Gizli Üye(30-35)1 yılBiz erkekler için sadece minyon ve uzun tercihi diye bir şey yok. Örnek veriyorum benim boyum 1,80 ve 75 kilo atletik biriyim tercih ettiğim hatun 1,60~1,70 boyunda 50~55 kg olsun istiyorum ne minyon ne uzun olsun diyorum. Bir başkası 2 metre boyunda ve 140 kilo o adamda kendine göre uzun ve kilolu kadın istiyor. Bazı erkekler esmer ister, bazilari sarışın bazı erkekler boyu kilosu önemli değil ayakları küçük ve güzel olsun der bazı erkekler kapalı olsun der bazı erkekler itaatkar olsun der.
Yani kısaca sadece minyon ve uzun meselesi değil. 7 milyar insanın 3,5 milyarı erkek desek ve bunların 2,5 milyarı evli, yaşlı, çocuk ve evlilik düşünmeyen ve hatuna ilgi duymayan desek geri kalan 1 milyar erkegin hepside ayrı ayrı kadınlar ister. Yani sadece minyon ve uzun değil. 👍
42 Yorumla- 1 yıl
Bayağı açıklayıcı
Cevap sahibi1 yıl@Gingershoot_6 Beğendin mi?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılKısa seviyorum, uzun ilede birlikte oldum şikayetçi değilim yanlış anlaşılmasın ama cinsellikte mesela kısa boylu kadın daha kıvrak oluyor, her pozisyona hemen uyum sağlıyor, kucağa alıp köklemesi daha rahat oluyor. Uzun bu konforu vermedi bana
24 Yorumla
Cevap sahibi1 yılMemnun musun boyundan
Soran1 yılGayet memnunum henüz sorun yaşamadım hayatta
Cevap sahibi1 yılBoyun gayet iyi, dediğim gibi ilişki yaşarken senin için avantaj bu durum 😊
Cevap sahibi1 yılKüstün mü 😅
Gizli Üye(30-35)1 yılMinyon kadınlar tabi ki. Uzun kadınlar ötede oynasın.
22 Yorumla
Soran1 yıl😄👍🏻
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim
ayyy aşko tabikide minyonlar uzun erkeğim beni kollarının altına alsın istiyorum özellikle Ankaralı olsun
86 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle uyum budur şekerim ben de Ankara da yaşıyorum
- 1 yıl
Ankaralıyım ama şansım yok
- 1 yıl
Sardığım da saranım da yok 😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,6b cevap paylaştı.
u 1 yılfark etmez
00 Yorumla Bence minyon kadin daha guzel cunku cok uzun Boylu ilerde evlenince gelinlik falan ya da baska bir kutlamada kadin topuklu ayakkabi ile cok uzun gorununce erkegin yaninda kotu bir gotun oluyor herkesin şahsi görüşü saygi duyarim ama eşI’m in benden uzun olmasini tercih ederim
64 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle bende öyle isterim eşim benden uzun olmalı 10 15 cm topuklu giyebilmliyim yanında gene de uzun durmalı daha eril ve daha dişil geliyor uzun boylu kadının topuklu giyimesi korkunç benim gözümde bu da benim şahsi fikrimdir
- 1 yıl
Uzun kadın da bir zahmet topuklu giymesin giymek zorunda mı
Minyon daha ıyı bence uzun ırı yarı tuhafıma gıdıyor
61 Yorumla
Soran1 yılBana da öyle geliyor bir de topuklu giyilince çok fazla kaba duruyorlar zerafet hoşuma gidiyor
Her insanın kendine göre bir tercihi var uzun kadına karşı bir karşılığım yok ama benden uzun olunca garip hissediyorum sanki korumam gibi ama boyu kısa olan kadınlar daha tatlı oluyor bence :)
13 Yorumla
Soran1 yılEvet kadın uzun erkek kısa olunca aşırı sırıtıyor ama erkek uzun kadın kısa bile olsa sırıtmıyor normal karşılanıyor
Soran1 yılYani
Mühim olan kesinlikle karakter.. Her kadın güzeldir..
41 Yorumla
Soran1 yılÖyle derler öyle olmaz be güzelim 😅
1 yılMinyon tabiki dünyanın en seksi kadınları kısa boylularıdır
22 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
- 1 yıl
Ya niye bu kızların çoğu profil gizli neyden çekiniyorsunuz fake mi yoksa çoğu
Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı. Minyonlar muaazzam oluyor da uzun olup çok güzel olan kadınlar da oluyor
12 Yorumla
Soran1 yılOluyor oluyor neden olmasın 😅
Gizli Üye(25-29)1 yılMinyon ve etli kadın seviyorum tercihen beyaz tenli
22 Yorumla
Soran1 yıl👍🏻
Cevap sahibi1 yılKilon nasıl
Gizli Üye(18-24)1 yıl1.65-1.72 arası ideal. Fazla uzun olması erkekten garip olur yeterli bu kadar :D
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSenin boyunu da ideale alalım hadi ayıp olmasın
Soran1 yılBen memnunum 😊 topukluyla 1.80 görmek istemezdim asla
Cevap sahibi1 yılSen memnunsan sıkıntı yok seni seven şnslı senden uzun olacağı için :D
Soran1 yılEvet erkekler de uzun boylu severim ne demişler erkeğin uzunu kadının kısası makbuldür 😂
Cevap sahibi1 yıl1.80 yeterli mi sana :D
Soran1 yıl180-88 e kadar tercihimdir fazlasını beğenmem 😅
1 yıl1000 kere cevap versem 999 kez minyon kadın derim. Proposyonu düzgün minyon kadının üstüne tanımam.
22 Yorumla
Soran1 yılKadın dediğin minyon olur uzun olmak erkeğe yakışır kadına güzel olmak minyon olmak yakışır 👍🏻😅
- 1 yıl
👍❤️👍💕
- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
1 yılİkiside değil beni anlayacak biri olması lazım
10 Yorumla Göze ilk minyon kadınlar geliyor tabiki de ama sonra uzuna dönüş oluyor
22 Yorumla
Soran1 yılTercih olabilir
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kime göre minyon ya da uzun.. erkeğin boyuna göre değişir
23 Yorumla
Soran1 yılBencede minyon der 😄
Gizli Üye(30-35)1 yılMinyon ve balık etli kadınlar baldan daha tatlıdır :) hele biraz da yaramazsa :) sen hangi guruptasin
20 YorumlaMinyon kız tabi hem tatlı ve eglenceli oluyorlar hemde yanında çok iyi dutuyor bence bir erkek yanında aynı boyda veya ondan uzun olan kız yakısmıyor
02 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle katılıyorum asker arkadaşı gibi
1 yılgt yere yakın olan kadın dan korkucan
00 Yorumla
1 yılminyonlar cok seker oluyo kıız ama ben uzunum maalsf
12 Yorumla
Soran1 yılEvet olsun be
- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
1 yılSen çok minyon değilsin ki (157yim)
41 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi iyiymiş
1 yılMinyon dediğin bir 155 falan olur sen uzun değilsin ama minyon da değilsin
02 Yorumla
Soran1 yılTamam
- 1 yıl
Ok
Ben kısayım bence uzun kızlar çekici
33 Yorumla
Soran1 yılDoğrudur
- 1 yıl
Bence de kısalar daha çekici mesela
Soran1 yıl👍🏻
160ım ama 175 olsaydım çok can yakardım. Kesinlikle uzun boylu kadınlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl190 adama uzun yakısır 150 lik kıza kısa göruntü olarak boylesi hos duruyor. Uzun adamların yanında 150 lik kız baba kız gibi duruyor.
19 Yorumla
Soran1 yılHep de 190 ların yanında 150 160 var onlar uzun boya toklar kendilerinde olduğu için öyle bir arayışa çok da düşmüyorlar aksine. Nerede 1.70 1.75 erkek hepsi 175 kız istiyor yanında anası gibi durmasından iyidir 😅
Cevap sahibi1 yılKomik duruyor ben kendimden cok uzunla olamam yavrusu gibi kalirim 😂
Soran1 yılTercih meselesi şekerim ben erkeğimi uzun isterim ki yanında topuklu giyebileyim ayrıca 160 kadınlar topukluyla 175 80 görüyorlar bunun düğünü var şeyi var erkek dediğin uzun olur gayet de hoş duruyor kollarında kaybolmak isterim
Cevap sahibi1 yılBana bir kere kendi boyumda adam denk geldi uzun söyledi boyunu yan yana yürumeye utandım 😂😂😂
Soran1 yılKendi boyunda olmaz canım ya o ne öyle topuklu hiç mi giyimeyeceksin ne bileyim hep düz ayakkabı o zaman uzun durursan utanılacak durum aslında. Senin yetişemediğin yerlere o yetişecek sana sarılınca yok olacaksın böyle kollarında birbirinizi tamamlayacaksınız eşit olmaz
Cevap sahibi1 yılAynen öyle 10 cm uzun sölemış boyunu çakal bide zayıftı.
Soran1 yılHaha onlar 170 180 kız delisi olur 😂
Cevap sahibi1 yılYa valla var galiba birde egolu parmak kadar boyuyla😂😂
Soran1 yılHahaha öyleler konuşma öyleleriyle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılMinyon derler çoğunluk.
23 Yorumla
Soran1 yılÇok daha dişil haklılar
- 1 yıl
Disil olduğu için değil de böyle koruyup kollama hissi oluşturduğu için uzun boylu erkeklerde de özellikle böyle daha şey geliyor onlara anaç mı derler öyle bir şey işte.
Soran1 yılDoğrudur ben kendi bakış açımdan bahsettim. Bana öyle geliyor.
1 yıl1.75 boyum var gidip de uzun kadın isteyecek halim yok o beni ister ona bir şey diyemem skzkzkz
00 YorumlaMinyon tabiki ben 1.82 yim
minyon daha güzel oluyor00 YorumlaMinyon kadınlar daha bir tatlı, daha bir nazik oluyor...
00 YorumlaMinyon kadınlsr 1.63 olanlar hepsi dövülür uzun kızlar beğenilir sen ölüceksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı.
1 yılMinyon tabiki. Çıpçıtır oluyorlar. Severken Elde evirip çevirmeside ayrı bir güzel 😎
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Minyon olması daha iyi. Uzunlar çoğu zaman erkeksi olabiliyor ya da poposunu kaldırmış oluyor
00 Yorumla
1 yılMinyon candır heyecandır 😊
12 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
Soran1 yılUzun kızların özendiği içten içe olmak isteyip tekrar savunmaya geçmesidir 😅
1 yılHer minyon ve uzun aynı değil o yüzden olmayan kişileri yorumlayamam ama her iki tarafında güzel olanları var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılTürkiye ortalamasındasın
12 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Ortası iyi sanki 🙃
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Minyon tabikii
11 Yorumla
Soran1 yıl👍🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılSen minyon sayilmıyon
14 Yorumla
Soran1 yılOrta sanırım türkiye standartlarında
- 1 yıl
Aynen topuklu giysen 170 ztn
Soran1 yıl10 cm 1.73 15 cm 178 yeter 190 mı olalım erkek gibi 😄
- 1 yıl
Ooo Allah bereket versin 😂
1 yılAdam gibi seven kadin
16 Yorumla
Soran1 yılKadınlar seviliyor da sevilmiyor be kızlarımı ezdirmem burada 😂
- 1 yıl
Kizlarimi derken anlamadım ama çok seven erkekte var aldatan erkekte çok seven kızda var aldatan kızda cinsiyet değil şahsiyet meselesi
Soran1 yılAynn
- 1 yıl
Bence de şimdi uyu bakim hadi
Soran1 yıltamam abi 😁
- 1 yıl
Saygılar efendim ☺️👉
Kime ne yakışıyorsa işte
11 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 44,7b cevap paylaştı.
1 yılYemekte kimyon; kadında minyon bea.
11 Yorumla
Soran1 yılAradığım cevap 😂❤
- Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
1 yılHatları orantılı kadınlar
22 Yorumla
Soran1 yılDoğru
- 1 yıl
Bende yalan yok
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
1 yılBoy takıntım olmadığı için bunu kesinlikle sorun etmem.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMini mini minyon bence
31 Yorumla
Soran1 yılBencede
1 yılBen iskandinav kökenli minyon tipli biri olduğum içün minyon tipli biri diyorum yıvrım
10 Yorumla
1 yılSenin boylarındakiler tabi ki büyüklerimiz me demiş? Lastik alacaksan Pirelli avrat alacaksan bir elli 😅
01 Yorumla
Soran1 yılHahaha
boyum 193 cm. bugüne kadar hep 160-175 arası kızlarla birlikte oldum. ama uzun boylu bir sevgilim olsaydı da iyi olabilirdi. önemli olan ten uyumu. çok kısa olmadığı müddetçe sorun olmaz.
00 Yorumlabence guzel kadin her zaman guzel oluyor. minyon olsa da uzun olsada. ama minyon kizlar cok tatliii💕🫶
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir uzun kadın gördüm bir minyon
Ama 2. Cisi başka bir şeydi resmen20 YorumlaBenim boyum 158 ama bence tam 170 kadınlar cok iyi duruyo giydikleri falan çok yakısıyo
11 Yorumla
Soran1 yılSenin boyun çok tercih edilmiş
Gizli Üye(30-35)1 yılMinyon kadınlar çok tatlı oluyor 😍🤎
14 Yorumla
Soran1 yıl👍🏻
Cevap sahibi1 yılfiziğin nasıl peki zayıf mısın yoksa dolgun mu?
Soran1 yıl50 kiloyum
Cevap sahibi1 yılgöğüs kalça nasıl?
Gizli Üye(30-35)1 yılKarakteri önemli
16 Yorumla
Soran1 yılYani öncelik o olması lazım
Cevap sahibi1 yılBoy post benim için önemli degil
Soran1 yılSen tecrübelisin 👍🏻
Cevap sahibi1 yılAma hep canımı yaptılar
Cevap sahibi1 yılDertleşebilirmiyiz
Cevap sahibi1 yıl🌸🌹💐
Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı. Minyon 😂
41 Yorumla
Soran1 yılEvet
1 yılMinyon :d
33 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Bu arada benim boy 1 84 :D
Soran1 yılGüzel
1 yılMinyon olanlar daha tatlı ya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Minyon olsun canımı yesin 😍
10 Yorumla
1 yılSenin boy TM benlik kilon kac ğizli
11 Yorumla- 1 yıl
Kilon kaç ?
1 yılYerine göre ikiside iyi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılMinyon kadın tabii ki
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Minyon bana daha tatlı geliyor nedense
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı.
1 yılMinyon geniş kalçalı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yıl170-175 arası tercihim
10 Yorumla Minyon kadınlar tercihim
10 Yorumla
1 yılBende 175🫠✨️
22 Yorumla
Soran1 yılGüzel şekerim
- Devamını Gör (105)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih