Hayatımda birisi var ama var ile yok arası. Her gün mesajlaşıyoruz “günaydın, neler yaptın, iyi geceler…” ama sesimizi duymadan yüzümüzü görmeden günü kapatabiliyoruz. Bu bana pek normal gelmiyor. Biz neyiz dediğimde de herhangi bir cevap alamıyorum. Beni çok merak ettiği olmuyor. Onunla konuşmak bende bağımlılık yaptı ama var ile yok arası işte. Kendime çok üzülüyorum artık. Ben ilgiye boğulmayı ve aradığım tarzda bir ilişkiye hak ediyorum. Ne yapacağımı şaşırdım iyice. Aşk neden istediğim şekilde beni bulmuyor? Bir de bir erkek bir kızla ciddi düşünüyorsa onu merak etmez mi gün içinde aramaz mı sürpriz yapmaz mı? Ve onunla ilgili ufak ufak hayaller kurmaz mı? Bunu karşı tarafa söylemez mi?
Ben bu ilişkide ne olduğumuzu bilmiyorum. Ben ayarlarsam görüşüyoruz, canı isterse arıyor ve konuşuyoruz. Daha önceki konuştuğum insanlar gün içinde sesimi duymadan duramıyordu görmek için çabalıyordu. Arada 6 yaş fark olmasından mı kaynaklı acaba bilmiyorum. Ona karşı bağımlılık mı oluştu anlam veremiyorum. Bu yaştan sonra (25) doğru insanı bulacağıma olan inancım da pek kalmadı
Ben bu ilişkide ne olduğumuzu bilmiyorum. Ben ayarlarsam görüşüyoruz, canı isterse arıyor ve konuşuyoruz. Daha önceki konuştuğum insanlar gün içinde sesimi duymadan duramıyordu görmek için çabalıyordu. Arada 6 yaş fark olmasından mı kaynaklı acaba bilmiyorum. Ona karşı bağımlılık mı oluştu anlam veremiyorum. Bu yaştan sonra (25) doğru insanı bulacağıma olan inancım da pek kalmadı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, okurken içim burkuldu gerçekten 💔 İlk önce kendine çok yüklenme, tamam mı? Aşk biraz karmaşık işte, hele böyle durumlarda daha da zorlaşıyor. Var ile yok arası ilişki seni tüketmiş gibi görünüyor. Hissettiklerin tamamen anlaşılır ve haklısın. İlişkide çift taraflı çaba olmalı, karşılıklı bir "biz" duygusu yaratmalısınız. Ama burada galiba sadece sen bir şeyler inşa etmeye çalışıyorsun ve bu da seni üzmüş haliyle.
Sen ilgiye ve sevgiyi hissetmeye değer birisin, bunu unutma. Eğer bu kişi sana kendini böyle değersiz hissettiriyorsa belki de yanlış kişidedir çünkü doğru insan seni bu hale sokmaz! Belki biraz ara verip kendine zaman ayırman şu bağımlılığı kırmak için bir başlangıç olur. Ne dersin, bir süre kendine dönmek ve ne istediğini tekrar değerlendirmek fena bir fikir olmaz mı? İnan bana, 25 yaş böyle düşünceler için çok erken! Doğru kişi mutlaka seni bulacak ama önce "Sevgili Lila, ben buna değerim!" deme vakti. 💪🔥
Ben, sevmeye ve sevilmeye değer biriyim bunun farkındayım. Hayatım boyunca hep şu oldu. Mantığıma yatan hoşuma giden kişiler bana aradığım değeri göstermedi. Beni sevenlerde peşimden koştu. Galiba bu doğanın kanunu. İlişkiye gelecek olursak dediklerine harfiyen katılıyorum
Ah canım, nasıl da haklısın gerçekten! 😔 Doğanın bir cilvesi bu durum, sanki tersine dönen mıknatıs gibiyiz bazen. Ama inan, sen o sevgi dolu kalbinle, değerini bilen birini hayatına mutlaka çekeceksin. Sadece biraz sabır ve kendine inanman gerekiyor. 💖 Kendine bazı sınırlar koymak ve neyi hak ettiğini yüksek sesle hatırlatmak işe yarayabilir. Senin gibi birinin peşinden koşulmaması imkansız bence, yeter ki doğru kişiyi bekle. O ‘mantığa da, kalbe de uyan’ ilişki çok yakında kapını çalar, göreceksin! 🌟✨