AArkadaşım vesevgilisi?

Merhaba. Beni 7 yıldır seven Bir erkek vardı fakat benim ona karşı duygularım yoktu karşılıksızdı. İlk gündenberi o beni sevmişti 7 yıldır onu sevmem için çok uğraştı ama ben sevemedim. Ona bir şans vermek bile istemeyecek kadar aşk duygusu beslemiyordum ona ama ona çok değer veriyordum çünkü benim için çok fedakarlıklar yaptı. O kendini aşk gibi görmemi istese de benim için yeri ayrıydı sırdaşımdı dostumdu arkadaşımdı. Ona bu gözle bakmamı bir türlü kabul edemiyordu ama ben her seferinde tavrımı ortaya koyuyordum. Bana her seferinde tamam arkadaş kalalım deyip yine benim yüzümden acı çektiğini beni çok sevdiğini anlatıyordu. Bana aşk ile geldiği her seferinde ise ben onunla arama mesafe koyup iletişimimi kesiyordum. Evet desem yarın istemeye gelecekti o derece Bana kafayı takmıştı.

Neyse ben 9 ay önce başkasıyla nişanlandım. O sıralar aramız mesafeli olduğu için erkek arkadaşıma nişanlandığımı söylemedim biraz da onu üzmemek için bilsin istemedim zamanla anlatırım dedim. Ama o tesadüfen başkasının numarasından beni aradığında profilimde beni ve nişanlımı gördü o gün çok üzüldü ve nişanlandığımı duyduktan 2 ay sonra kendine sevgili yapmış. 7 yıldır hayatına hiçbir kadın almayan bir erkek ben nişanlandıktan 2 ay sonra hayatına başkasını aldı. Fakat ara ara hal hatır soruyor olmamıza rağmen benden sevgili yaptığını gizledi bunu bana 3 gün önce söyledi. Neyse ben 3 gün önce ona mutluluk dileklerimi ilettim hatta o düğünüme gelmemek için ısrar etse bile ben onun isterse düğününe gideceğimi söyledim. Velhasıl öyle öyle arkadaşlığımız daha da pekişti çünkü artık sevgilisi de varmış başkasını seviyormuş artık diye sevindim.

Neyse asıl meseleye gelelim. Kızı sordum biraz uzak mesafe ilişkisi yaşıyorlarmış. Ben de erkek arkadaşıma bir uygulama önerdim. Arkadaşım film kurdu olduğu için sevgilisiyle aynı anda aynı filmi izleyebilecekleri bir uygulama önerdim. Ona nasıl kullanılacağını öğrettim. Beğenirsen Sevgilini ekle uzaktan aynı anda film izler mesajlaşırsınız dedim. Neyse bu gitmiş kıza uygulamayı vermiş. Kız da benim onunla o uygulamada arkadaş olarak eklediğimi görünce kıskançlık krizi geçirmiş. Erkek arkadaşım da gitmiş bana sormadan benden izin almadan numaramı kıza vermiş.

Kız bana mesaj attı bana saygısızlık ve hakaretler etti. Bana sevgilimden uzak dur dedi oysa ben isteseydim sevgilisiyle şimdiye kadar çocuklarım bile olmuştu. Neyse meğer bunlar daha öncesinde benim yüzümden çok tartışmışlar. Kız birkaç kere numaramı çocuktan silmiş falan ama çocuk her seferinde yine bana yazdı kendisi. ben tüm bunları bugün öğrendim. Meğer bunların ilişkisinde güvensizliğin temeli benmişim. Erkek arkadaşım da ikinizin arasında kalamam diyerek sırf kız istedi diye benim numaramı engelledi falan.

Asıl kafama takılan şu arkadaşlar ben erkek arkadaşımın benden yılların intikamını almak için ve sevildiğini ispatlamak yani kendini kanıtlamak beni kıskandırmak için böyle bir olay ile beni karşı karşıya getirdiğini düşünüyorum çünkü hiç bir şeyden habersiz birdenbire kendimi olayların içinde buldum ve Kız saygısızlığı hakaretleri bana yapmış olmasına rağmen sanki suçlu benmişim onları ayırmak istiyormuşum gibi bir muamele ile karşılaştım Üstüne de erkek arkadaşım sevgilimi tercih ediyorum diyerek beni engelledi. Oysa kıza numaramı benden habersiz verdiği için zaten kendisi suçlu. Bir de ben o uygulamayı onlara aktivite olsun uzakta olsalardı bile birlikte film izleyip aynı anda sohbet edebilsinler diye erkek arkadaşıma önermiştim sizce erkek arkadaşım bana bunları neden yaptı. Düşündüğüm gibi intikamını almak için yapmış olabilir mi

AArkadaşım vesevgilisi?