Nasıl tramvamı atlatırım?

Arkadaşlar benim bi erkek konuştuğum çocuk vardı bu olay 5 sene önce yaşandı sanaldan birbirimizi tanıyorduk bazen konuşuyorduk benim sevgilimle aram kötü olduğunda falan ona anlatıyordum 5 yıl önce sevgilimle tartışmıştım bi gün çağırdım reelde ilk kez görüştük onunla yine dertlerimi anlattım o gün ona sonra bi kaç kez daha böyle görüştük onunla gezdik dışarıda birlikte yemek falan yedik sonra ben sevgilimden habersiz onunla görüştüğüm için kendimi kötü hissetmiştim bana yazma dedim ona oda kavga çıkarmıştı tanıştığımız sitede benim anlattığım özel sevgilimle ilgili şeyleri ss alıp tanıştığımız sitede paylaşmıştı bende onu instadan engelledim ama konuştuğumuz uygulamadan engellemedim yazma dedim sadece ertesi gün sevgilime durumu anlatmıştım ben kendimi kötü hissettiğim için sevgilimde arkamdan iş çevirdin bensiz dışarıda bi erkekle gezdin diye kıskanmıştı aldattın beni dedi yani tamamen olayı aldatma olarak algıladı o bana çok kızdı o gün ayrılalım demişti ama ikna edip onu barıştım ben sonra o kavga ettiğim arkadaşımla görüşmedim bi süre o bana yine o uygulamadan yazmaya devam etti cevaplamadım hiç sürekli yazıyordu yüzsüz gibi sonra ertesi yıl bizim tanıştıgımız site kapanmıştı o yüzden yazdım ona site bi daha açılır mı gibisinden o konuyla ilgili bi iki gün konuştuk biz geçmişten falan anılarımızı konuştuk sonra yine ben yazma dedim bana konuşmayı kestik sonra bi süre sonra o bana yine mesaj atmaya başladı ben yazmadım yine kendimi kötü hissediyorum konuşunca yazma dedim ona yine o beni engelledi heryerden bende düzgünce konuşmayı kesemiyorsun dengesizsin dedim engellemen gerekmiyordu dedim ben biri beni engellesin istemem kimseyi de engellemek istemem o yüzden) neyse sonra engeli kaldırdı ama yine yazmaya devam etti bende uygulamayı siliyordum bazen geri yükümüyordum geçen yıl yazdıklarına tek cevap verdim 2 3 kez ama konuşmadım bu yıl yazdığı uygulamadan ona hiç yazmadım 3 gün önce ona bana artık yazma bu ilişkimi kötü etkiliyor seni yazmaman için engelliyorum istersen sende engelle yazıp engelledim sonra kaydımı sildim uygulamadan şimdi sürekli aklıma geliyor tramva oluşturdu bana bu sevgilimi seviyorum ancak geçmişten kurtulamıyorum kendimi suçlu hissediyorum nasıl kurtulurum bu huyumdan?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar üşenmeden okuyun lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Kafamı nasıl resetlerim
Nasıl tramvamı atlatırım?