Bizede nerde yalancı çapkın insan var o denk gelir 😏

Bizede nerde yalancı çapkın insan var o denk gelir 😏

Hahaha bence hep öyle de denk gelmiyordur da ilgi alanına giren, sevdiğin tarzdaki erkeklerin karakteri öyle çıkıyordur 😄 ne demiş ünlü düşünür Recep İvedik? "İç güzelliğin iyidir ama gel gelelim ruhlar aleminde de yaşamıyoruz" misali 😅😅 Sevmek de sevilmek de kolay aslında ama önemli olan sevdiğin tarafından sevilmek. Buna da denk gelecek kadar şanslı olmuyor herkes maalesef.
Sevmek sevilmek hiçte kolay değil
Ayrı ayrı zor değil. Hele bir kadın için sevilmek hiç zor değil. Ama burada devreye giren detay nasıl sevdiği, niyetinin ne olduğu ve tekrar söylüyorum senin de sevdiğin birinin güzel sevmiş olması. Feridun abimizin dediği gibi: sevdiğim başka sevenim başka. Hep buradan kaybediyoruz zaten
Sevenimde yok sevdiğimde yok
Yakıyorum o zaman bir tane sana 🚬 (normalde içmiyorum)
Sağol çok naziksin 🥲
Uzaktan elimden başka bir şey gelmedi. Ha oturup sabaha kadar konuşalım hiç sorun değil ama sanki senin içindeki umut da ölmüş gibi. Onu yeşertecek bir kıvılcımın patlamasın ihtiyacın var sadece 🥹🥳
Yaa düşünmen yeterli çok teşekkür ederim
Ah rica ederim, ben de teşekkür ediyorum. Şu kadarlık konuşmada bile anladım ki sen gerçekten iyi birisin ve güzel bir kalbin var. Dilerim ki çok güzel sevilirsin ve o güzel kalbinin ekmeğini yersin. Çok içten diledim bunu inan 🙏🏻🌸
Ya zaten ağlayasım var🥹🙏🏻
Hayır hayır lütfen amaa ben ağlamayı tebessüme çevirmeye çalışıyordum. Beceremedim galiba 🥹
🥹🥹 çoookkk teşekkür ediyorumm
Acayip empati kurdurdun kendine ya senin üzüntünü ben de yaşadım burada hahah bir de bunun için ayrıca üzülme ama bak 😅
Ya ben üzgün değilim saçmalama fazla iyi birisin sen 🥹🥹
Nasıl bu kadar kolay çözdün ya ama ben onu iyilik değil saflık olarak görüyordum 🥹 Sen ağlayasım var diyince ben de üzüldüm 🫠
Ooo KS de beğenmiş cevabımı shdkdhk
Demek ki istek dereceniz yeterli değil ya da bu sadece sözde kalıyor.
Duymak istediğiniz şeyleri söyleyenleri evet bu sefer oldu diyip hayatınıza kabul ettiğiniz sürece bu kısır döngü sürüp gidecek hiç kuşkunuz olmasın.
Efendi adamlar sapık, saçma sapan şekilde davranana cesaretli sıfatı yüklenecek.
Gerçek ve doğru her şeye rağmen aynı durduğu yerde saymaya devam ediyor.
Sevilmek kolay, hiçbir şey yapmana gerek yoktur. Şu ana kadar ne yaptıysan, nasıl yaşıyorsan aynen devam edebilirsin. Ama sevmek, sevmek zor zanaat. Yeşermesi için emek vermeni ister, zaman yaratmanı bekler. Çokça özveri gerektirir.
İyi insana denk gelerek. Aşk da bir piyango, öte yandan şu yorumlarda ruhuna dokunan incitmeden seven doğru eş diye 🖤 şöyle kalp bırakanlar en acımasız olanlar çıkıyor ikili ilişki içinde gördük. Demek ki yorumlara da aldanmamak lazım hiçbir zaman..
Tanışıyormusunuz ki o kişiyle
Evet
Tamamdır teşekkür ederim uyardığınız ve fikrinizi belirttiğiniz için
Benimleyken de bir kıza hep siyah kalp atardı şöyle methiyeler yazardı sonra arkadaşça derdi yersek.. Bir kadın olarak hemcinsimi uyarmak istedim. Aynı şeyleri yaşamanızı istemem.
Öyle birimiymiş yorumlarını görsen ne mantıklı konuşuyordu vay be neyse zaten hiç sohbetimiz yoktu sadece sorularıma geliyordu teşekkürler 🙏🏻
Sakın inanmayın üç yılıma mal oldu. Sırf iyi niyetimden uyarmak istedim. İyi ki bitmiş diyorum, ben de bir zamanlar görünüşe aldandım sonra akıllandım rica ediyorum 🎀🌾
Ayy bu bebişin tatlılığına ne demeli, resmen kalp eritir! 🍼💕 Ama soruna gelirsek, sanki doğru insanlar saklambaç oynuyor bu devirde, değil mi? 😅 Çapkınlar radar gibi doğru kişi falan kalmadı derken hep denk geliyor. Ama üzülme, evren senin sabrını ölçüyor olabilir. Doğru insanı bulmak biraz zaman alır, ama o sabır en güzel ödülü getirir... Sen ne düşünüyorsun, aşk bu zamanda nasıl bulunur? 💫
Cevap
33Cevap
beni de hiç seven olmadı alıştık zaten
Doğru ve güzel sevgi onu incitmeden ruhuna dokunan kalbin masumiyetiyle sarılan duygulardır.. ne mutlu ki hayata bakmayı sevdiren çıkarsız hesapsız gülüşüne gözlerine bir ömür sığdıranlara, sevgiden önce sevmeyi bilmeli, bunun değerini bilenlerden olmalı etrafımızdakiler... zaten hayattaki en mutlu insanlar doğru eşe sahip olabilenlerdir. .🖤
Nasip diyorlar da kadere de nasibe de inanmıyorum. Şans tamamen. Bulan şanslıdır.
Sana benim. gibi biri lazım, 32 yaşındayım hiç sevgilim olmadı hiç kızlarla. konusmadim ama bizim gibi erkekleride siz begenmiyorsunuz
Bazıları yalancı çapkın olmasa da o muameleyi görebiliyor o yüzden iyi tanıyıp karar vermek lazım havadaki buluttan nem kapmamak lazım 🙄
yakın zamanda başka bir KScan'a da dediğim gibi, aslında doğa halinde hereşy normal kolay net ve basit, sadece siz kurallarla oynadınız
Onları hak ediyor olabilirsin. Herkes çevresine göre, herkes kendi kafasına göre olanı çeker. Sen çevrene göre çelişkili sınırlara sahip olabilirsin
beni de seven biri olsa bekliyorum valla ama yıllardır bekleye bekleye ağaç oldum hiç sevilmeyecek gibi hissediyorum
Sedef senin çoktan evlenip çocuk sahibi olman lazımdı Bi güzellik ile niye böyle oldun sen büyü mü var 🙄
Bende ne ararsan var galiba 😕
Ah amin aminnn
Sevilmek mesele değil de sevmek çok meşakkatli oluyor yoksa seven sevene😀
Bir şeyleri yanlış yapıyorum ki olmuyor. Seçimler tercihlerde sıkıntı var belli ki
O biraz sizin de kriterlerinizi kapsıyor ya :D İyi insanlar var ama işinize gelmiyormuş gibi oluyor
Beni de seven beğenen kiz olmadı şuana kadar
Bebek tatlı, düşündüğünüz bir seçenek var mı hani mavi gözlü falan düşünürseniz buradayız.
Sevilmiyor sen öyle zannediyonn
Hayırrr seviliyorlar
O tarz seviyorsun ki onlar denk geliyor demek ki. Sen efendi sevsen efendiler gelirdi
Nasip bu işler:)
Büyük başarı cidden bilen varsa söylesin
Öyle bir şey yok kim kandırıyor seni
Var nasıl yok
Tamam çokta güzel sevilen insanlar var
Hiç bilmiyorum ama yalan söyleyen insan çoktur. Sende yalan söylemişsindir birçok kez
Verdiğin sevginin aynısını alırsın
Bana Platonik denk geliyor
Seni sevmeyen ölsün 🙏🍀
onlara iyi kişiler denk geliyor
Önce kendini severek.
Kızlar sadece bu yaşlarda tatlı oluyor 😂
bebiş senin mi Allah bağışlasın
Ay keşke benim olsaydı
değilse neden koydun
Çok zor değil ya
Bilemiyoruz
Cok tatlıymısş.