklığa kavuşturmam lazım. Bı acelem yok. Benim çıkarımım gözlemlerim şu sevebilirim dedi. Ama çekintileri vardı. Ve bende onun davranışları sonucu artık cekindigim için mesafeli tutuyorum kendimi. Ayrıyız. Ve bu yüzden onun sevebilme düşüncesini destekleyemedim. belki pasif kaldım. Güvence hissedemediğim için çekindim.

Erkekler, ? Zoruma gidiyor 🥺?