Akadaşlar ben bu tramvayı nasıl atlatıcam?

arkadaşlar çok da uzatmak istemiyorum ama yani gerçeten son bikac aydır çekmediğim acı dökmediğim gozyası tutmadığım yas kalmadı benim bir sevvgilim vardı her şey görünürde çok iyi gidiyodu ailelerimizle tanışmıştık 2 yıldır sevgiliydik ama ilişkimizin son zamanlarında benim içimde kötü ve açıklayamadığım bi his vardı her gün tuhaf kabuyslarla uyanıyordum ve hatta o kabusların hepsinde de bi yılan görüyodum anlam veremiyodum bu rüyaları 1 1 bucuk hafta boyunca gördüm sonrasında öpğreniyorum ki bunlar haberci rüyaymıs her neyse biz sevgilimle bi kavga etmistik sürekli dısarıdayken baska kızlara bakıyodu ve instada falan tanımadığı kızları takip ediyodu ben başta hiç bişey demedim ama bi süre sonra gerçekten dayanamadım ve u konuyu açtım o hemen işte sen bana güvenmiyo musun benim gözüm sadece seni görüyo vs vs şeklinde boş boş açıklamalar bizim aramız o sıralar limoniydi baya ve ben full trip atıyodum bir gün o benim triplerime dayanamadı s**** böyle işi diyip evden çıkıp gitti saat o sırada 9 falan gibiydi ben o gittikten sonra çok ağladım komşumu eve çağırdım onunla kahve sgara bo bol dertleştik sonrasında saat 12 bucuk sularında bana sevgilim bi video gönderdi videoda trans bi esc ile birlikte o seyi yapıyolarda onu yazaıytorum su an ve ben onu görünce kahroldum ölümden heter oldum o gece hiç ağlamayı durduramadım ve bu olaydan sonra ben yiyip içmeden kesildim 2 ayda 30 kilo verdim hem sağlığımdan hem psikoloıjimden hem maneviyatımdan oldum lütfen yardım edin dayanmıyorum artık yediremiyorum bunu kendime

Akadaşlar ben bu tramvayı nasıl atlatıcam?