Güzellik & Bakım Minyon kadın mı uzun kadın mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Iki kadin da guzel ama uzun mu minyon mu tercihiniz olur Minyon kadın Uzun kadın Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Minyon kadın mı uzun kadın mı? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
jacckreacher Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl uzun kadın her zaman daha güzel ve çekici 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Geneli minyon diyor ama ben de uzunları cekici buluyorum Yorumla jacckreacher +1 yıl onlar başka şey için minyon diyor. sadece yatak olarak görüyorlar. Yorumla Soran +1 yıl Evet fark ettim ben de minyonum uzun olmak isterdim Yorumla jacckreacher +1 yıl herkes aynı şeyi sevmek zorunda değil. takılma böyle şeylere. gerçekten seven böyle detaylarla ilgilenmez zaten. bunlar sadece bir kriterdir Yorumla Soran +1 yıl Erkeklerin geneli sevince bunlari onemsemez mi Yorumla jacckreacher +1 yıl sevdikten sonra bunların bir önemi olmaz. seni boyun için, güzelliğin için seven biri zaten gerçekten sevmiyordur. seni sen olduğu için sevmeli. Yorumla
_Cihangir17_ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Minyon kadin yatakta daha iyi oluyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yatmadigin biri olsa yinede minyon mu dersin Yorumla _Cihangir17_ +1 yıl Evet sen minyon musun ki Yorumla Soran +1 yıl Evet ama hic ozguvenim yok Yorumla _Cihangir17_ +1 yıl Hadi ya bak şimdi merak ettim seni Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 693 cevap paylaştı. Orta/Uzun 0 0 Yorumla
Rahatlatıcıı_ Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Minyon kesinlikle 😍 boyum 1.83 olmasına rağmen 😄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
uzun kadın her zaman daha güzel ve çekici
Geneli minyon diyor ama ben de uzunları cekici buluyorum
onlar başka şey için minyon diyor. sadece yatak olarak görüyorlar.
Evet fark ettim ben de minyonum uzun olmak isterdim
herkes aynı şeyi sevmek zorunda değil. takılma böyle şeylere. gerçekten seven böyle detaylarla ilgilenmez zaten. bunlar sadece bir kriterdir
Erkeklerin geneli sevince bunlari onemsemez mi
sevdikten sonra bunların bir önemi olmaz. seni boyun için, güzelliğin için seven biri zaten gerçekten sevmiyordur. seni sen olduğu için sevmeli.
Minyon iyidir ama beyaz tenli olmalı
At gibi olacak. Benim gibi
Minyon kadin yatakta daha iyi oluyor
Yatmadigin biri olsa yinede minyon mu dersin
Evet sen minyon musun ki
Evet ama hic ozguvenim yok
Hadi ya bak şimdi merak ettim seni
Minyon diyorum
Orta/Uzun
Minyon kesinlikle 😍 boyum 1.83 olmasına rağmen 😄
Bana hiçbir kız bakmaz
Mecbur minyon 😂😂