Karadenizli sevgilim var çok maço ve pek umursamıyor gibi. Pek bir fedakarlığını da göremiyorum. İş yerimde bir arkadaşım var benden hoşlanıyor belli ve devamlı bana yardım etme koruma çabalarında. Yolunu uzatıyor ya da kendini zor durumda bırakıyor ama bana kıyamıyor gibi. Hep bir fedakarlık çabasında ve bunu bişey beklemeden yapıyor sevgilim olduğunu biliyor hiç açılmadı da bana. Sizce kürtler daha mı Mert ve fedakar? Çünkü benzer örnekler çok gördüm. Sanki daha cefakarlar değil mi?
Cevabın nedir?
Kaeadenizli kardeslerimiz dediğin gibi asabidir biraz mertlik konusuna gelince adamın dibidir ama. Kürt kardeşlerimize zaten laf yok sevdimi dibine kadar sever bir kere tutuldumu sana ondan sonra hiç korkma kilometreler olsa aranda zarar getirmez sana durustur kandırma kullanma olmaz adam olanında ben ne kurdum ne karadenizli ama çok arkadaşım oldu çevrede laz kürt hepsine selam olsun bburdan :) umursamiyosun diye düşünüyorsanız iliskinizin gidişatını ona ne yapmış olabilirsin diye ona gore karar ver canım bir sevglini seviyorsan eğer bir anlık yanilgiyla ayrılıp kürt kardeşime gelip sonra bırakıp sevgiline donceksen yapma kurt kardeşimi harcama drim.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benim Karadenizli hoslandigim bir çocuk olmuştu kesinlikle hepsi hakkında böyle düşünmem ama karaktersiz bir çocuktu şu an kürt bir sevgilim var 1 yıldır birlikteyiz ama onlarda katlanmak zor ben trakyaliyim rahat bir insanim Kürtlerin kiskancliklari kısıtlamaları çok fazla
52 Yorumla
Soran+1 yılEvet kültür farkı
Kisiligine bak ırkına degil. Kürdüm ama o arkadaşın sevgilin oldugunu bildigi halde o niyetle yaklaşyosa yakıştıramadm her ikisinden de uzak dur.. ırkçılar gelir simdi hepsinin a. k simdiden.
82 Yorumla
Soran+1 yılYok açılmadı zaten aramızda bişey olamaz ona karşı hiç öyle bişey hissetmedim ama hep koruma gayreti ve fedakarlığı takdire şayan geldi bana
iki tarafında kusurları var ve güzel yanları var. bunun yanında söylediklerinde banada doğru geliyor
24 Yorumla
Soran+1 yılBeni doğru anladığın için teşekkürler. Çoğunluk yanlış anlamış. Irkçılığı asla sevmem çok aptalca
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
107Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. oranın erkeği mi buranın erkeği mi? oranın kızı mı buranın kızı mı? doğru dürüst insan olmadıktan sonra nerenin nesi olduğu ne farkeder? haaa o memleket senin bu memleket benim diye ayrım yapmaksa dert. buyrun bölünün parçalanın. atışın takışın. dünyanın neresinden olursa olsun görüntüsü dışında insan denecek bir özelliği olmadıktan sonra...
32 Yorumla
Soran+1 yılBen ırkçılık yapsınlar diye söylemedim ırkçılar geldi. Ama her topluluğun iyi ve kötü özellikleri var
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu paylaşımda ki yorumları okuyorum da kürtlere karşı ne kadar ön yargılı insanlar var her kürdü aynı kefeye koyan insanlar var gerçekten çok yanlış kurtuluş savaşında çanakkalede sakarya da beraber savaştığınız bir millete neden bu kadar haksizlik yapıyorsunuz Türkiye cumhuriyeti kurulduğunda 41 milletten olusumu ile kurulmuş ırkçılık yapılması çok saçma hele ki yıl olmuş 2015 halen ırk kavramı üzerinde duran insanlar var
31 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum +1
Karadenizliyim, ama bu muhabbetin kürt mü karadenizli mi olarak kıyaslanması bence yanlış, karadenizden de çürük çıkar kürt kesimden de, iki tarafta insan sonuçta, herkes eşit!!
51 Yorumla
Soran+1 yılAynen bencede. Zaten sorum çarptırıldı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence hangi millet olduğu önemli değil, tamamen karakterle alakalı. İnsanlar kürtleri eleştirirken kendi milletlerinden olan pislikleri farketmiyolar. Ben ırkçı değilim bu yüzden dediğim gibi karakter daha önemli geliyor bana. Yani Kürtler fedakar desem yalan olur çünkü hepsi o kadar iyi kalpli değil ama aynı şekilde Karadenizlilerinde tamamı çok iyi değil (%90 iyi olsa da %10 luk kısım var.. )
30 Yorumlayetişme tarzı olarak örf adetlere bağlılık olarak kesinlikle kürt erkekleri derim. adam gibi sahiplenirler adam gibi severler. delikanlıdırlar. ünivde ev arkadaşlarımın ikisi kürttü bana çok şey kattılar hayran kaldım resmen onlara. kız arkadaşları için canlarını verirlerdi. inanılmaz terbiyeli inanılmaz ahlaklılardı.. tabi karakter de ayrı bişey, ırka vs bakmaz insan olan her yerde insandır elbette ama laz erkekleriyle kürt erkekleri genel manada kıyaslanamaz bile bence bir yalovalı olarak..
54 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın her topluluğun iyi kötü tarafları var. Irkçılık için söylemedim zaten ben de kayseriliyim. Irkçılık çok aptalca
- +1 yıl
Ne alaka cok mu laz erkegi tanıyorsun? Ayrıca soruyu soran kişi Karadenizli erkek demiş. karadenizlilerin de yüzde sekseni türktür. onun dışında hemşinli, gürcü, laz, Rum vardır Karadeniz'de. rize pazardan artvin hopaya kadardır lazlar. bilip bilmeden ayrımcılık yapma yok Kürt erkekleri laz erkeklerinden iyimiş falan
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaredeniz erkeği ile k. rt erkeklerini kıyaslaman yanlış.
Çünkü bir tarafta 30 küsür tane isyan çıkarmış, kendini acındırmış, kaçak elektirik kullanmış , pis işler ile uğraşan diğer tarafta bunların neredeyse hiç biri görünmeyen bir toplum var.
Allah yazdıysa bozsun.618 Yorumla- +1 yıl
Kürt'ü k. rt diye Yazmak neyin Kafası? 😄
- +1 yıl
Helal olsun dostum
Cevap sahibi+1 yılK. ür'de ü harfi yok. Yasakladık. O nedenle k. rt.
Cevap sahibi+1 yılK. rt !!
Soran+1 yılIrkçılık asla yapmam herkes bir değil
Cevap sahibi+1 yılK. rt'lerden daha pişkin ırkçı mı var yer yüzünde?
- +1 yıl
Yav he he sen dedin diye öyle oldu zaten 😄
Cevap sahibi+1 yılHahaha sen de mi k. rtsün @Helininkankası?
- +1 yıl
k. rt yazdigin insanlar senin o snn dedelern malazgrt 1071 sawasnda anadoluya girerkn o ismini bile yazmaya tahammul edemedgn irkn dedeleri biza sa karsi 20 bin suwari ile sawasta sirf din kardesi olduklari icn size yardm etti canakkalede size yardm etti simdide dilerini kimliklerini istedikleri icin helal olsn size
- +1 yıl
Evet Öyleyim ve Hakkımda ne düşündüğün zerre umrumda değil amcacım.
- +1 yıl
Biraz tarih oku ama objektf tarihi oku kardesm
Cevap sahibi+1 yılK. RTLER Malazgirtte yardım falan etmemişlerdir, bu sizin gibilerinin uydurmasıdır. Yardım etseler bile dahi yine kanlarının gereğini yapıp Bizans'a hainlik yapmış olurlar. K. rtler sürekli hainlik yaptılar. Osmanlı da düşman saflarına katıldılar. Kurtuluş Savaşında isyan çıkardılar. Cumhuriyette isyan çıkardılar. 30 küsür tane isyan çıkarmışlardır. Lazlar ile kıyaslanabilir mi K. rtler? Hala çalıyorlar en bariz örneği kaçak elektirik. Karadenizde kaçak elektirik kullalnan mı var? Kıyaslanmaz bir soru bu. @eserjardon
Cevap sahibi+1 yıl@nicole_xx Karadeniz diyince Lazlar geliyor akla ondan başka bir niyetim yoktu.
Cevap sahibi+1 yıl@nicole_xx sıkıntı yok.
- +1 yıl
Tarih bilgine sicaym sn o halki asimile edersen yok sayarsan sadece 90 larda 17 bin faili mechul cinayet islendi kacak elektrk diyosun halkn maddi durumu belli gel bu halki gor acilarini tank ol son gunlerde goruntusu var 12 yasnda bir cock vuruldu hangi sawas gercegi cocklarn olmesini mesru gosterir
Cevap sahibi+1 yılDevletine molotof kokteyli atan her p. iç gebersin iyi olmuş. Bir doğumda on tane p. iç meydana getiriyorsunuz beter olun.
Tarih bilgisiymiş ulan a. k sanki onlarca devlet kurmuşsunuz da biz yıkmışız. Hainlik yapmaktan başka bir b*k bildiğiniz yok. 4 tane devlet için kalmış eziksiniz * . Beter olun. @eserjardon Her kavimin içinde sevilmeyen bir topluluksunuz. Neden Lazlara, Çerkezlere, Romanlara bir şey denilmiyorda size söyleniyor, bir dönün de kendinizi bir sorgulayın.
sevgilin olduğunu bilip sana yavşayan bir kürt daha itici ne olabilir ki ahahah
1116 Yorumla- +1 yıl
Erkek ol yawsatma
- +1 yıl
Ana dilim kürtce olduqu icin pekte onmli deqil tirki zimane kurdi :) kız sylese sanki gidip ne yapacak elli tane bicak yer oturursun ewine sanki intikamani alacak asiretin war arkanda
- +1 yıl
Ölümden korkum yok o konuda rahat ol. kürtçe diye bir dil yok bir sürü ne olduğu belirsiz dili birleştirerek oluşturmuşsunuz. kürtleri neden sevmediğimi bir daha kanıtladın doğru düzgün bir yanıt veremezken hemen kendini aşirete kürtçeye bağladın bu senin evrilmemiş bir hayvan olduğunun 1. kanıtı diğer kanıtları da diğer cevaplarda vereceksin eminim buna.
Soran+1 yılOrtada namusla alakalı bişey yok. Ben ona yüz vermiyorum o da açılmıyo bu kadar. Küfür mü edeyim durduk yere kızayım mı? :))
- +1 yıl
Yinede sana samimi davranıyor bunu benim çevremdeki insanlar yapmaz bize göre değil bu. İstediğini seçebilirsin ama birisiyle devam ederken başkasıyla her an alevlenecek bir sohbet kuramazsın ki bu kişiye de dikkat etmelisin lakin şu altta yorum yazan insan gibi çıkabilir hem kendisi hem ''aşireti '' ahaha
- +1 yıl
@tadellaa sen gerçek kürtceyi konuştuğunmu sanıyon? Daha dil nedir haberiniz yok bişeyden. dilin ve alfabenin arasındaki farkıda farkedemicek kadar cahil bir arkadaşsın belli oldu. Bak osmanlıcadaki dil, arap alfabesinin türkçeye uygun haliydi diye neden denir biliyomusun? Çünkü bizim türkçemiz 8 bin yıldan fazladır var farklı alfabeler yerleştirilerek üstüne farklı alfabeler getirilerek bu zamanımıza kadar gelmiştir. Dil dediğin şey türkçe dediğin şey konuşulan kelimeler cümleler seslenişlerdir harf veya alfabe ise o konuşmaların o alfabeye göre düzenlenmesidir ve hiçbir dil bu zamana kadar alfabesi değişmeden kalmamıştır sizinkiside dahil bizimkiside dahil dili geçtim farklı toplumlar bir arada yaşadığı için her ırkın diline o toplumlardan farklı kelimeler yerleşir ve bu sayedede özünü kaybeder.
Soran+1 yılArkadaşlar susun çok çirkin bir sataşma ve hepsi saçmalık. Irkçılık kadar aptalca bişey olamaz. Her topluluğun iyi kötü özellikleri var
- +1 yıl
Tamam hehe. Bak kardesm zihniyetimiz belliki uyusmuyor olabilir burada sabaha kadar tartssak sen bana ben sana illaki bir mana buluruz. Kusursuz diye bisey kalmadı cünkü. Ama senin gibiler istedigi kadar olsun istedigi kadarda cıkıp kürtleri sevmesinler ben yinede vatanıma zerre kadar düşmanlık beslemem. Vatan sagolsun ne olursa olsun hadi iyi geceler.
Arkadaşım insanların milleti, dili, dini, ırkı hiçbir öneme sahip değildir. Sen onların ırkıyla veya kimliğiyle ilişki yaşamıyorsun, onlara aşık olmuyorsun. Adamın kendisine aşık oluyorsun. Kürt mü Karadenizli mi diye sorman çok anlamsız. Sen hangisini beğeniyorsan hangisinin özellikleri daha iyi diyorsan onu seç
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer karadenizliyi bir kefeye koyma bence. Bende karadenizliyim ama içimizden yamuk tipler illaki çıkacaktır.
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yıl:) Kürdüm mertlik konusunda aile terbiyesi ve örf adet konusunda biz bir tık öndeyiz gibi geliyor bana :) hürmetlerimle bacım :)
90 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. kurtleri hic sevmiyorum.. karadenizli nispeten iyi.
203 Yorumla- +1 yıl
sitio masturba sabio aquí
- +1 yıl
Benimle tanışmadığındandır...
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılInsan ayrımı yapılmamalı. Bir insan Kürt diye kötü olcak diye bir kâide yok Karadenizli olaraktan Söylüyorum iki kişi arasından seçim yapacaksan ikisinide Seçme benden sana tavsiye :)
30 Yorumla
+1 yılSorduğun o soru o kadar mantıksızlık ve ayrım kokuyor ki diyecek bir şey bulamıyorum. İnsan insandır, "Ay Karadeniz erkeği fedakarlıktan geberiyor onla evleneceğim" ya da "Benim Kürt erkekleriyle işim olmaz" gibi söylemler insanı yanıltır, ırkçılığa kadar gider bu iş. Lütfen biraz akıl terazini kullanın, insanlık ırka bakmaz, insan her yerde insandır. Afrika çölünde de adamdır, tropikal yağmur ormanında da. Gözünüzü seveyim vazgeçin şu çağlar öncesi zihniyetten.
30 Yorumlakürt veya laz diye ayırmamak. Her insanın ayrı özellikleri vardır, her insanın ailesinin verdiği terbiye farklıdır. Mesela ben bir karadenizliyim babam eski bir kabadayı ama ben değilim amcalarım adam öldürmekten içeri girip çıkıyo ama ben uzak duruyorum. Yani direk aileyede bağlamamak gerekir. Benim çok kürt arkadaşlarımda oldu içlerinde iyiside vardı kötüsüde.
31 Yorumla
Soran+1 yılZaten hepsi iyi ya da kötü denebilir mi? Irkçılık çok aptalca. Benimki basit bir tespit ama genellenemez
Karadeniz uşaklarını sevemedim.. lakin bu ayrımcılık için önyargı oluşturmamalı.
101 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın tabi ayrımcılık için yazmadım
Karadeniz erkeğiyim.
Cevabım karadeniz erkeği.
Onlara yüz vermezsen falan bıcaklarlar senı dikkat et1311 Yorumla- +1 yıl
Belli cok bicak yemissin
- +1 yıl
@eserjardon askerliğimi doğuda yaptım oradan biliyorum bro
- +1 yıl
Iii bilmiyosun demekki
- +1 yıl
Eser senin bir boktan haberin yok sen bir sus ak
- +1 yıl
askerliğini doğuda yaptın diye çözdün yani bütün kürt milletini ben 5 yıl görev yaptım doğuda neredeyse hepsi 10 numara insanlar yeterki adam gibi konuşun salakça konuşursanız tavırları sert
5 parmağın 5ide bir olmadığı gibi her ırktan kötü insanlar vardır ama genelleme yapmayın inanınki öbür dünyada bunun hesabını veremezsiniz düşünsene bütün kürt ırkına adam kötü diyor ya olabilirmi böyle birşey. - +1 yıl
Sanki kndn burada yasiyorsunda biliyorsun
- +1 yıl
Tatlı su balıkları sizi.. Kız belliki ortalığı karıştırıyo.. Hemen atlayın.
Soran+1 yılBenim amacım sadece basit bir tespit ve sohbet. Asla ırkçı değilim her toplulukta iyi ve kötü özellikler var
- +1 yıl
Diyarbakıra gittim gavur memleketi halt etmiş
Koca koca adamlar okul taşlıyor
Trabzon samsun giresun rizeyi komple gezdim vatanımı tarihimi kendi kültürümü gördüm en başta insanları samimi sıcakkanlı - +1 yıl
@creatiive cok haklisin 👍👍
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Kız olsam özellikle doğu karadenizlinin semtine bile uğramazdım.. İstisnalar hariç menfaatçi, kaba, saygısız... İşim dolaysıyla çok fazla rize, giresun ve trabzonlu tanıyorum. Abartmıyorum. Gerçek bu.
40 Yorumla
+1 yıl. Fondoten Dolu Yüzün altındaki siyah fesatlardan çoık çektiğimizden merhamet kalmayabiliyor fedakarlık karşındaki insana göre değişebilecek bir eylem uzatmıyayım azizim velhasıul kelâm
karadeniz erkeği iyidir iyiyiz34 Yorumla- +1 yıl
ne anlatmak istediğimi anlamamış sığ bir beyin ve vermiş olduğu değersiz bir eksi..
Gerçekten şu anda sana acımak isterdim ama onu bile haketmeyecek kadar ahmak bir adamsın.. Topuklarımı kıçıma vura vura kaçıyorum buradan azizim :)
Soran+1 yılKaç kadın tanıdınız ki bu kanıya varacak?
- +1 yıl
erkekliğin yeri burası değil azizim sanal klavye ergenleri gibi muhabbet edeceksek ben yokum..
Ayrıca soru soran arkadaş : Bilmiyorum bir çok kadın tanıdım fazlasıyla tanıdım genel olarak hep böyle değil tabi ben kendimden örnek vererek yola çıktım.. Ama karadenizli erkeklerin fedakar olduğunu söylemek yanılgı oluşturur.. Karadeniz uşaği sevduguni sahiplenur :) - +1 yıl
fedakar olmadıgını söylemek olacaktı sürc-i lisan eğledik affola :)
Türk kızları emek yiyici oldugundan eski fedakarlıgını bulamazsıız hanfendilerşimdi bizim erkekler bizim kızların haysiyetsizliği yüzünden onlra verdikleri emeğin harcandığını gördüklerinden fedakarlıkları çok kalmadı yoksa Türk ne demek fedakar yardımsever demek. Türk demek, bilmediği yolu bile tarif eden demek.. Türk demek yigit demektir.. böyleydi mahvettiniz...
311 Yorumla
Soran+1 yılBütün türk kızları mı böyle? :))
Soran+1 yılSen nesin uzaylı mı? :))) türk kızlarını sevmşyomuş? ya da dur rus musun? :D
- +1 yıl
kızlar işi gücü yok koca parası yemek için yetiştiriliyorlar evde oturup sabah akşam kürt dizilerine bakıp ordaki kürtler ne kadar mert diye söyleniyorlar, işe vs gitse bile bir kekonun onu etkilemek için yaptığı cefakarlık vslere bakıp kürtler Türklerden daha mert daha erkek gibi yorumluyor işte örnek Türk kızlarını severim ama böyleleri Türk kızlarına olan güvenimi mahvediyor
- +1 yıl
Ben saf kan Türküm güzelim.. saf kan diyorum bunu da yanlış anlarsın sizin gibi emperyalistler tarafından ele geçirilmediğim için saf kan Türküm o nedenle böyle konuşuyorum anlayabilen anlardı anlamadınız o kadar espriyle alttan altta durumunuzun vahimiyetini anlattım sizr bir akıllı kız çıkıp bana dogru duzgun cevap vermdi.. siz çok görceniz daha hepiniz aynısınız milleti bunaltınız be
Soran+1 yılKonu birazdan kafatasına gelecek :)))
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ya yok karadenizlimi iyi kürtlermi iyi felan bu sorunun başka yönlere çekileceğini bilemedin mi? Her insan birbirinden farklı yaratılmıştır. O daha iyi bu kötü felan diye genelleme yapmak hatadır bence.
22 Yorumla
+1 yılkaradenizlile çapkın olur öbür şık belli zaten bulaşma ikisine de.
60 YorumlaErkek değil adam olanı seç.
Adamın da Türk'ü Kürd'ü Laz'ı Acem'i yoktur.
Adam her yerde adamdır50 Yorumla
+1 yılKaradeniz erkegine bisey diyemem ama bir kürt olarak fedakar ve canimdan cok sevmistim bir zamanlar.
50 Yorumla
+1 yılya bir kişi yüzünden, koca bir ırkı veya mahaldeki insanı veya ülkeyi yeğleyip kötüleyemezsin... benim laz olan iyi ve kötü arkadaşım da var, mamafih kürtten de var. niye insanları bir kalıba sokan ırkçılığı seçiyorsunuz.
10 Yorumla
+1 yılKürtler değil doğu kültürüyle yetişmiş insan biraz daha farklidir. Sen yinede kalbinin sesini dinle
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKürr dereyi geçene kadar paçayı sıvar sonra indirir ne olduğunu görürsün ama laz neyse odur ben laz degilin ama gerçegi bu neyse odur net yani kürdün tavirlarina aldanma benim kuzenimin evlendigi kisi kurttu cok efendiydi evlendikten sonra kzii dovmeye basladi hergun basimiz belaya girdi uzak dur bence
22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrabzonluysa özellikle :/ hep kendini düşünüyorlar geneli böyle gördüm yaşadım biliyorum.
50 Yorumlabunu tüm karadenizli erkeklere genelleme yapmak yalnızş benimde karadenizli ve mert arkadaşlarım var.
ama ne yalan söyliyim kürtler aşk gönül işlerinde daha ciddi ve mertler kendimden biliyorum.30 Yorumlakım oldugunun onemı yok muhım olan ınsanlık.. sunlar boyle bunlar boyle dıye yargılmaya kalkarsak ben herkeste mılyon tane kusur bulurum... bır tanesı bıle cogunu kahrından oldurur...
10 Yorumla
+1 yılkürtler içinde bulunduğu kültür dolaysıyla daha sıcakkanlı olabiliyor da bunu bölgesel milliyetçiliğe ayırmamak lazım. akpli kürtten hayır gelmez hdpliyse iyi olma ihtimali yüksek
10 Yorumla
+1 yılDin, dil, ırk ayrımı yapan bizden değildir! Yeri geliyor kendi akrabandan bile daha iyi olabiliyor bir yabancı ;)
32 Yorumla- +1 yıl
eksi veren sanırım müslüman da değil.
- +1 yıl
Hiç problem değil istedikleri kadar eksilesinler, gerçeğim neyse onu yazmaya devam ederim.!
+1 yılAllah'a sukur Karadenizliyim. Sordugun soru falso bir kere
51 Yorumla
Soran+1 yılYoo ayrımcılık için sormadım sadece bir tespitti. Herkesin iyi kötü özellikleri var.
İki side bizim milletimizden..
95 Yorumla- +1 yıl
+1 benden
- +1 yıl
Onlar özerklik istiyor
Soran+1 yılBütün kürtler mi özerklik istiyor? Bir çok kürt arkadaşım var senden daha vatansever
+1 yılkaradeniz insanı merttir. sedat peker ve trabzonsporun yöneticileri gidipte şehit ailesine destek verince karadeniz insanını zaten severken bir miktar daha arttı bu sevgim.
21 Yorumla- +1 yıl
O eksiyi verenlerin mermi bir tarafına batırmak geliyor zorlarına gitmiş şehit ailesine yardımları, kansız köpekler
+1 yıldiyelimki vesile oldu ve arkadaş oldunuz ya da ileriye dönük ciddi palnlarınız var peki aileniz ne diyecek buna bu sadece farazi bir konuşmadır dikkate almayınız
00 Yorumla
+1 yılKaradeniz erkeği iyidir ailesi açısından da daha iyi.
30 Yorumla
+1 yılinsan olmanın ırkı var mı canım? insan olmadan sevgili olanların ilişkileri ortada
30 Yorumla
+1 yılYa embesilmisin sen Insanlari bu sekilde nasil ayirabilirsin sanki klonlanmis hepsi ayni moddalar sanki herzaman Su tepwnizde duran bol kivrimli seyi kullanin..
20 YorumlaSevmek , ve değer verme bakımından kürtler bence , ama herşeyi sen bilirsin secim senin , ırkçılığa çeken olmuş , işin zor 😊
20 YorumlaKaradenizli, acik sozludurler genelde. Ama bu sekilde sormak sacma cunku kisilik meselesi bu
40 Yorumlakarşılaştırılamaz bile tabi karadeniz hele trabzon tek geçerim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkiside birbirinden beter bak ben Kürdüm içlerinde İyiside var ama yinede Kürtleri sevmiyorum lszlar Kürtlerden beter anlıywcağın lazlar kürtlerin deniz görmüşü onun için ikisinden uzak dur bacım biri ermeni tohumu biride rum tohumuu
00 YorumlaHer yerin iyisi kötüsü var da bunu ırk olarak ayırman çokta yanlış olmamış mi sence
01 Yorumla
Soran+1 yılIrkçı bir yaklaşımım yok her toplumun iyi ve kötü özellikleri var
+1 yılUlan ırkçı amerika bile bıraktı 21. yüzyılda ırkçılığı :D ne farkeder kurt mu laz mı cerkez mi. insanın içinde olur karakteristlik ozellikleti. mensup olduğu ırkta değil.
10 Yorumla
+1 yılSorudaki amacını pek çözmüş değilim aslında. Kendini gizleyerek soru sormandan da belli bu.
Tabi illa soruna egonu tatmin edtmek amaçlı cevap almak istiyorsan Karadenizli bir erkek olarak cevap vereyim sana;
Karadeniz erkekleri abazan değildir. Muhtemelen sana ondan dolayı yüz vermiyor olabilir. Genelde basit insanlarla ilgilenmeyiz. Umarım cevabımı anlamışsındır.29 Yorumla- +1 yıl
sen verici olduktan sonra?
Soran+1 yılBasit senin sükalendir hatta soyadındır :D
- +1 yıl
Valla sülalemdeki herkes emin ol mükemmel ve seçkin insanlar ;-) sen rahat ol.
Senin gibi, Kürt mü daha iyidir, Karadenizli mi daha iyidir gibi seçim yapacak kadar erkeklerle çıkan kızlarımız da yoktur.
Senin bayağı geniş olduğunu gözlemliyorum bu yönünle ;-)) Sen kürdü, karadenizliyi bırak, araplara falanda bir yanaş :D - +1 yıl
@creatiive siz böyle mağaradan çıkar gibi her şeye karıştığınız için dışlanıyorsunuz. Bunu hâla anlamadınız mı? sizinle hayvan vb şekilde küfür ederek anlaşılabiliyor. Kendi içinizde de bu şekildesiniz çünki. Bu nedenle normal insanlardan ayrılıyorsunuz.
Sizden korkan sizin gibi olsun koçum. Biz güneydoğuya geliyoruz, ancak genelleme yapmak istemiyorum kesinlikle çünki her kürt senin gibi değil, senin gibileri maalesef samsundan öte geçemiyor ;) bu arada ben sana kemik atmadım ama sana ne oldu anlamadım - +1 yıl
Kim hangi dilden anlıyorsa o dilden konuşurum anladınmı KOÇUM. şimdi gelmiş efendiyim ayakları yapan soytarılar gibi ali kıran başkesenlik yapma sanaldayızya anasını satiyim koçunda olduk demek soytarıya bak.
Bu arada vatanın her karışı benim, bizim, her nekadar senin gibi cahillerde olsa yapıcak bisey yok arada katlanıcaz artık buradaki konusmaya daha fazla cevap vermicem harbiden değmezsin bunuda yazmayacaktımda soytarılığına tahammül edemedim tanımadığın insanlarla adam gibi konus bir yorum yazarken adam gibi yaz objektif ol yoksa oyle herkes hayvan deyip gecmez dısarıda onca manyak var bk yoluma gidersin. - +1 yıl
@creatiive işte bende tam onu söylemek istiyorum. Artık o kadar çok fazlasınız ki, sizlerden rahatsız oluyoruz.
Bu ülkenin görüntüsünü de kalitesini de bozdunuz. Emin olabilirsin ki, senden daha mert ve efendiyim. Ticaretle uğraşan bir insan olduğum için, sen ve senin gibileri gün içerisinde onlarca kez görüyorum.
Siz, yeri gelince kuzu, yeri gelince ise aslan kesilirsiniz. Maalesef bizler, sizlerle yaşamaya alışamadık.
Alışamayacağız da.
Eğer, siz hainlik yaparak, nankörlük yaparak bu ülke topraklarında hakkınız olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
Bu ülke toprakları, sizin gibi vergi vermeyen, elektrik vs faturalarını ödeyemeyen ve diğer vatandaşların üzerine yıkan, kendi eşleri ve kızlarına namus oyunu oynayıp, başkalarının eş ve kızlarına sarkıntılık yapanlara bırakılmayacak.
Sizler, lanetlenmiş bir ırk olarak bu şekilde yaşamaya devam edeceksiniz. Eğer bu ırkçılıksa, ırkçılık olsun.
Haklısın yazmama kararınla, çünki seni adam yerine koyup cevap veren benim. Unutmuşum
Soran+1 yılIrkçılığı peygamberimiz bile lanetlemiş hangi akla hizmet bu kadar alçalıyorsunuz?
+1 yıl-Karadeniz Erkeği: İtinayla tüm kürtlerin alnı karışlanır.
52 Yorumla- +1 yıl
Yeter ki karşımızda yüreği olan bir yiğit olsun. Neyse ki siz bu konuda şanslısınız hadi yine iyisin.
+1 yılBende kurdum ama sunu irk olarak ayirmasaydin keske her insan farkli ozellikler tasiyo olabilir.
50 Yorumla
+1 yılkürt ve erkek? :) erkkeliği kürtlükle aynı yerde kulllanmayın.
10 YorumlaKökenin neyse ona göre hareket et, atalarina aykiri olma
22 Yorumla
Soran+1 yılIrkçılığı hiç sevmem
Ablacım sevgilin varken ikileme düşüyorsan önce insan olmayı öğren bence ;₺
53 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ne yapmışım?
Soran+1 yılSevgilim var ama kocam yok. Ayrıca kimseye yüz vermiyorum sevgilim olduğunu da söylüyorum. Sevgilim dediğim adam adam olmazsa da terkederim sonucu bu olur
+1 yılKurt erkegi duygusaldir ozu sozu birdir kadinina sahip cikar.. kadini namusudur.. merttir delikanlidir
60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İnsanların ırklarına göre kıyas edilmeleri midemi bulandırıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLazı Kürtü mü var. İyi insan kötü insan vardır insanların etnik kökenlerini ön plana çıkarman çok anlamsız. Ön yargılı olmayın hiç kimseye
12 Yorumla
Soran+1 yılBen ırkçılık için söylemedim ki. Zaten iç anadoluluyum
Cevap sahibi+1 yılburada etnik kökenlerini belirtmene gerek yoktu, bunu belirtmen ön yargılı olduğunu gösteriyor, ayrımcı yorum yapanlardan ya da verilen oylardan insanlar üzerinde ki etkisini de görebilirsin soru tarzının
Yorumları görüyorumda Türkiye bunlar yüzünden bu halde
50 Yorumla
+1 yılSoruyu soran arkadaş insanları birbirine düşürmekten zevk mi alıyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim soruş amacım belli ırkçılığı asla sevmem. Aptallık resmen.
- +1 yıl
İnsanları birbirine düşürmek değil madem amacın bahsi geçen arkadaşların ırklarını itinayla belirtmendeki gayen ne o zaman iki çocuk var biri böyle biri şöyle demen yeterli ırklarını belirtmene gerek yok
Kesinlikle karadenizlii
112 Yorumla
Soran+1 yılNedenleri ne?
- +1 yıl
Nedeni irkcidr
Fedakarlığın fazlası menfaattir, göz boyamaktır. Karakteri umarım ayırt edebilirsin :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Türk kürt laz ve çerkez ayrımcılık yaparsak KAYBEDECEĞİZ !!
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme yapmam ama senin hikayende kürt arkada s daha iyi.
Karadenizli olan sana sahip olduğunu sandıgından takmıyor gibi.00 Yorumla bence insan ırkının insan kişiliği üzerinde etkisi yoktur fakat etkiyi oluştumak isyeteyen için müstesna olabilir.
00 Yorumla- Devamını Gör (102)
Devamını Gör(147)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem