Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşınıda onu da unutamıyorum
Sevgilimin arkadaşı eski sevgilim ama konu uzun emin olun ki ben haklıyım o konuda arkadaşından nefret etmem gerekiyor bazı sebeplerden dolayı ama edemiyorum bi nefret ediyorum bi edemiyorum ama imkansiziz şuanda o arkadaşıyla napıcam¿
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Geldi bizim yaz dizi senaristi Netflix yapımcısı çırağı
Sana cidden dizi olarak mı geliyor keşke banada öyle gelse her şey şaka olsa
Yaz dizileri ne kadar saçma geliyorsa senin yazdığın yazıda bir o Kadar saçma geldi maalesef hocam garip bir kişiliğe sahipsin bilgin olsun.
Yani k@ş@r gibi mi.
Ben öyle bir yakıştırmada bulunmadım benide bağlamaz fakat naçizane fikrim çokta sevgili hayatı değilde işte var olsun laf olsun torba dolsun gibisinden seninki. Gerçek sevgi böyle bir şey değil zaten sevgilinin arkadaşı eski sevgilin olması da etik bir durum değil o yüzden yaşadığınız şeylere dikkat edin ileride pişman olacağınız şeyler yaşamaktansa her şeyi vaktinde ve tadında yaşayın gönül eğlendirmeyi bırakın duygular bu kadar hafif ve basit değil. En kötüsü kendi duygularınıza kötülük yapmayın bari onlar sağlam kalsın her şeyi bozmayın bu kadar
Geldi bizim yaz dizi senaristi Netflix yapımcısı çırağı
Gelmiş mi kanka
Hihi yazmaya üşendim
Ayrancık seni :)
Ayy o ne kız
Amann boş ver takılma
İçinden ne geliyorsa onu yap 👍🏻
Ashxhshxxkxjjshxs değiştir biraz anlamasinlar 😅😅
Evet annecim
@SevgisizÇırak Neyi be
Yazdığımı kopyala yapıştır yapmışsın da :D
Yorumun çok hoşuma gitti 😁 @SevgisizÇırak
:Ddd teşekkürler
Bu hangi dizi
Sezonluk çıkarda işte neler yaşıyoruz
Kafan karışmış. Kendinden uzaklaşmışsın. Üstündeki tozu sil zira kendini tanımaz olmuşsun
Nasıl yapıcam
Tozdan arın, ya da herşeyi bırak. Bazan sevda sandığın bağımlılık veya kaybetmekten korktuğundur
Evet evet tam olarak o süpersin nasıl yapıcam sevgilimden ayrılmayı düşündükçe nefesim kesiliyor resmen
Bağımlılık yani
Sen ondan önce de vardın, sonra da var olacaksın. Aradığın sende, onda bulduğun ise senin yanılgın. Sen sadece kendini anla dinle. Zira bu sevda değil, kendin olmaktan kaçıştır
Çok acı çekicem ama
Acıdan korktuğun için daha çok acı çekiyorsun. Acıya bırak kendini tatlı doğar içinden
Abi bilge bilge konuşuyorsun tecrübelisin demi
Ben seni dinliyorum sende duyduğumu sana anlatıyorum
Yani sevgilimden ayrılırsam mutlu mu olucam
Sen mutlu olmak istemiyorsun. Sen hala hayata evet dememişsin ki.
Dilinde hep şu söz var; bu dünyaya çile çekmeye acı çekmeye gelmişim.
Önce bu düşünceden kurtul. Ne istediğini neyi hak ettiğini bil.
Mutluluk huzur isteğinle gelir
Abi süpersin allah yolunu açık etsin iyi geceler
İyi geceler yalnız sen benden büyüksün 😂 sıkılırsan özele gel abla😂
Yok tam reşitim valla
İyi o zaman bana yazmanda mahzur yok. Hadi ben kaçtım abla
Haklisin
Ne haklısın
Arkadaşına karşı ayar olmakta haklisin
ayar değil bişey var onu unutamıyorum