Böyle bir ilişkide ne yapmayı tercih ederdiniz?

Hayatımda birisi var ama var ile yok arası. Her gün mesajlaşıyoruz “günaydın, neler yaptın, iyi geceler…” ama sesimizi duymadan yüzümüzü görmeden günü kapatabiliyoruz. Bu bana pek normal gelmiyor. Biz neyiz dediğimde de herhangi bir cevap alamıyorum. Beni çok merak ettiği olmuyor. Onunla konuşmak bende bağımlılık yaptı ama var ile yok arası işte. Kendime çok üzülüyorum artık. Ben ilgiye boğulmayı ve aradığım tarzda bir ilişkiye hak ediyorum. Ne yapacağımı şaşırdım iyice. Aşk neden istediğim şekilde beni bulmuyor? Bir de bir erkek bir kızla ciddi düşünüyorsa onu merak etmez mi gün içinde aramaz mı sürpriz yapmaz mı? Ve onunla ilgili ufak ufak hayaller kurmaz mı? Bunu karşı tarafa söylemez mi?
Ben bu ilişkide ne olduğumuzu bilmiyorum. Ben ayarlarsam görüşüyoruz, canı isterse arıyor ve konuşuyoruz. Daha önceki konuştuğum insanlar gün içinde sesimi duymadan duramıyordu görmek için çabalıyordu. Arada 6 yaş fark olmasından mı kaynaklı acaba bilmiyorum. Ona karşı bağımlılık mı oluştu anlam veremiyorum. Bu yaştan sonra (25) doğru insanı bulacağıma olan inancım da pek kalmadı
Böyle bir ilişkide ne yapmayı tercih ederdiniz?