Bir insan neden sevgilisi varken başkalarıyla ilgilenir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılSevmediği için yapıyor bunu bu yüzden sevgilisi aslında cebinde biri olarak görüyor olsada olmasada olurdan daha çok başka kız olursa işte boşverecek sevgilim dediği kişiye aslında sevgilisi yok sadece sevgilisi ona inanıyor saf duygularla okadar başka hiçbir şey yok yani sevgili demek için bir kişide karakter olması gerekir ki sevgilisi olduğu halde başka biriyle ilgilenen bir kişide karakter aranmaz nasıl bir kişilikte olduğu bellidir bu yüzden yapar bunu eğer böyle biri varsa etrafınızda direkt olarak uzaklaşın böyle kişiler barındırmayın etrafınızda onlar mantıksız insanlardır ve duygusuz insanlardır başka insanların duygularını hiçe sayarlar gerek yok bu neden den dolayı böyle kişileri etrafınızda tutmak.
017 Yorumla
Soran1 yılNe güzel acikladiniz ya size bir şey anlatabilir miyim çok sinir oldum
- 1 yıl
Tabiki
Soran1 yılYa şimdi bir çocuk vardı işte beni görünce mutlu oluyordu konuşmak için bahane yaratmaya çalışıyordu falan utaniyordu heyecanlaniyordu falan ben de bana açılmaya çalışıyor diye düşündüm çıkışta bir kere beni bekledi kahve alırken de elime temas etmeye çalışmıştı ben de biraz karşılık verdim baktım hemen kendini geri çekti umursamaz hâllere tavırlara girdi sorunca da sevgilim var dedi. Şimdi daha anlamadigim ayrıntılar da var flörtlestik yani şimdi sevgilin varsa niye rahat durmuyorsun dimi bu olay sonrası ben mesafe aldım bir hafta o da aldı baktım geçen gün kapıdan girer girmez durup 10 saniye beni izledi saçma değil mi ne saçmalıyor bu
Soran1 yıl*baktım pencerede kar yağıyor durdu bir kara baktı bı bana romantik havalar falan iste. arkadaşlarımla konuşmalarımizi dinliyordu kulağı sürekli ben de ben gülünce mutlu oluyordu s. alak çok sinir bozucu değil mi yaptigi
- 1 yıl
Düşüncesiz hareket ediyor ilk başta elinize dokunmak istemesi ve birtakım şeyler ardından sevgilim var diyip geri çekilmesi sizi izlemesi hem kendi sevgilisine saygısızlık yapıyor duygularıyla oynuyor ve aynı şekilde sizlede oynuyor ilk başta böyle olup ardından baktınız karşılık veriyor kendini geri çekiyor sevgilim var diyor burada sevgilisinin dediğim gibi duygularıyla oynuyor sonra yine size bakıyor ediyor karaktersiz biri yani sevgilisi umarım fark ederde bunu ayrılır kendinden.
Soran1 yılTek kızın değil asıl benimkiyle oynadı bence :D sizce
Soran1 yılÇünkü kız en azından bilmiyor ben biliyorum 🙅🏻♀️🤣
- 1 yıl
Fark etmiyor bu kişi böyle devam eder uzak durmakta fayda var x)
Soran1 yılÖyle kıza dedi ki sen üşüme yolda falan sonra geldi durdu beni izledi falan. Gülümseyerek izliyor bir de
Soran1 yılTelefonu kapatır kapatmaz
- 1 yıl
Çok iyi rol yaparlar bu kişiler ancak herkes herşeyi söyleyebilir herkes seni seviyorum senle olacağım der ama kandırır olmaz olsa bile yarı yolda bırakır veya amacı farklı olur herşeye hiçbir zaman inanmayın ve duygusal taraftan bakmayın.
Soran1 yılBana demedi kıza diyordu sen üşüme falan sahte insan kızı sevse başka kıza bakamaz bile haksız mıyım
- 1 yıl
Haklısınız evet
Soran1 yılOna öyleyse bana da rol yapıyor demek
- 1 yıl
Yeni mi anladınız hadi diyelim yapmıyor ona ilgisini kesti ve sadece size gösteriyor bunları diyor ne değişecekti peki onla mı olacaktınız? onu nasıl aldatıyorsa sizide aldatırdı bu tür insanlar bir kez değil 10 kez aldatırlar sürekli başkalarıyla bu yüzden onları şu an bile kafanızda düşünmek hata ne yaptı etti böyle dedi falan diye
Soran1 yılAynen onu aldatıyor beni de aldatacak
- 1 yıl
Farkına varmanız güzel şu an iyi geceler
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Off ya, en tatsız durumlardan biri bu gerçekten 😒 Ama maalesef herkes sevgisini aynı şekilde göstermiyor ya da ilişkisine aynı şekilde değer vermiyor. Biri böyle davranıyorsa bunun sebepleri çok farklı olabilir. Belki ilişkisinde eksik hissettiği bir şey var, belki de kendine güveni eksik ve başka birinin ilgisiyle bunu tamamlamaya çalışıyor. Ama bahanelere gerek yok, bu kesinlikle doğru bir davranış değil!
Sen de bu durumda hislerini açıkça paylaşmalı ve sınırlarını koymalısın. Çünkü güven olmadan aşk yürümez, değil mi? ❤️ Peki karşı tarafa bu durumu fark ettirdiysen neler yaşandı, paylaşmak ister misin? 🧐02 Yorumla
Soran1 yılKızla sevgili ama mesela kar yağınca bana bakıp gülümsüyordu saçma değil mi
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAy saçmalık resmen! 🤦♀️ Yani, kar romantik diye mi başına esti acaba? Böyle hareketler tam kafa karıştırıcı oluyor. Ama tamamen onun tutarsızlığı, sen lütfen kendine daha fazlasını hak ettiğini unutma!✨ Sana gelecek olan gülümsesin, seni mutlu etsin! ❤️
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
1 yılSen yedek klübesindesin artık 😄
093 Yorumla
Soran1 yılNasıl artık
- 1 yıl
Sevgilim nasılsa benden ayrılmaz en kötü elimin altında dursun ben diğer kızlara yürüyüm en kötü ihtimal o var diyor
Soran1 yılYa şimdi bir çocuk vardı işte beni görünce mutlu oluyordu konuşmak için bahane yaratmaya çalışıyordu falan utaniyordu heyecanlaniyordu falan ben de bana açılmaya çalışıyor diye düşündüm çıkışta bir kere beni bekledi kahve alırken de elime temas etmeye çalışmıştı ben de biraz karşılık verdim baktım hemen kendini geri çekti umursamaz hâllere tavırlara girdi sorunca da sevgilim var dedi. Şimdi daha anlamadigim ayrıntılar da var flörtlestik yani şimdi sevgilin varsa niye rahat durmuyorsun dimi bu olay sonrası ben mesafe aldım bir hafta o da aldı baktım geçen gün kapıdan girer girmez durup 10 saniye beni izledi saçma değil mi ne saçmalıyor bu.
Soran1 yıl*ben sevgilisi olan değilim
- 1 yıl
Dediğim tespit doğru ayrıca kimseye yüz verme tanımadan yoksa sen üzülürsün
Soran1 yılBu benim sevgilim değil ama ne sacmaladi buu
- 1 yıl
Sevgilisi yedekte yarında sen olucaksın
Soran1 yılBen neredeyim peki sevgili yedekte
- 1 yıl
Zampara işte özet bu seni elde edicek ardından başkası sonra başkası bu yani
Soran1 yılHı anladım dkdkd
Soran1 yılPeki niye bana karşı böyle utangaç ve cesaretsizdi
- 1 yıl
Yeni başlamıştır zamparalığa ya da rol yapıyordur
Soran1 yılRol sanmıyorum çünkü onu gormedigim zaman da cesaretsizdi yeni başlamış olabilir:D
Soran1 yılHâ bu arada ben ders çalışıyordum bu da birden beni izledi ama gormedigimi sandı o kadar mutlu izliyordu ki ben kafamı biraz çevirince görürüm sanıp hemen utanıp yerine oturmuştu :D zampara
- 1 yıl
Yavrum sen kaç yaşındasın bilmiyorumda sen beni zamparalık yıllarımda görsen yemin ederim beni böyle seven biri olur mu derdin seviyomuyum vallahi ne yalan söyleyim sevmezdim utanmayalı 15 seneyi geçti ama öyle utanırım çekinirim ki bakir erkek arayanları böyle keklerdim anladın mı evladım başka soru var mı?😄
Soran1 yılVay vay ama şöyle bir şey var onu gormedigim zamanda böyle o nasıl oluyor?
- 1 yıl
Saf kızlar utangaç sever bence yeni başlamış bi abazan
Soran1 yılMesela benim gördüğümü gormedigi zaman da böyle? Umarım tam anlatabildim
- 1 yıl
Bence zihnini meşgul ederse kalbini işgal eder o yüzden düşünme
Soran1 yılDoğru ama dediğim şey doğru o beni izledi mutlu şekilde ama gördüğümü anlamıyordu görürüm diye de hemen oturdu rol olsa görmemi istemez miydi
- 1 yıl
Sevgilisi varsa senden hoşlansa neden ayrılmasın?
Soran1 yılDoğru da cidden benden hoşlanıyor gibi ben de cozemedim
- 1 yıl
Sevgilisini öğren sonrada hem bana yürüyon hem de sevgilin var utan diye yaygara yap ki utangaç olan bunu yapmaz o yüzden rol evlat
Soran1 yılRol de olabilir ama nasıl rol yapıyor ben de şaşırıyorum :D
Soran1 yılUtanma rolü nasil olur:D hani yüzü de kızarıyor
Soran1 yılYüzünu kizartacak kadar profesyonel mi jdkdkdkd
- 1 yıl
O utançtan değil yüz kızartıcı suç işlediği için suçluluk duygusundan benimde kızarırdı 😀
Soran1 yılHı olabilir:D
- 1 yıl
Benim son soruda bi fikirde sen söyle bari evlat kararsız kaldık
Soran1 yılYazdımskdkks
- 1 yıl
Sen miydin o gizleseydin kendini evlat 😃 9
Soran1 yılEvet bendimskdkkd peki bu canım çocuk benimle konuşmaya çalışıyordu ben yüz vermiyordum yani bulusmak için vb. Bulussak sevgilisi gorur diye korkmuyor mu
- 1 yıl
Evladım kolayı var arkadaş ayağı yapınca flört ettiğin kızla çay içince onun statüsü arkadaşsa aynı masada olursun kıskançlık yaparsa noluyoruz ya diye tepki verirsin masadan gidince masadaki kıza delimidir nedir bunada yüz verdik astarını istiyor regl galiba kadınlar böyle işte felan dersin cepte bir sonra o kıza yazarsın niye böyle yaptın diye suçlarsın özrünü diler ne şiş yanar ne kebap burada profesyonel olman lazım ama 😃 biz jübilemizi yaptık 26 yaşında şimdi tövbeliyiz 😀
Soran1 yılNasıl dkdkdkkdd
- 1 yıl
Dediğim gibi işte
Soran1 yılNeyse peki bu benimle konusursa bu şeyi sorarsa aramızda ki durumu v. s buna ne desem kendini kötü hisseder
Soran1 yılSeni kâale bile almadım kendi çapında eğlen desem nasıl
- 1 yıl
Zekasıyla dış görünüşüyle kıyafetiyle dalga geç ama etkilenmiş gibi yapıp sonra kahkaha at aşağla alnının ortasına bak 1 dk rahatsız oljr
Soran1 yıl:D o kadar da umut vermedi jskdd
- 1 yıl
Alacağın kısas hakedip etmemesi
Soran1 yılŞey diyeyim ne konuştuk ki biz hatırlamıyorum falan
Soran1 yılHa bu arada bu var ya ben sordum bir havalandı falan havalı havalı yürümeler ben de hiç umursamadım baktım kendi kendine gülümsemeye başladı bana mal dkdkd
- 1 yıl
😀😀
Soran1 yılAhahahah aynen aynen bu havalı yürümesi olayına ne diyorsun sjdkdj
Soran1 yılBen konuşunca g. tu kalktı baktı umursamiyorum kendine geldi tekrar fnkff
- 1 yıl
Yüz verince ego yapıyor işte özgüven ve zeka eksik olunca
Soran1 yılAynen ego yaptı ben de şaşırdım :D zeka var da özgüven yok
- 1 yıl
Benim ortamdada biri yaptı geçen gün hiç bi kadına yüz vermem bu da arkadaşça yaklaşıp masada bana yürüdü 4 kişiydik elli lira veririm dedim kime dedi sana dedim neden dedi ederini veriyorum dedim bozuldu böyle bozucan aşağlamazsan kendini tanrı sanat
- 1 yıl
Sanar
- 1 yıl
Zeki olan kişi senin aklını okur hareketlerine konuşmalarına bakar tartar hoşuna gidecek şekilde konuşur ve seni iyi hissettirir tespitleri doğrudur bu kişi kendini zeki sanan köylü kurnazı yeteneksiz bi s lk mal yani 😄
Soran1 yılAynen aynen. :S sen niye kadını bozdun ki durduk yere mi yoksa o da mı ego yaptı
Soran1 yılEvet yeteneksiz bir mal ama işte şöyle bir şey var ki lise matematik öğretmeni ve sıralama yapmış dkdk
- 1 yıl
Bak ben mesleği bıraktım pilottum lion airportta kumaş pantolonu çorabın içine verdim gömleği dışarı kravatı yarıya indirdim elimde tesbihle çıktım yanımdaki pilot babam yaşındaydı rezil olduk yapma vs diye 😄 ki 0 ego full goygoy o kadının Allah vergisi güzelliğinden başka kasılacak bişeyi yok zekamın zekatı etmezdi zekası ki yadırgamadım ortama aldım bide buna ego yaptı ki kolay değildir ortamıma girmesi bi insanın anladın
Soran1 yılAnladım şimdi skdksk
- 1 yıl
Anlayışlı evlat 😄
Soran1 yılYes çocuk mat öğretmeni ben de ona güvendim zeki dedim ama çok sal. ak şeyler yapıyor skkddk
Soran1 yılBöyle biraz m. l gibi dkkdkd
- 1 yıl
Sayısal zekası olan gönül işlerini beceremez zaten takma benim mimar sevgilim vardı ordan biliyorum 😄
Soran1 yılZaten aynen de öyle garip davranıyor öyle dikiliyor. izliyor. ya da boş seylere bahane yaratmaya çalışıyordu jskskss bahaneleri de tuhaf montum onun montuna değmiş tarzli skdkd
- 1 yıl
Ben o tip kişilerle çok d şşk geçtim 😄
Soran1 yılCidden bir gün beraber çıkacaktık heyecandan hızlıca çıktı çok ozguvensiz şekilde duruyor korkuyor utanıyor tuhaf djkd
Soran1 yılÜstüne sevgilisi var ama nasıl bir ilişki o da mechul
Soran1 yılYürüyüşu falan böyle pisirik gibi
- 1 yıl
Yakalanma korkusu vardır evlat hem sen yol vercen mi vermiycen mi?
Soran1 yılVerecem zaten yol
Soran1 yılSevgilsiine gitsin sadakatsiz sevmediği birinin yanında nasıl duruyor ya sevse çünkü bunları yapamaz
- 1 yıl
Bu gün sevgilisine ihanet eden yarın sana eder
Soran1 yılOrası kesin böyle olsun istemezdim:D
Soran1 yılAklıma bir ihtimal geliyor umarım öyledir bu başta bana acilacakti ben yüz vermedim ümidi kesip birini bulmuş olabilir çünkü yeni bir ilişki gibiydi
- 1 yıl
Ama kezban gibi gitme aşağlayarak git normal konuş öyle her zamanki gibi ve gülünç duruma düşsün hep
Soran1 yılEn son da yaptığı hoş değildi yüz alınca havalanması falan en iyisi diyeyim ne konuştuğumuzu bile hatırlamıyorum adını bile unuttum djdkdk
Soran1 yılPardon adın neydi unuttum falan diyeyim ddjkd
- 1 yıl
15 dk konuş ismini sor fitil olur 😀
Soran1 yılAynen konuşayım sanki umursamıyor gibi sonra diyeyim adın neydi unuttum
- 1 yıl
Aferin evlat kapıcan bu işi sen 😊👍
Soran1 yılYine de kıyamıyorum ya en iyisi dinleyeyim bakalım ne diyor duruma göre umursamam sence
Soran1 yılBelki açıklaması vardır duruma göre bakayım belki yeni bir iliskiydi yüz vermedim diye yapmıştır yine de dinleyeyim sence
- 1 yıl
Kıyamıyosun pes valla sevgilisini boynozlayan adama kıyamıyorsan sende var birşeyler
Soran1 yılYa bilmiyorum en başta yoktu galiba ben yüz vermedim hiç konuşmaya çalışınca tuhaf davrandım dedim belki benden umudu kesince bunu bulmuştur
- 1 yıl
Hep hak verme gayesi hoşlanma belirtisidir aklını duyguların gölgelerse mahfolursun
Soran1 yılAklım farkında kıza yapan bana da yapar ve de güvenilmez yani + Olgunlaşamamis bunlar da var sadece bazen anın buyusune kapılmak istiyorsun yoksa gerçekler ortada
Soran1 yılMesela sürekli düşünür insan acaba başka benden bağımsız bir ortamda hangi kıza bakacak. falan
- 1 yıl
Kıyma makinesine elini kaptır bakalım ne olur
Soran1 yılÇok kötü bir şey ya kızın yerinde olmak istemezdim
- 1 yıl
Hemcinsine de kendine de bunu yapma
Soran1 yılBen bak mesela öğrendiğim günden beri uzak duruyorum kendisi gelir gelmez beni izledi göz göze gelmeye çalıştı kafamı kaldirmadim alalen aldatıyor bence
Soran1 yılBen kafamı kaldirsam baksam göz göze gelsem saçma bir an olucak falan flortlesmeye başlayacaktik tekrar
- 1 yıl
Coşkun atağa geçmiş gol pozisyonunu kaçırmış dikkat et sonun böyle olmasın 😄
- 1 yıl
Kazayı atlatmışsın 😄
Soran1 yılAynen en iyisi uzak durmak
- 1 yıl
Bir zamanlar utangaç ama namussuz bi genç vardı hatırladın mı diye sor eğer yok derse aynaya hiç bakmıyon mu kendinini nasıl unuttun m l o ç de 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Karaktersiz olduğu için? 🙄
00 Yorumla
1 yılSıkılmıstır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYatmak içindir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!