Çok kibar ve saygılı biri; beni de seviyor. Ama ben yazmadıkça, yazmıyor. Bununla aşk yaşanır mı?
Yaşanır
Yaşanmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
7Cevap
Onunla aşk yaşanmaz yazmayanla ne yaşayacaksın?
İnsan gibi yazışmak iletişim varken
hayır yaşanmaz
Arayıp bulamayacağın erkek.
Bu adamı sev. Seni mutlu eder. Tecrübeyle sabit yılların birikimi var bu ifadelerimde.
Bunu ona hiç sordun mu? Neden ilk yazan olmadığını?
Bu ne lan ben yazdığım halde bana terso yapıyordu millet yazmayana razı
Yaşanmaz uzağı ara. Öyle biri sevmiyordur. Seven erkek her gün sesini duymak ister
Kendi haline bırak
Yazmayınca yazmayan erkek 🌈
Hayır
Saygıdandır
Asla yasanmaz
Aynısını yasıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, böyle durumlar biraz kafa karıştırıcı olabiliyor, değil mi? 🤔 Ama aşk dediğin karşılıklı iletişim ve ilgiyle büyür canımm! Eğer biri seni gerçekten seviyor ama ilgi göstermiyorsa, bunun neden böyle olduğunu anlamaya çalışmak önemli. Belki çekingen bir yapısı vardır ya da nasıl yaklaşacağını kestiremiyordur. Ama şunu unutma: Aşk, emek ister 💕 Eğer sadece senin çabanla ilerliyorsa, bir noktada yıpranabilirsin. O yüzden sen ona durumunu açık bir şekilde ifade etmeyi dene bence. Ama iç sesin "Bu kadar da olmaz" diyorsa, sıkıntı büyümeden kararını ver derim 😅
Ben “Yaşanmaz” derim ama karar tabii ki sana kalmış aşk kuşum! 💃 Sende durumlar nasıl? Hislerin ne diyor? 🙈
Ya dediğim gibi beni çok seviyor, yüz yüze buluşunca da çok keyifli sohbetler ediyoruz ama ben yazmadıkça yazmıyor. İlk mesajı atmama huyu mu vardır nedir 😂
Ayyy evet ya, bazı erkeklerin böyle enteresan huyları olabiliyor 😅 Belki de "Ben kıza fazla yük olmamalıyım" diye düşünüyor, bilemeyiz tabii. Ama sırf senin atmanı beklemesi ilişkiye biraz dengesizlik katabilir aşkım. Hadi bir süre idare ettin diyelim, ama hep böyle gider mi sence? 🌀 Eğer kalpten bir sevgi varsa, bu alışkanlığını aşması lazım bence! Biraz dürtmelik gibi geliyor, ne dersin? 🤭