Sevdiğim kız ile aramda 19 yaş farkı var. çok mu?

babası yaşındasın diyip linlçliyceksiniz biliyorum ama böyle icap etti çok güzel anlaşıyoruz kafa uyumları mük. babası benden 5-6 yaş büyük. ayrıca 46 yaşındaki murat boz gibi minyon gösteren biriyim yaşımın adamı değilim genç ruhlu enerjik biriyim kel göbekli amcalar gibi değilim o da zaten bunun farkında. onun akranlarıymışım gibi davranıyorum hiç anlaşılmıyor bile enerji farkı. o zaten yaşıtlarını sevmiyor çok ileri bakan bir kız 20 yaşında bile çok olgun kafada çoluk çocuk kafası yok. Bundan daha iyisini bulamam, maneviyat yönünden olsun başka şeyler olsun bir çok konuda ortak bakış açısına sahibiz. ne onun yaşıtlarında var kafa uyumu ne de benim kendi yaşıtlarımda var fikir ayrılıklarımız çok çok az. ve ikimiz de malum şeyi yapmadık hiç. tek kafama takılan ailesi. nerdeyse onlarla yaşıt sayılırım bunu nası aşarım bilmiyorum. ailesi kesin suratıma tükürür vermede zorluk çıkarırlar. niye böyle demeyin kızdan kaç defa ayrıldım yaş farkı yüzünden ama hep karşıma çıkıyor tekrar tekrar karşılaştık gizli sorularda veya yorumlarda ve var heralde bi hikmeti tesadüf olamaz dedik artık.

Sevdiğim kız ile aramda 19 yaş farkı var. çok mu?