Ben giresunluyum. Karadeniz erkekleri geneli içkici , karı kız peşinde... Sadık değiller... Dogulu erkekler daha evcil... Ve efendiler...
Benim tercihim doğulu erkekler👈
Benim tercihim doğulu erkekler👈
Evet haklisin karilarina kizlarina ikinci sinif insan muamelesi yapan kadinin soz hakki taninmadigi dogu bolgesinde masalalh erkekler cok evcimen🤣🤣🤣 kendi kokenini asagilayanini da ilk goruyorum ilginc dogrusu o kadar cok karadenizli arkadasim var ki bir tane ickici ve kari kiz pesinde olanina rastlamadim garipmis yani
Yobaz mısın hangi devirde yaşıyorsun cidden. Doğuyu Arabistan sanıyorsun heralde 😂garipp
Insanları yaşadıkları yere göre niye değerlendiriyorsunuz? Ve her toplumun içinde iyisi de var kötüsü de nasıl böyle kesin bir yargıya vardın çok merak ediyorum.
Tanidigim butun karadenizliler acaip pislik insanlar insani degerleri sifira yakin. İstisnalar var elbet ama cogunluk berbat halde. Dogulular ise genelde iyi insanlar, kaba ve gorgusuz bile olsalar iyi niyetliler elbette onlarda da istisnalar var.
😂 sen doğu derken asyadan falan mı bahsediyorsun? benim bildiğim bütün doğulular istisnasız abaza baskıcı ve ana kuzusu
Cevap
18Cevap
Karadeniz erkekleri tembel oluyor, yediden yetmişe böyle. Doğulular da ailelerin sözünden çıkmıyorlar, tembellikten bile vahim bir durum
her bölgenin iyişide var kötusude sansına yasadıgı ile göre insanı ayırma hata edersin
sanırım karadenizli sevgililerin fazla moralini bozmuş
Birde adana erkeklerine bak 😉 akdeniz erkeklerine bak
Ben kendim doguluyunm ırkın'ne önemi var ki önemli olan adamlık
Doğulu erkeklee candır ama bazilarinda %50 felan aldatmaga yöneliktir iyi secilmeli o yüzden
Bence dogunun kızı karadenizin erkegi makbuldur her zaman
Hepsi öyle olması imkansız her yerde aynı tip insanlar mümkün ayrımcılıga hayır
Muhafazakar erkeklerden nefret ederim
Ne alakası var genelleme yapmayın
Köpek alacak sanki evcil diyor ya
Kesinlikle doğulu erkekler 👍
karadeniz erkeği en kötüsü sanırım
Şimdi ben sevinmelimiyim?
Ege bölgesini de es gecme 😃
Her turlu o. pulugu yap sadik efendi erkek ara
Hayirdir bizemi yuruyon
Akdeniz erkeği