Sevgilisi olan bir kız neden başkası ile ilgilenir?

Yani şöyle diyelim bir kızla bir erkek (adı A olsun) düşünün geçen sene sevgililerdi sonra kızın ogretmeni kamerada görmüş kızın ailesine bildirmiş və bir süre uzak durmuşlar okulda ama kızın telefonu yok diye ders çıkışı konusmuyorlarmis, ders çıkışı gorusmuyorlar sadece okul içi çok yakın durmadan temas etmeden sevgililer. Bu kız geçen sene sonu Bizim siniftaki bir çocuktan hoşlanmış ve söylemiş ne ara bilmiyorum sonra bu çocuk reddetmiş ardınca okulun bitməsinə 2-3 ay kala sevgilisinin arkadaşından hoşlanmış yani ortak qrup gibi düşünün bu, kız arkadaşı , eski sevgilisi, Sevgilinin arkadaşı onun kız kuzeni falan. Cocuk buna yürümüş (adı C olsun) arkadan atkadascasina sarilmis bu da heyecenlanmis elleri falan titremis yani kısaca hoşlanmış. Ama okul açıldı C den hoşlanmıyor ve A ile barismis yenidən manitalar. Ama bundan iki gün önce çocuk sevgilin yok sevdiyim var diyor iki gün sonra bununla yenidən barisiyor sorduğumda ayrılmıştık ama yeniden barıştık bu süre icerisinde benimlede iyi geçiniyor bir şeyleri açmaya yardım ediyor gücün yetmedi için beni koruyor ve sevgilisi var mı diye sorduğumda guya bilmiyormusun, yakında oyreneceksin diye imalar ediyor. Ama bu kiz hiç ayrilmadik 1 senedir ilişkimiz var diyor. Amma geçen sene dediyində ise eskiden A ile sevgiliydik ama hocam gördüğü icin ayırdı C den hoşlanıyorum diyordu. Bu sene sorduğumda C ni sevmiyorum A ile hiç ayrılmadık küsmedik diyor. Kizda Erkekde ayrı ayrı şeyler söylüyor Neden? Hangisi doğru sizce?

Güncellemeler
1 yıl
Sizce COCUK BENİMİ SEVİYOR O KİZİMİ GERCİLER SEVGİLİLER AMA ARKADASLARİM SENDEN HOSLANİYOR ONLAR SENİ KİSKANDİRMAK İCİN OYLE YAPİYOR DEDİLER COCUK SUREKLİ SANA BAKİYOR DEDİLER?
Sevgilisi olan bir kız neden başkası ile ilgilenir?